Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Geçen yıl 1. dönem okuduğum ve ne iğrenç bi yer olduğunu anlayıp kaçtığım eski okulumun bahçesine mescit yapılıyormus o_O Geçen gün eski bi arkadaşımla konustum o anlattı.Zaten okulda okuyan öğrencilerin büyük bir çoğunluğu (anadolu lisesi olmasına rağmen) çok kapalı,yobaz insanlar falandı ama bu kadarını beklemiyordum. İşin ilginç kısmı ise,hükümetimizin buna hiç bir tepki vermemesi.Arkadaşım duyduğunu söyledi bana,belki söylentidir ama o okuldan beklerim yani...Zaten öğle tenefüslerinde namaza giden tipler vardı birde mescid'i düşünemiyorum.Ehh yavaş yavaş düz liselerimiz hatta anadolu liselerimiz bile imam hatip'e dönüyor galiba...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 04 Aralık 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hükümet kendi eliyle yaptırdığı mescite neden tepki göstersin.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 zil diye ezanmı okunuyor?[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sadece başlığı okudum. (bkz: güzel fikir)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 04 Aralık 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ilginç, yani cok ilginc. birşey bulamadım diyecek.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bizim okulda (Sakarya Üniversitesi) koskoca camii var :)[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 haydi gençler zikir çekmeye ah huha hey ya ah huda hey ha[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bizim uninin kampüsünde mescid var, istanbul uni, yurt binasında odtü de cami var. imam hatip liselerinin hepsinde mescid var. 3 örnek te devlet okulu, üçüde bu huqumet dönemimde yapılmadı. limit(laiklik, demokrasi, t.c. devleti) 1923-->2005 sbt bu problemi çözelim şimdi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 odtüde cami yok mescit var. ezan okunmuyor.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @forgiver üniversite ayrı bi olay... Liselerde dini olayların tartışılması,dini görüşlerin savunulması cart curt yasakken nasıl oluyorda bir anadolu lisesine mescit yapabiliyorlar? İmam hatipler zaten din üzerine kurulu...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o universitelerde ayni zamanda milyon dolarlik kutuphaneler, iyi kantinler, olayli mc donalds, spor tesisleri gibi baska seyler de var. sarigi olana baba diyenler utansin.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Horrible, 04 Aralık 2005 17:58 tarihinde demiş ki: @forgiver üniversite ayrı bi olay... Liselerde dini olayların tartışılması,dini görüşlerin savunulması cart curt yasakken nasıl oluyorda bir anadolu lisesine mescit yapabiliyorlar? İmam hatipler zaten din üzerine kurulu... imam hatip din üzerine kurulu fakat devlet okulu, din ağırlıklı normal lisedir yani senin devlet okulundan bir farkı yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 şuradan battık bari buradan kurtarayım kokusu aldım birilerinde.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Messor, 04 Aralık 2005 17:57 tarihinde demiş ki: odtüde cami yok mescit var. ezan okunmuyor. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=odt%FC+camisi buraya göre söledim. mescidde de camide de namaz kılınmadan önce ezan okunur, ezan illa hoparlör yardımıyla okuncak diye bir kaide yoktur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 "odtüde cami var" tabiri olmadığı için dedim öyle. o cami denilen bina çok kıytı ve uzakta bu bir. ikincisi odtüde diğer dinler içinde ibadethane var, lisede de olsun o zaman ?[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Benim ağzımdan aldın Messor... Mescid varsa, sinagog, cemevi, kilise, kurban altarı vs. de isteriz? İslam'ın ne ayrıcalığı var?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 liselerinde odtü kadar kampüsü varsa olsun :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 04 Aralık 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ayıracağı bir iki sınıf ne kampüsü?. ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: forgiver, 04 Aralık 2005 18:19 tarihinde demiş ki: tamam mineraler uzun ve sivri ama niye rahatsızlık versin ki Töbe de töbe :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben de %1 in içindeyim kilise istiyorum kardesim yapcaklar mı? lol in my dreams..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 talep meselesi. bir grup (sayıları öyle 10-15 kişi değil ama) çıksın biz kampüste sinagog, kilise istiyoruz dini inancımızı yaşayamıyoruz. Okulda kalıyoruz. Kampüs şehir merkezine uzak Pazar günleri / Cumartesi günleri gidemiyoruz desin yönetim de haklı görürse yapar. Şimdi olayı ideolojik olarak algılamayın bence....[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: forgiver, 04 Aralık 2005 18:19 tarihinde demiş ki: tamam mineraler uzun ve sivri ama niye rahatsızlık versin ki odunu anımsatıyor belki de? heryerde olması da bir temsili belli ediyor o da ayrı. param yok o kadar devlet kaç tane cami yaptırdıysa en azından onun dörtte biri kadar yaptırsın kilise.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 biz ne bilelimki kime iletilecek bu talepler okul müdürüne herhalde, okul bahçesine mescid yapınız diye dilekçe yaz yapsınlar veya taksimde bir kutu hazırla, kliseye yardım kliseye yardım diye, az çok demeyelim boş geçmeyelim devlleten arazi talep et, bi kaç tane usta bul, yaptır kliseyi bu kadar basit :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 turkıyenın gelecegi cok parlak deil ataturk ılke ve inkilaplari hiçe sayılıyor.. hukumet bu yolda cok adımlar ati en son olarak ogretmenlıkde rutbeler ayarladi ve ilahiahat( nasi yaziliyo hatırlamiyom:D) fakultesini bitirenler dier bas ogretmen olarak basliyo ve dier ogretmnelerden ustun oluyo[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 birde kaynak alalım bu bilgi için?[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 04 Aralık 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar