Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar Hakkında Edindiğiniz Tecrübeler

SunBird

Öne çıkan mesajlar

Öğleden sonra 3 gibi arkadaşlar ev kiralamıştı onlara gittim. Neyse gittiğimde evde de kızlarda vardı. Oturduk muhabbet sohbet derken ben bayağı bi acıktım. Bizim elemanlar evde yumurtadan başka bişey olmadığını söylediler. Bende yapmak içim mutfaga dogru geçerken. Birden kızlardan biri "Sen otur ben sana yaparım" dedi. Neyse bende sesimi çıkartmadım. Kız bir yumurta yapmıştı ohanna dedim resmen hayatımda ben öyle bir yumurta yemedim. Bizim açlarda saldırdı ortama tabi kız ben sadece altuğa yaptım ellemeyin desede açlardan bana ancak 2 lokma kaldı.

Amma velakin eve döndüğümde yaklaşık 1 saat sonra telefona özel numaralardan çağrılar geldi 5 defa ve 15 dakika öncede o kızdan çıkma teklifi aldım. Şimdi kara kara düşünmekteyim. Ama tabi olay bu uzun lafın kısası edindiğim tecrübe "Bir kız sana yemek yaparsa anlaki niyeti sana karşı bozmuştur"

Sizinde böyle edindiğiniz tecrübeler varsa paylaşında yarın bigün biri bi hareket daha yaparsa aptal aptal yaptığı yemeği yiyip kıza pas atmamazlık yapmayalım :)

[Bu mesaj SunBird tarafından 30 Kasım 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SunBird, 30 Kasım 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
"Bir kız sana yemek yaparsa anlaki niyeti sana karşı bozmuştur"

[Bu mesaj SunBird tarafından 30 Kasım 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]

böyle bi genelleme yapılamaz burdan bence[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Genelleme yapmadım ama üstünede ben sadece altuğ'ya yaptım ellemeyin falan filan demesi. Bi yumurta için 20 dakika mutfakta domates biber ayıklaması falan. Neyse genelleme olmasada en azından %60'ı böyledir.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz.
Cemaat : İYİ bilirdik!!!
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar hakkında edindiğim tecrübeler gün be gün artıyor. daha yeni başladım sayılır. ama ilk öğrendiğim şey asla kızlara bulaşmayın....[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

size yazayım kızları hakkındaki genel bilgileri :P uygulayın mutlu olun ! (siz olun sadece)

-asla fazla değer vermeyin çok sevdiğinizi söylemeyin ya terk ediyorlar yada süründürüyorlar

-onları kendinizden üstün hale getirmeyin elinize geçen her fırsatta kendinizin daha üstün olduğunu gösterin

-Daha akıllı davranın ve daha az konuşun genelde dinleyin böylece hem iyi bir dinleyici olacaksınız hemde onun çoğu sorununu öğrenmiş olacaksınız ve o sizin hakkınızda bir şey bilmiycek. bu neyemi yarar kızı bilmeniz çok işinize yarar :)

-Onu sevdiğinizi söylemeyin bekleyin ilk o söylesin.

-Hiç bir şey için ısrar etmeyin fazla ısrar ederseniz istediğiniz asla olmaz bırakın zamanı gelince onlar her şeyi yapıyor.

-Uzun bir ilişki istemiyorsanız çok duygusal yaklaşmayın çok skaıncalı

-Kızı kendinize bağlamayın sonra bağlnmaktan korkuyorum diyorlar.

-Kızı anlamaya çalışın anladığınızı belli edin ama asla sizi anlamasını beklemeyin çünkü anlamazlar

-Kızlara sorunlarınızı anlatıp kendinizi fazla paylaşmayın kankiler ne güne duruyor daha çok gizemli durun.

Bu kadar geldi daha geliyorda sabaha kadar yazarım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bi kız olarak burdaki tavsiyelerin yarısını yanlış buluyorum ben..

-benle dalga geçen eski erkek arkadaşımı sırf bunu yaptı diye aşırı sevdiğim halde terk ettim

-ona güveniyorsam ona bağlanmaktan korkmam

-benle bişiy paylaşmıosa bende onla bişi paylaşmam aramız açıldıkça açılır ve ilişki bi hafta sürmeden biter..

-bana patronluk taslamaya çalışırsa bırakırım..aşkımdan ölsem bile..

bu kadar gelio şu an aklıma örenin walla..yannış izlenimlere kapılmayın.. bu sırada yemek yapmak demek sana kur yapıyorum demek değildir ben kaç arkadaşıma yemek yaptım şimdiye kadar..ama sırf onun için diye ısrar ederse anlayın sizde pas atın..

sormak istediğiniz soruya cevap veririm :)[signature][hline]duman =))

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lonly_restless, 30 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
kızlar sanırım biraz salak olmakla birlikte gerzeklerde.böle aptala yatma numarasını çok severler falan filan.ama salaktırlar yani.asla su götürmez.suyu bırak envayi çeşit sıvı bile kıpırdatamaz bunu yerinden

konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen ne o öyle gerzek falan,arkadaşım sen böyle insanlar hakkında konuşursan senden ne köy olur ne de kasaba,sinirlenmiyim diyorum ama seviyeyi çok düşürüyorsunuz.Bu tarz konuşmalar hiçbir erkeğin ağzına yakışmıyor.Umarım sen de bigün bayanlar hakkında nasıl konuşulması gerektiğini öğrenir, her konuda genelleme yapılmaması gerektiğini anlarsın...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...