FaTaLeRRoR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 zırvaladım ben, uçurdular beni [Bu mesaj Nefr tarafından 04 Aralık 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sen mi düşündün yazdın bunu?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Küfürsüz versiyonu çok daha güzel.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Anlamsız küfürler yüzünden, yazının ana konusu arka planda kalmış.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bilgenin, taş gibi kızını görseymiş bir de keşke; bahçeyle, zeytinyağıyla uğraşcağına, ihya olurmuş neyse onu da başka bir hikayede görür artık.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 küfür olayı olmamış[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hakkaten bu kadar anlamsız yersiz ve saçma sapan küfürler bulmak da ne yahu? Sokulabilecek her yere küfür sokulmuş marifetmiş gibi. Adam gibi yazılsa çok daha güzel olacak. Eh ben de bir fıkra anlatayım o halde konuyla alakalı? Temel hayatın anlamını merak eder, yıllarını buna ayırır kitaplar okur insanlarla konuşur ama bir türlü tatmin olamaz. Öyle bir merak olmuştur ki bu adeta saplanmıştır başka hiçbir şeyi gözü görmez Temelin yıllar boyunca. Ömrünün son zamanlarında artık tam ümidi kesmiş ve bulamadan öleceğini kara kara düşünürken bir bilgenin adını duyar. Bu bilge dünyadaki her bilgiyi kehaneti ve kalan herşeyi bilmektedir, buna hayatın anlamı da dahildir. Hayatın anlamını da bir tek o bilir derler. Temel azmeder, madem artık bir ayağım çukurda bari hayatın anlamını öğrenip öyle öleyim der. Ama bu bilge çok uzakta, kaf dağının zirvesinde bir kulübede yaşamaktadır. Kendisine ulaşmaya çalışan onlarca yüzlerce kişi dağı tırmanırken can vermiş pek çoğu da geri dönmemiştir. Temel vazgeçmez, yaşlı başlı haliyle günlerce haftalarca tırmanır, kar altında kalır, yürür, ve sonunda dağın zirvesine ulaşır. Yorgun, yaralı, kan ter içinde ve tam anlamıyla bitmek üzeredir. Ak sakallı bilge tam tırmandığı yamacın tepesinde karşılar onu. Başlar konuşmaya, aralarında şöyle bir diyalog geçer: -Ey oğul! Azmettin, uğraştın ve nicelerinin ulaşamadığı buraya ulaşan sayılı insan arasına girdin. Karşılığını elbette göreceksin. Ben ki dünyadaki her bilgiye hükmeder her sebebi bilirim, sana istediğin bilgiyi vereceğim. Ama soruyu sormadan önce iyi düşün. Çünkü sadece tek bir şey sorma hakkın var. -E niye ki? [signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Aralık 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ahah rew fıkra süpermiş.. ilk baştaki yazıda o küfürlerin amacı nedir bilemiyorum, zaten her yerde sık sık rasladığım bi yazı, iyidir hoştur..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yazıyı yazan arkadaş sevmemiş burayı, onu anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar