Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günün kutlu olsun Baluu!!!

Dynun

Öne çıkan mesajlar

said:
Dynun, 04 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar vanille ile aynı gün yani bugün doğmuş baluu. Okudum orda =) Öyle kaynayıp gitmesine izin vermek istemedim :)

:tebrikz:

Ehe, sagol.. Zorla kutlatmis gibi oldum biraz ama.. Normal kimse bilmiyor : )

Tesekkurler arkadaslar..
Bir sene daha gecti..
Yaslaniyoruz..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

....
Bir sene daha gecti..
Yaslaniyoruz..

Hayda olmadı bu lafı genelde ben söylerdim doğğum günü olanlara.Sölemezsem içimde kalır...
Hadi yine iyisin bi sene daha yaşlısın artık...Nice daha yaşlı senelere...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Yeniden, iyiki doğdun.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

*!ciiyaaaakk!!*
Hii !Yoksa sen o ilik ilkbahar gününde kaybettigim ikiz kardesim misin ? Dogum günün kutlu olsun , nice yillara! =)
Kac yasina bastin?
Pluton'unda bugün dogumgünüydü. Meger ne cok kisi varmis 4 aralikta dogan..
[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vanil 20 olduk..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...