Fonksionist Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yaaa yaaa...dedim mi demedim mi?dedim.o kızla olmaz hiç başlama dedim.o kız seni taşıyamaz dedim.o kız hafiftir sana gelmez dedim.bak hevesin geçince kalırsın öle dedim.o kız oynar seninle dedim.dedim dedim dinletemedim.gitti çıktı o kızla.5 6 haftada ayrıldılar sonra.kız ertesi gün hooooop başkasıyla.eski göz ağrıma insaf edip uzaktanda olsa söyledim ama o dinlemedi.napalım...yarın gene dicem ona "ben demiştim ama!"die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya haklısın ama napim offf :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kime diecen bi acıklık getirsen konuya...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fonksionist Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 geçen seneden beri hastası olduğum insana dicem.gerçi kendisi aptal numarasını çok güzel yapar(doğal hali diebiliriz aslında)bunu anlamamazlıktan gelir.bazende gaza gelir bana bişiyler hissediomuş gibi yapmaya uğraşır ama bende onu kendi silahıyla vururum.böle bi insan olan eski göz ağrıma işte sölicem.her ne kadar kendisinden nefret etsemde işte dayanamayıp böle sölüüom ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tabi gidip soylemelisin[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hiç düsünme ve cekinme gereksiz yere bence git ve acıkla. Kolay degil biliyorum ama acıkla inanki daha güzel olur hersey. Söylemedigin icin sonradan pismanlık duyabilirsin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben de dedim o kadar dinletemedim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya tamam aquila üstüme gelmeyin ya :([signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fonksionist Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar sakin...bizim olay biraz değişik.biz onunla hiç konuşmayız.ama ikimizde bilioz neyin ne olduunu.sadece ikimizde birbirimizden ölesiye korkuyoz.ve ikimizde aşırı inatçıyız.böle olunca biz artık birbirimize sadece bakarak anlaşmayı öğrendik.o kızla da zaten sırf bi arkadaşla kol kola girdiimi gördü die çıktı.ben sinir oliim die.baya çabaladı garibim baktı takan yok bıraktı.yani başkasıyla denese içim yanmıcak.koç gibi çocuk yazık yazık...o prematüre kızlada hiç olmamışlardı yani.yakın bi arkadaşıda geçen sene böle bi kızla çıkıodu gerçi o arkadaşı kızın etinden sütünden bayaa bi yararlandı ama bu yapamadı kıza öle.o arkadaşıda ayrıldı zaten sonra.işte böle salak bu. önünde örneği var ı ıh anlamıo!ben napiiim daha buna bunu sölemekten başka????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 -gençler yapma demekten anlamaz mısınız siz allahasen?[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO !just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 fistan abimizin bi lafı vardı hatta lucifel imza olarak kullanıyo onu ''biz sizi ararız'' diye.. nedense onu yazmak geldi içimden[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fonksionist Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 içindeki sesi dinleeeeeee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 amin. (saat 11-12 den sonra hatta öğleden sonra yeni üye alımı yapılmasın olmuyo böyle)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben içimdeki sesin saydıklarını yazarsam olmaz[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 içimdeki ses, içindeki sesi dinleneme yanarsın diye söylerdi annen diyor. ne biçim paradoxdur bu[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Fonksionist, 04 Aralık 2005 23:06 tarihinde demiş ki: yaaa yaaa...dedim mi demedim mi?dedim.o kızla olmaz hiç başlama dedim.o kız seni taşıyamaz dedim.o kız hafiftir sana gelmez dedim.bak hevesin geçince kalırsın öle dedim.o kız oynar seninle dedim.dedim dedim dinletemedim.gitti çıktı o kızla.5 6 haftada ayrıldılar sonra.kız ertesi gün hooooop başkasıyla.eski göz ağrıma insaf edip uzaktanda olsa söyledim ama o dinlemedi.napalım...yarın gene dicem ona "ben demiştim ama!"die. lan biri de gelip söyleseydi ya bana pelinle çıkmadan önce niye beni uyaran yok ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fonksionist Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 haberim olsa hiç kaçmaz mutlaka uyarırdım senide... nese arkadaşlar bu ibret-i alemi izlemeye devam etmek isteyenler 1 2 3 4 .... gibi numaralandırdıım ben demiştim amaları okuyabilir.intikam kanımda sanırım yada beynimde yada kalbimde nebiliiim içimde işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tebrikler einsteindan daha(!) zekisin... böyle devam et...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben ikinciyi daha çok sevdim, halbuki devam filmleri genelde kötü olur..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar