porsuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sen inanma onlara sam delete yap paladini bende paladin oynamayı cok istiyorum paladin mail giymedikce balon acma olayı iptal olmadıkca paladin oynanmaz mail giysin balon acmasın ama sağlam abality sağlam dps olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 walla sam bi sonaki patchde shaman revizyonu allah koruyada resto treeyi resto dsinda trelerle oynamayalar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aslında bitane human warrior acıp son rank a kadar kasmalı ondan sonrada rp yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 warrirorla 14 olduktan sonra aklıma rp gelirse ipneyim :d[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Eh benim de az kaldi 14'e. Acaba Sam birakir da ilk Turk rank 14 ben mi olurum? =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dahja önce rank14 olan varki türklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ilk türk mü bilmem ama patideki ilk rank 14 bu arkadaş[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 14. Rank olmusdu biri sanirim mage di. Buraya post atmisdi birkac hafta once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 O 13 oldu. Virtue-L. Gerci o benden once 13 oldu. Once de 14 olur. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eu forumlarında açtığım başlığı us forumlarına da koymuş birileri sağolsun: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-paladin&t=595816&p=1&tmp=1#post595816 bu kadar yakın olmasam kesin bırakırdım ama bakalım birşeyler değiştirebilirler mi çıkana kadar..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bırak bence oyunu DDO bekle orda pala full cleric daha rahat :P[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ikna ettik ibisi bari patch ciksin belki degisiklikler olur ayrica 2 hafta daha 1. olsa rank 14 oluyor adam bari birde 14 olsun dedik ayrica unuttum serverin ismini yaz ortasinda falan bir warrior rank 14 oldu patiden[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet ragnaros da benim arkadaş oldu human warrior oda oyunu bıraktı baydı vur vur aynı şeyler yani rank 14 olunca anlıyorsunkı amaç hiçbirşey susuzluk herşey :)[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Lind3r0th, 24 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki: evet ragnaros da benim arkadaş oldu human warrior oda oyunu bıraktı baydı vur vur aynı şeyler yani rank 14 olunca anlıyorsunkı amaç hiçbirşey susuzluk herşey :) Aman ne yapdin daha 5 dakka once accountumu yeniden aktif hale getirdim, ama su yazdigin vur vur nereye kadar cumlesi beynimde oyle bir GUUUMM diye cinladiki :( anlatamam. Harbiden nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Dediğim gibi DDO gelene kadar oynayın :P dayanabilirseniz tabi :)[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bayana kadar baska class deneyin degisik seyler yapmayi deneyin :) ben uzun suredir magele pvpdeyim ve dun sikildim :) ciddi ciddi birden baydi hep ayni speller hep ayni kisilere karsi hep ayni dovus tarzi :) guildin mc farma gecip bwlde ilerlemesini bekliyorum su aralar :) o zaman ya gnome warriori 60 yapicam yada hazir 60lik dwarf warriorla takilicam cok fazla itema bagli bir class olmasa simdi baslamayi dusunuyorum pvpye warriorla :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mesela ben druidden baydim gittim hunter kastim druide geri dondum onu oynuyorum simdi biraz arkadas zoruylada tabi hehe hunterlada oynuyorum falan dont give up vs..[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Popeye. Dandik Commander set ve Ibs ile harikalar yaratabiliyorsun Warrior'la. Oyle Epiclere bezenmesen de olur. =] Tabii rakiplerinin de durumlari onemli.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yeni tip falan cok olsa guzel bir silah ayarlayip baslarimda malesef rakiplerin itemlari cok saglam :( yakinda nefi alacak guild uyeleri var surekli pvp yapan neyse su palydani nerflenmeden 14 yapayimda sonra dusunurum warriori biz girmeyince zirliyor takim eksik ciktik yenildik uhuhu :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 test server'inda bubblefag'imi actim, baya duel/ab yaptim test ettim. talent dizilimini 21 retri/25 prot/5 holy seklinde yaptim. goruslerime gelirsek, 8% movement speed increase gelmis, gayet guzel. eye for an eye diye bi bidi eklenmis, biri sana buyuyle crit vurdugunda vurdugu dmg'in 30% unu kendine alicak. magelere karsi buyuk avantaj. onun disinda seal of command, seal of righteous gibi olmus. nerdeyse her swingde procluyor. sorarim sana sam, bu aglamak niye? ben bubblefag rerolllamayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kyku wardı turk rank 14 shaman[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: 8% movement speed increase gelmis minor speed enchant ile beraber kullaniliyor mu ? talent+enchant ile speed daha fazla cosuyor mu ? yoksa enchantla yapilan seyi talente koymuslar demek[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hayır pop yannıs anamadıysam abska speed arttıran hic bisile stack olmuyo diyodu yane oleysede harbi bi iişe yaramazda oteki turlude cok uber olurdu ya yane 8% den nolcak diyen insannar cıkıcak eninde sonundada % 1 bile olsa bu kacma ve kovalamada cok farkedicek demektir sonucta oyundaki butunc harların speedi sabit[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o zaman gereksiz bir talent yani koyulmasinin amacini anlamadim cok buyuk bir enchanti engellemiyor bootsa speed yaptirmak[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben simdiye kadar hic botuna speed increase enchanti yaptiran gormedim. +7stam/agi varken bence cok anlamsiz. obur yandan, bu 8% lik movement speed gayet belirgin AB'de falan, kacani tutuyorsun hemen. hosuma gitti benim bayagi. sam gene bi kulp uydurur gerci. :-p ayrica, greater blessing reagentlari beserli satiliyor ve 5 tanesi 20silver. [Bu mesaj thanatos tarafından 25 Kasım 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar