Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladini bıraktıran yama..

Sam

Öne çıkan mesajlar

eu forumlarında açtığım başlığı us forumlarına da koymuş birileri sağolsun:

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-paladin&t=595816&p=1&tmp=1#post595816

bu kadar yakın olmasam kesin bırakırdım ama bakalım birşeyler değiştirebilirler mi çıkana kadar..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 24 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
evet ragnaros da benim arkadaş oldu human warrior oda oyunu bıraktı baydı vur vur aynı şeyler yani rank 14 olunca anlıyorsunkı amaç hiçbirşey susuzluk herşey :)

Aman ne yapdin daha 5 dakka once accountumu yeniden aktif hale getirdim, ama su yazdigin vur vur nereye kadar cumlesi beynimde oyle bir GUUUMM diye cinladiki :( anlatamam. Harbiden nereye kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

bayana kadar

baska class deneyin
degisik seyler yapmayi deneyin :)
ben uzun suredir magele pvpdeyim ve dun sikildim :) ciddi ciddi birden baydi hep ayni speller hep ayni kisilere karsi hep ayni dovus tarzi :)

guildin mc farma gecip bwlde ilerlemesini bekliyorum su aralar :) o zaman ya gnome warriori 60 yapicam yada hazir 60lik dwarf warriorla takilicam

cok fazla itema bagli bir class olmasa simdi baslamayi dusunuyorum pvpye warriorla :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Sosyal ağlarda paylaş

yeni tip falan cok olsa guzel bir silah ayarlayip baslarimda malesef rakiplerin itemlari cok saglam :(

yakinda nefi alacak guild uyeleri var surekli pvp yapan

neyse su palydani nerflenmeden 14 yapayimda sonra dusunurum warriori

biz girmeyince zirliyor takim eksik ciktik yenildik uhuhu :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Sosyal ağlarda paylaş

test server'inda bubblefag'imi actim, baya duel/ab yaptim test ettim.

talent dizilimini 21 retri/25 prot/5 holy seklinde yaptim.

goruslerime gelirsek, 8% movement speed increase gelmis, gayet guzel.
eye for an eye diye bi bidi eklenmis, biri sana buyuyle crit vurdugunda vurdugu dmg'in 30% unu kendine alicak. magelere karsi buyuk avantaj.
onun disinda seal of command, seal of righteous gibi olmus. nerdeyse her swingde procluyor.

sorarim sana sam, bu aglamak niye?
ben bubblefag rerolllamayi dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır pop yannıs anamadıysam abska speed arttıran hic bisile stack olmuyo diyodu
yane oleysede harbi bi iişe yaramazda oteki turlude cok uber olurdu ya
yane 8% den nolcak diyen insannar cıkıcak eninde sonundada % 1 bile olsa bu kacma ve kovalamada cok farkedicek demektir
sonucta oyundaki butunc harların speedi sabit[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben simdiye kadar hic botuna speed increase enchanti yaptiran gormedim. +7stam/agi varken bence cok anlamsiz.

obur yandan, bu 8% lik movement speed gayet belirgin AB'de falan, kacani tutuyorsun hemen.
hosuma gitti benim bayagi.

sam gene bi kulp uydurur gerci. :-p

ayrica, greater blessing reagentlari beserli satiliyor ve 5 tanesi 20silver.

[Bu mesaj thanatos tarafından 25 Kasım 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...