Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belki de sarışındılar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerçi böyle bi tarafı genelleme yaparak kıran yazılardan&fıkralardan hoşlanmam ama bi fıkra vardı onu yazcam:

Bir vantrolog(yazılışından emin değilim hemen saldırmayın unuttum:D), kuklasıyla birlikte gösteri yapıyormuş. Gösteride seyircilerin en çok güldüğü kısım aptal sarışın fıkralarıymış.Bunun üzerine vantrolog bu kısmı uzattıkça uzatmış. Seyirciler kahkahalardan kırılırken seyircilerin ortasından sarışın bir kadın, hızla ayağa kalkıp söylenmeye başlamış:
"Dikkatimi çekiyor da bir süredir aptal sarışınlarla ilgili espriler yapıyorsunuz. Peki bu kanıya nereden vardınız? Tüm suçumuzun saçımızın sarı olmasımı?"
Vantrolog, kıpkırmızı olmuş. Utanç içinde birşeyler gevelemeye çalışırken sarışın kadın onun sözünü tekrar kesmiş...

"Sarışın kadınların aptal yerine koyulması canıma tak etti! Hem siz bu şekilde espriler yaparak, çoğunluğun sarışın olduğu ülkelerdeki kadınların geneline hakaret ettiğinizi düşünmüyormusunuz?"
Vantrolog kekeleyerek cevap vermiş:

Özür dilerim hanımefendi... Bukadar alınacağınızı tahmin etseydim bu esprileri hayatta yapmazdım...
Sarışın kadın busefer daha öfkeli bir şekilde söylenmiş:
"Siz susun beyefendi... Ben onları size değil, kucağınızdaki cüceye söyledim.Siz onun avukatımısınız? Siz susun, o konuşsun"[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
konu dışındaki ilk topicin hayırlı olsun abicim :-P

güzelmiş ama gerçekten :-)[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Mesaj tarihi:
said:
ShadowFury, 05 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Gerçi böyle bi tarafı genelleme yaparak kıran yazılardan&fıkralardan hoşlanmam ama bi fıkra vardı onu yazcam:

Bir vantrolog(yazılışından emin değilim hemen saldırmayın unuttum:D), kuklasıyla birlikte gösteri yapıyormuş. Gösteride seyircilerin en çok güldüğü kısım aptal sarışın fıkralarıymış.Bunun üzerine vantrolog bu kısmı uzattıkça uzatmış. Seyirciler kahkahalardan kırılırken seyircilerin ortasından sarışın bir kadın, hızla ayağa kalkıp söylenmeye başlamış:
"Dikkatimi çekiyor da bir süredir aptal sarışınlarla ilgili espriler yapıyorsunuz. Peki bu kanıya nereden vardınız? Tüm suçumuzun saçımızın sarı olmasımı?"
Vantrolog, kıpkırmızı olmuş. Utanç içinde birşeyler gevelemeye çalışırken sarışın kadın onun sözünü tekrar kesmiş...

"Sarışın kadınların aptal yerine koyulması canıma tak etti! Hem siz bu şekilde espriler yaparak, çoğunluğun sarışın olduğu ülkelerdeki kadınların geneline hakaret ettiğinizi düşünmüyormusunuz?"

Özür dilerim hanımefendi... Bukadar alınacağınızı tahmin etseydim bu esprileri hayatta yapmazdım...
"Siz susun beyefendi... Ben onları size değil, kucağınızdaki cüceye söyledim.Siz onun avukatımısınız? Siz susun, o konuşsun"

ya bu sarışın muhabbetleri harika :D öldüm[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
Kızlar bize ihtiyaçları olduklarından çıkıyorlar aptallıklarından degıl,
Biz sadece onlara acıdıgımız ıcın bakıyoruz.Ya da sadece zevk için.
Ortada fizyolojık nedenler olmasa bır kızı cıddıye bıle almam[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Mesaj tarihi:
said:
baranoyak, 05 Aralık 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Üç bayan ve üç erkegin is icabi trenle bir seyahate
> çikmalari gerekir.Tren garina giderler. Üç bayan 3
> bilet aldigi halde erkekler tek bilet alir. Bayanlar
> bunun sebebini sorduklarinda erkekler 'bekleyin ve
> görün' derler. Trene binerler ve tren hareket ettikten
> bir süre sonra üç erkek kalkip hep beraber trenin
> tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör gelir ve üç
> bayandan üç bileti alir. Tuvaletin önünden geçerken
> kapiyi tiklatip,'bilet lütfen,' der. Kapi açilir ve
> bir el bileti uzatir. Bayanlar bunu görürler. Taktigi
> kapmislardir. Dönüs yolculugu için yine gara giderler.
> Bayanlar bu sefer tek bilet almislardir. Erkekler ise
> hiç bilet almaz. Bayanlar yine sasirip sebebini
> sorduklarinda Erkekler yine bekleyip görmelerini
> söylerler. Bir süre sonra yolculuk baslar. Önce
> bayanlar kalkip tuvalete girer.
> Ardindan da erkekler karisindaki tuvalete. Kondüktörün
> gelmesine yakin, erkeklerden biri çikip karsi kapiyi
> tiklar
> ve 'bilet lütfen,' der.
> Açilan kapidan bir el bileti uzatir.
> Bileti alan erkek diger tuvalete geri girer!..

açıldı mı bilmiyorum ama,hoşuma gitti,paylaşim dedim.
eheheh baska bişey diemem[signature][hline]Luci Yalan Olamk Uzere...
Mesaj tarihi:
said:
Liebe, 05 Aralık 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
said:
ShadowFury, 05 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki:

"Siz susun beyefendi... Ben onları size değil, kucağınızdaki cüceye söyledim.Siz onun avukatımısınız? Siz susun, o konuşsun"

ya bu sarışın muhabbetleri harika :D öldüm
super yaaaaaaa:D:D:D:D[signature][hline]Luci Yalan Olamk Uzere...
Mesaj tarihi:
alın size bi sarısın fıkrası kadının biri bigun beyaz esya satan biyere gidio dio ki su kucuk sirin tv alabilir miyim dio adam dio ki sarısınlara mal satmıyoruz dio adam sinirlenio 2.gun gene aynı sekilde geci kadın gene sinirlenio va kuafore gidip sacını siyaha boyatıo ve 3. gun gen aynı yere gidip su kucuk sirin tv alabilirmiyim dio gene adam dioki sarısınlara mal satmıyoruz dio kadın sinirlenio ve dio ki ben sacımı siyaha boyattım nerden anladıgınız sarısın oldugumu dio adamı da donup 3 gundur sordugunz kucuk sirin tv deil kucuk sirin bi mikrozamazingo fırın dio...[signature][hline]Luci Yalan Olamk Uzere...
  • Yeni Oluştur...