Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bunu 5 dk önce gerçekelşene bir olay üzerine yazıyorum. Bir bekçi köpeğim var müstakil evdeyim, daha önce bahceye giren ve hatta çiçek ve klavak mantarı alan (çalan) kişileri ısırmışlıgı vb vardır. Bu sebeple buralarda pek sevilmiyor. İşin hikaye tarafından sonra buradaki kendi yasımdaki cocuklar buna biraz uyuzlar anlayabiliorum kimisini daha önce ısırdı nasıl olsa. Anlamadıgım nedne bu köpege taş attıkları. Evet dogru ev bahçesidne zincirle baglı bi kopege sırf evin önünden geçerken görevi oldugu için havladıgından nedne taş atarsın? Hani köpek açıkta olur üstüne üstüne gelir anlarım... Bu bi kaç çoçuğu daha önce sözle uyardım tmm vb dediler ancak 5 dk önce anladımki dinlememişler. Yoldan geçerken sırf havlıo die kopege gene taş atıolardı. Normalde gidip dövmeyi tercih ederim ancak daha iyisini yaptım köpeği üstlerine saldım. Şimdide ana babaları evimize telefon atmış kendini ne sanıosu nvb diolar... Haksızmıyım Allah aşkına?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 "çocuğunuza sahip çıksaydınız düdüllüler" deseydin.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Saeros bi kişi daha açarsa bunu diyeceğim, hatta sırf beni bu seferde "terbiyesiz, medeniyetsiz" olmakla suçladıklarını duymak için sölicem.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 köpek ısırmadıysa şimdi bişey olmaz şu zamane çocukları harbi çok şımarık oldu ya bizim mahalledekiler de nekadar kedi varsa tutup arabanın üstünde uyutmaya çalışıyolar dur bakalım ben de salıcam bigün arabayı üstlerine ama..[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Köpek ısırmadıda gimleklerini filan parçalamış bi ohh çektim. Bunu esirgemyicem. Hani tamam bende 15 imde yani Hayvana saygı udymayan insana da saygı duymuo (bence). Üstelik laverda cidden kedilkere yapıolarsa utansınlar (4 tane minik kedicim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 haklısın abi haklısın.. bu sıpalar başka şekilde akıllanmaz[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya kopek cocuklardan bırını cıddı sekılde yaralasaydı?[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ipin kopmasi istenmeyen bir durumsa unutma o ipin bir ucu da senin elinde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 huun aslına bakarsan ben ipin kopmasını bu çocuklar uyarmama ragmen dinlemeyerke taş attıklarından beri istiyordum. Bunu inkar etmiyorum. ve Passenger cocuklardan biri yaralansaydı ilk olarak ailelerine çoçuklarınızd abenim köpegime taş atıp yaralanmasına sebebiyet vermeseydi derdim (evet bu taşlardan biri bacagını kırdı hayvancagız 3 ay kaldı yerinden kımıldayamadan, kımıldayamamasının sebebi diger arka bacagının yavruyken bi bisikletli tarafından ezilmesi). ve şahsen o çoçugun haline bkar bi Ohh ta çekerdim ayrıca.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Passanger, 05 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ya kopek cocuklardan bırını cıddı sekılde yaralasaydı? hocam ben artık nası diyiim ben böyle köy-çiftlik ortamında büyüdüm kedi köpek-kurt domuz gibi hayvanları biraz tanırım öyle çok acayip bi cins olmadığı takdirde pitbull felan bir köpek durup dururken bir insana saldırmaz bana saldırmadı en azından hayvan da olsa köpek kendine kimden, neyden zarar gelebileceğini biraz da olsun bilir, çocukları durupdururken ısırmaz, kovalarsa da başından def etmek içindir.ayrıca ısırsa da tutar sadece (benim çok başıma geldi) benim köpeğime de taş atsalar köpeği salıp arkalarından ben de koşardım edit: ha bi de ben genel olarak kendi köpeklerim (kangal) adına bişeyler yazmaya çalıştım [signature][hline]laverda yalan oldu.. [Bu mesaj laverda tarafından 05 Aralık 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Şimdi olaya 2 yönlü bakmak lazım. Çocukların yaptığı eşeklik, bi de bacağını kırdılarsa ciddi bir sorun var demektir. Burdan senin onlara karşı tavır alma hakkının olduğunu çıkarabiliriz. Ama bir de şu açıdan bakmak lazım, eğer o köpek gidip birini gırtlaklasaydı orda, sonucu ne olurdu? Yani senin elinde olan birşey de değil bu, hayvan sonuçta, dellenir parçalayıverir çocuğun tekini. Senin başına patlardı haliyle. O yüzden ne tam suçlusun, ne tam haklısın. Çocukların ailelerinden iyi bi zındık yemeleri lazım, senin de hayvanına biraz daha sahip çıkman lazım...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Benim köpek şöyle evin bahçesine girip bir şey yapmadıgın sürece, yada ne biliym hayvan resmen "cahil" insanları anlıo olmadıgı sürece havlamayan. Bitek bisiklet le evin önünden hızlıca geçersen başlayan. Bahçeen dolanın 4 tane yavru kediyi bile korkutmıyan (hatta bazı geceler kediler köpegin kulubesine bile giriolar kendiligende) sakin alman kurt köpeği- sokak köpeği kırması güzel bişi. Onunda ötesinde köpek sadece bölgesinden geçtigin içi nahvlıo üstelik baglı, serbest olsa bi nebze korkudan attılar dicem ama.... Neyse layıklarını buldular. edik// ardlarından serbest bıraktım her ne kadar sapıtıp gene gırtlagına saldırma i,htimali olsada egitimli bi köpektir. [Bu mesaj Bleda tarafından 05 Aralık 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 geçen sene bizim husky'yi disarı çıkarmıstık gece,orda da bi kız oynuyomus,kücük daha.köpeği görünce çığlık attı falan,babası da bize saldırdı '' itiğizee saahap çıhıın leen'' diye, babam da adamı dövmüştü:P adam da babamı .:P yaa salak çocuklar, gerizekalılar boş yere olay çıkarıyolar yaae bi de anlatmadan geçemicem:D (alakası olmasa da) yine gçen yıl parkta geziyoduk , bi tane küçük çocuk bağırmıştı : ''ANNEEAA BAAK KEÇİİİ!'' whahaha gülmekten yarılmıstıkk :D[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 "Nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir." Sen veletleri uyarmışsın, yine de gelip daşlamışlar köpeğini. En ufak bi tehlikeye dahi tepki gösteren bi hayvana taş atmak da neymiş! Bence iyi etmişsin. Gel gelelim, aileler de haklı bi bakıma. Çocuklarına "Köpeğe taş atma, ısırır." diye tembihlememiş olmaları konusunda kesinlikle haksızlar ama buna rağmen, köpeği saldırtan sen olduğun için ellerine koz geçmiş. "Haylaz" çocukları, komşularının bahçesindeki köpeğe taş atıp "eğleniyolar" ve köpeğin sahipi, köpeği çocukların üstüne salıyo; böyle bi durumda, aile ne kadar az eğitmiş olsa da, çocuklarını korumak ve köpeğin sahibine tepki gösterme hakkına sahiptir. Köpek, sahibini koruma hakkına ne kadar sahipse; aileler de çocuklarını koruma hakkına o kadar; hatta daha fazlasına sahiptir. Kısacası, köpeği salmakla hata etmişsin. Zinciri gevşek bırakıp da köpeğin saldırmasını engellemeyi bırakmış olsaydın "Çocuklar köpeği o kadar rahatsız etmişler ki; zincir kopmuş." diye bi şey söyleyebilirdin ama üzgünüm.[signature][hline]Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 cocuklariniz bir kopek sadece havliyor diye onlara ta$ atiolarsa eger hayvan sevgisi denen $ey buysa onlara gore devam edicem...bence salmayin cocuklarinizi di$ari..hatta bnce szde cikmayin:D... ole sole komsulara:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ip kopmamış, direk saldırtmışsın köpeği yanlış bence. köpeği serbest bırakcaktın kendi saldırcaktı, yada köpeğe taş atınca ipi kopmuş diyecektin. ki böyle olsa bile sen suçlusun. ama çocuklar da hak etmiş.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Direk saldırtmadım. Tam sahil kenarında bi msütakil ev. Yoldan biraz gitmelerini bekledim. Ondan sonra saldım köpeği. Tabi boyle hemen salmamdan çakmışlar. düşünseydim de biraz bekleyip salardım benide suçlşayamazlardı . neyse :( Görüşlerini yazıp paylaşan/ppaylaşacak herkeze simdiden saolun.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 uyuz olurum veletlere yaf alayı küstah,şımarık biz de yaramazdık ama sadist deildik(biraz mazoşistlik wardı ama)[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 biraz agresif bir köpek sanırım. e çocuklar da agresif köpeklerle hep uğraşır normaldir. e senin salman da normal. ama ailelerinin araması da normal (tabi söylemek zorunda değillerdi onların dallamalağı).[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kopegın tam cınsı ne....o cocuklar ınsanı gercekten zıvanadan cıkartır ama ustlerıne salman bence onların daha saldırgan olmalarına neden olabılır hatta ben bı kopegı bana saldırttıkları ıcın zehırlemıstım kucukken ınsanın ne yapcagı bellı olmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Kesinlikle haklısın... köpekte haklı köpek taş atmalarına karşı göğüs gercek değil heralde... Hatta hedef tahtası filan çizdirmedikleri kalmış bi tek... Saldığını görmeselermiş ne biliyim çocuklar gelmeden önce çözseymişin köpek çocukları boğazlasa bile kendini savunma hakkın olurdu. Köpek taşlayarak eğlencemi olurmuş yaa... Sen onları taşlasan ne olurdu acaba? Bak ne dicem... Hayvanları Koruma Derneği'ni ara, burda hayvanlara zulüm var filan de, ciddiye alırlarsa 2 güne kalmaz o çocuklar Panter Emel in, Akrep Nalan ın gazabına uğrarlar:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Köpek onları ısırsa, köpeğe yazık. Çocuk diyeceksiniz de, hayvan sevgisi küçüklükten başlar. İnsan sevgiside öyle.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bazen hangisi daha hayvan diye merak ediyorum, insanoğlu mu, köpekler mi ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar