Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid

TheCrusher

Öne çıkan mesajlar

abi ne imbası,shamanlar druidler imba fln diil.
Zaten purge un manası artıcakmıs 1.09 da tam oturacak shaman.
İmba varsa oda warlock 30 tane fearı var[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

ya beğenmedim bu postumu şöle özetliyim

druid imba harbi. şaman zaten belli. ama yani şaman 1.5 sn de kurt açıomuş felan sallayın onu. o şamanlara çok etki etse bglerde şamanlara nefes aldırmazlar ki görüyoruz bayraa alan şamanı durdurabilen yok :D ayrıca wsg ye kafam girsin.

[Bu mesaj muzcu tarafından 04 Aralık 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyide sadece hızlı goturuyor.Ve dispel edilebilir olması lazım cunku polymorph deil magic.
Ayrıca yavaşlatırsan kurtulamaz,druid kurtuluyor[signature][hline]By blood and honor we serve
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

shamanla druidi karıştırmayın. 10 level farkla hızlı koşsan ne olur koşmsaan ne olur. Shamanın GW'u Polymorph değil ve dispel edilebiliyor drudinki edilemiyor filan. bunlarıda göz önünde bulundurun. Birde druid ile stat haricinde daha ne istiyorsun ki? Cat formda aldığın dmg bonusu direk Agility den iflan etkileniyor hani daha nbe istiyorsun? Elindeki silahla caster formda adam öldürmeyi mi umuyorsun anlamadım. Caster formda adam öldürmek derken melee olarak demek istedim.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

yok anlatmak istediğim şu,warriorlar hayvani dps lere ulaşırken biz bir yerde sabit kalıyoruz.
Yani silah okadar muhim değil bizde,istiyorum ki silahın dps sine baksın direk vuruşlarımız eşyaların etkisi olsun biraz ustumuzde.
Şu an yeşilli bir warrioru çooook rahat alırım,biraz iyi eşyalı olan heallanmaya zorlar.
Ama Sağlam eşyalı olan biri gelirse şöyle elinde untamed blade falan,3-4 vuruşta cok rahat alır.
Istiyorum ki,eşyam kotuyse yenıleyım iyise ona denk olayım.

Ayrıca hayvanken trinket kullanımının açılması lazım,onu bırak en azından trinketten gelen bonusların çalışır olması lazım hayvanken.

Eşyalar az işe yarıyor druıdde,sadece statlar onemli,bu yuzden Druıdler bir yerden sonra yerinde sayarken dıgerlerı ucup gidiyor[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

druidler biryerden sonra yerinde sayıyor diğerleri uçup gidiyor diye bişi yok
her class ın set tamamlamak gibi bi sorunu var
sen druid olarak talentlerini feral ve restoya ver ve warlord seti ile karsılastır
ve ayrıca bear formda falan fear yiyince trinket çalısmıyor denilmiş
form değiştirerek hertürlü kilitleme efect fear polymorp vs vs kurtulabiliyorsun tabi 1.9 da
düzgün oynadıktan sonra gayet iyi bi class tır
baktın adamı kesemiyosun at adama rot travel forma geç kaç :)
class lar arasında hangisi daha iyi diye sorarsanız herzaman çin atasözünü dinleyin derim
bir çin ata sözü şöyle der
Çai Tjumuchi tahauu ta bakijihu mazhitautmihu masjiho ma ta himohi
Kojimo tahitamo SEjmihoti markajitomo mojkito azajima tazimo
yani türkçesi
Taş makası kırar makas kağıdı keser kağıt hepsini kaplar[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir
Sosyal ağlarda paylaş

Suark şuan wildheart set var üzerimde,epicli warriorları bile ucu ucuna alıyorum. Nasıl oynadığına bakar,taktiğe bakar. Şuan druid için halen dps istemek çok saçma çünkü zaten oyunun en zor ölen classı,dps'si de baya arttı şuan yeni talentlarla;biraz daha artarsa oyunda denge falan birşey kalmaz.[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Free Domain
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben eziliyoruz, ve ya gucsuzuz demedimki.
Gayet güzel öldürüyorum adamları ama demek istediğim şu,
Bize epic bir silahın hiçbir getirisi yok.
Mesela çok sağlam dps li bir 2 handed mace var diyelim,statlara vermiyor bu bizim için lvl 12 de düşen +1 int veren stafftan kotu bir silah =)).
Bunun değişmesini istiyorum okadar[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 04 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
yok anlatmak istediğim şu,warriorlar hayvani dps lere ulaşırken biz bir yerde sabit kalıyoruz.

öyle olması da lazım zaten, yoksa warriora ne lüzum var. bu paladine sağlam dps istemek gibi birşey.

said:
Druıdler bir yerden sonra yerinde sayarken dıgerlerı ucup gidiyor

aslında iteme ve talenta göre değişir. druidin oyun tecrübesi diğer sınıflara göre oldukça değişebilir çünkü en az üç farklı oyun stilimiz var. yani karakter belki yerinde sayabilir ama oyuncu yerinde saymaz. zaten paso yeni instancelar falan geliyor. druide sürekli daha aşmış (imba) itemler geliyor. yakında yeni moda "nerf drood" olacak, görürsünüz.
edit : imla[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali

[Bu mesaj Zeppelin tarafından 04 Aralık 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sahsen nefret edıorum druıdlerden adamları kesmekte cok zorlanıorum ab de kovalıorum frost shock atıorum yok banamısn demıor bu ınsan bı hayvan :) olup normal hızında devam edıor bear olunca allah allah zaten warıor gıbı dmg mubarek olmadı buyunun adı aklıma gelmıor alttan sarıor taban adamlar baya saglam.

GW ye 1.5 sn denmıs GW 2 talent harcamassanız 5 sn de cast edılıor eger 2 talnet verırısenız 3 sn ye dusuor o arada ınc. mı olursunuz yoksa olurmusuuz alalh kerım ..
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman : Mutlak güç.. bide yüksek hp'si varsa aman diyim yavaşça uzaklaşıcan.[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Sosyal ağlarda paylaş

Eu serverleri acildigi gunden beri druidim. Hic pisman olmadim ve su an druid actigima 2 ay oncesine gore daha fazla sukrediorum,allah bozmasin blizzard bizi nerflicene buffluyo 10 item geliyosa 4 u druide geliyo dahah neler neler. Bikere soyle bi durum var oyundan sikilmaniz mumkun degil druidiniz varsa .eskiden en yuksek rejuv atmaya calisirdim baktim bi zaman sonra baydi en yuksek armora ulasmaya calistim baktim oda baydi cat forma atack pover kasmaya basladim yani bu boyle surup gider.zaten duel pvp ilan hic soylemiyorum ayri bi eylence ister healer ol ister dmg dealer o sana kalmis duruma gore. ancak tek i kotu yani var ortalama bi guildin 5 adet druide ihtiyaci vardir ve su an etraf druid le doldu tasti hele yeni druidlerin iyi bi guilde girme gibi bi sansi yok sayilirr o sebepten druid su anda sadece pvp amacli kullanirsin ki warrior acmak varken deymez
Sosyal ağlarda paylaş

Böceklere karşı onemlı rol oynamamız lazım ondan paso ıtem falan gelıyor =).[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan suresı degıl ıse yarması.
Slowing effectleri geçirebiliyormu?
Sadece travel form ıste o bı yerden dıgerıne gıtmek ıcın kullanırsın okadar[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

druid le armor itemlerimle buffsız 8300 armorum oluyo ki talentım 20 balance 31 resto
buffla bu 9500 e ulaşıyo
% 62-68 arası bi reduce oluyo

en son mcmiz de warrior sıkıtısı çektik baron geddona kadar ve off tankliği ben ve sky (forumda brucedur kendisi ) yaptık

majordomo yu ben tutuyorum warriorı lava ışınladığında

düz 300-400 crit 600-700 (skillsiz düz)
bu skyda (kendisi 30 feral 21 restodur) 400-500 düz crit 700-800
cat formda feral talentsız 1000+ ravage ve feracious bite critlerine ulaşıyom
30 feral talentınız varsa bu sayı 1300+ oluyor ve rank 14 itemli bi druidin cat formda 2400+ ravage crit leri olabiliyor
1400+ da sherd critleri
ravage ambusha sherd de backstaba eşdeğer
şimdi
daha ne istiyonuz druidden

ek olarak
bu arada slow effectler geçiyomu diye arkadaşa cevap olarak şunu diycem
ewt druid her form değiştirdiğinde slow effectler kalkıyo
ayrıca samzeil bir druid var magtherionda(tauren)
bizde bi druid allakhazamdan bakmıştı
adam catformda % 63 travel formda % 73 hıza sahip
üzerindeki itemlerle ztn rank seti % 15 tek başına veriyo
artık daha fazla yorum yapmazsınız herhal

[Bu mesaj Jadean tarafından 05 Aralık 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...