TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadaşlar şu an hakaretsiz olarak bu mesajı yazmak için kendimi nasıl tuttuğumu bilemezsiniz burdakilerin sadece w3 yada hiçbirini oynamadan ve wc3 le wow arasındaki sürede neler olduğunu bilmeyenler çok fazla var 1)blood elflerin horde gelmesi nerden saçma oluyor zaten illidan bir iblis oldu ve blood elfleri o yönetiyor 2)nagalar imkansız onlar zaten be lerle birlikte hareket ediolardı öbür türlü olsa bile sanırım naganın ne olduğunu bilmeyenler var altta yazıo..... 3)Taurenler nerden çirkinmiş bence gayet güzel görünüyor undead dışında tüm horde ların görünüşünde bi sorun yok bence ayrıca bazı kişiler ekran kartına baktırsın hordelarda da en az allylar kadar ayrıntılı herşey hatta belki daha da sağlam Naga:daha önce kara büyüyü kullanan ilk elfler ve kalimdorun bölünmesini sağlayan patlamada nagaya dönüştüler lady azhara başları oluyor ve kesinlikle ne lere karşı kinleri var (highbornelar dışında)-bilmeyenler varsa highborne elf:arcane ve shadow büyülerini kullanan elfler nagalar da highborne dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 wc tarihi sandığınızdan çok daha karışıktır bunu bi lotr benzeri olarak düşünmeyin burda çıkar die bişe vardır allyların çıkarına uyuyosa ırkçılık mırkçılık dinlemezler o THRALL ı sevmeyeni bi bulursam....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben sevmiyordum thrall i hayirdir ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet w3 de gardiyan iladinin peşinde gittiğinde ilk çıktığı adada öğreniyordu nagaların yıllar önce transfer geçirmiş elfler olduğunu ve kötü olduklarını .[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 thrall'ı bende sevmiyom noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 the crusher :D neden direkt bana demedin bloodelflerin hordeye gelmesinin saçma olduğunu söylememin yannış olduğunu :) kaldı ki dün görmedim wc'yi 1-2-3 oynadık şimdi de wowa aktık ama tabi algılama farkı var. wc tarihini "çok fazla" iyi olmasa da oyunlardan biliyorum ve sorun bakış açısından çıktı yani suçlamadan veya keskin sirke küpüne zarar moduna girmeden önce biraz daha düşün bence. illa kanlı bıçaklı olmana gerek yok. mesela bone bana özel mesajdan neden bloodlelfler horde de olduğunu güzelce açıkladı ben de hiç bu şekilde bakmamıştım olaya dedim şimdi anlıyorum haklısın dedim. yani senin gibi hakaret etmemek için kendini zor tutcak modda deildi. =) kaldı ki wc tarihini bilmeyen tamam yorum yapmasın ama yapsalar da bu şekilde tepki kimse vermez vermemeli. mesela sen wow hakkında bilmediğin bişiyi sorsan "allahın n00bu aramaya baksana, sabit topiclere baksana" şeklinde bir anlama sahip cevap verilse nasıl karşılardın. neyse demedin kabul ediyorum bunu. sen de benim dediğimi duymadın kabul edebilirsin. duymazdan gelebiliriz birbirimizi =) muhim olan mmorpgciler kardeş olsun, sadece oyunda kapışsın hehe edit: keşke ö.m atsaydım, rahatsız olanlardan özür dilerim.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 01 Aralık 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sen kimsin? Cik disari...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 1)blood elflerin horde gelmesi nerden saçma oluyor zaten illidan bir iblis oldu ve blood elfleri o yönetiyor Bu parçadan şunu çıkarıyorum if; İblisler kötüyse, İllidian iblisse, Blood Elfler İllidian'a katılıyorsa, Blood Elfler Horde'e katılıyorsa, sonuç;(Horde kötüdür).[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: -Wissy, 01 Aralık 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Sen kimsin? Cik disari... öğlenleyin felan. ben demiştim bloodlelf'in horde de olması saçma felan die. şimdi o görüşte deilim ama yine de dedik bi kere. crusher da büyük ihtimalle bana ithafen yazdı bunu. =)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: TheCrusher, 01 Aralık 2005 17:29 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şu an hakaretsiz olarak bu mesajı yazmak için kendimi nasıl tuttuğumu bilemezsiniz burdakilerin sadece w3 yada hiçbirini oynamadan ve wc3 le wow arasındaki sürede neler olduğunu bilmeyenler çok fazla var 1)blood elflerin horde gelmesi nerden saçma oluyor zaten illidan bir iblis oldu ve blood elfleri o yönetiyor 2)nagalar imkansız onlar zaten be lerle birlikte hareket ediolardı öbür türlü olsa bile sanırım naganın ne olduğunu bilmeyenler var altta yazıo..... 3)Taurenler nerden çirkinmiş bence gayet güzel görünüyor undead dışında tüm horde ların görünüşünde bi sorun yok bence ayrıca bazı kişiler ekran kartına baktırsın hordelarda da en az allylar kadar ayrıntılı herşey hatta belki daha da sağlam Naga:daha önce kara büyüyü kullanan ilk elfler ve kalimdorun bölünmesini sağlayan patlamada nagaya dönüştüler lady azhara başları oluyor ve kesinlikle ne lere karşı kinleri var (highbornelar dışında)-bilmeyenler varsa highborne elf:arcane ve shadow büyülerini kullanan elfler nagalar da highborne dur Ya bu sadece bi oyun, biraz sakin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Lancelion, 01 Aralık 2005 17:50 tarihinde demiş ki: 1)blood elflerin horde gelmesi nerden saçma oluyor zaten illidan bir iblis oldu ve blood elfleri o yönetiyor Bu parçadan şunu çıkarıyorum if; İblisler kötüyse, İllidian iblisse, Blood Elfler İllidian'a katılıyorsa, Blood Elfler Horde'e katılıyorsa, sonuç;(Horde kötüdür). evet bu sekilde bakılınca eger BE ler hordea bu şekilde giriyorsa giriş sebepleri sacma cünkü horde un anlamı kötü degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Suru iste. Ipsiz sapsiz irklarin barinagi. =] Murloclar da Horde'a katilsin. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 haha murloclardan herkes nefret edio. ama birileri de save murlocs die hareket başlatıo hehe.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 peki ben sana şöle desem nasıl olur 1 illidan iblisse 2 illidan blood elfleri yönetiyorsa 3 blood elfler horde a katılıyorsa 4 başka hiçbir horde ırkı bundan haberdar deilse horde nedir? ayrıca arklar sölediim lafları kimse üstüne alınmasın ben bu forumda wow çıktıından beri sabrediyorum bu laflar direk kimseye deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 İllidan iblisse illidan bloodelflerin kaymakamı ise Shaman şokla 1200 critliyorsa bu durumda azgalor humandir?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Horde çirkin. Tauren koşan inek Undead ceset Throll kambur domuz Orc yeşil dev Ama çirkin olmak ayrı şey havalı görünmek ayrı yani Orc warriorun görüntüsü bence gayet oyun dinamiklerinde cool bir görüntü oluyor veya undead bir priest aynı şekilde. Ally ise human ve NE kulaklar dışında zaten normak ve güzel. Gnome çirkin ama sevimli, dwarf hem çirkin hem sevimsiz ama cool. Bana havalı ve cool kelimelerini de kullandırttınız ya helal olsun. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Lancelion, 01 Aralık 2005 17:50 tarihinde demiş ki: if; İblisler kötüyse, İllidian iblisse, İllidan ehlimüslim bi iblis pls yani[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Absolut, 01 Aralık 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Bana havalı ve cool kelimelerini de kullandırttınız ya helal olsun. :) What grade are you 8 ? :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 malfurion expansionla geri donup tyrandesini de yanina alip illidan'i gankleyecek. bu durumda blood elfler bassiz kalip trolller ve inekler tarafindan ganklenicek, horde eski horde olucak. shamanlar blood elflere sok atmaktan yorgun dusup kendilerini yaylalara vurucak. ayrica bu bir paradoksdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 malfurion yapmaz onu,çünkü illiadian elfleri tehdit olabilecek hiçbirşey yapmadı.Hatta üzülüyor şu an malfurion. Bloodelf lerın karızmatık oldugu nerden cıktı?Erkeklerı NE kızları gıbı kassız çiroz bişi.Iyıce gay[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Absolut, 01 Aralık 2005 18:11 tarihinde demiş ki: ...dwarf hem çirkin hem sevimsiz ama cool. Sensin sevimsiz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 obez cuculer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 pis humanlar o bebelerinize içirdiğiniz sütler nereden geliyor sanıyorsunuz? NE hatunalrdan mı sağılıyor o sütler?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet bu doğru horde çirkin olmasa da acaip artist çok süper duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: TheCrusher, 01 Aralık 2005 18:04 tarihinde demiş ki: peki ben sana şöle desem nasıl olur 1 illidan iblisse 2 illidan blood elfleri yönetiyorsa 3 blood elfler horde a katılıyorsa 4 başka hiçbir horde ırkı bundan haberdar deilse horde nedir? ayrıca arklar sölediim lafları kimse üstüne alınmasın ben bu forumda wow çıktıından beri sabrediyorum bu laflar direk kimseye deildi sorunumuz sanırım iblis tanımı.çünkü iblisler "lawful evil" şahsiyetlerdir basitçe,Illidian'ın ise "lawful evil" olduğunu düşünmüyorum,yada böyle bir görüntü çizmiyor. 4 başka hiçbir horde ırkı bundan haberdar deilse horde nedir? oyun mekaniğine ters.mesela blizz "blood elfler hordeye katıldı" dedi,şimdi o Blood Elfler gelip tandır buluf,andırsiti falan dolaşacaklar,hiç bi Horde'da "ya bu bulud elfler burda ne arıyor" demeyecek(!)? tekrarlıyorum,blizz,bulud elfleri exp.'e eklerek böyle polemikler çıkmasını sağladı.ama şimdi gidipte Illidian'ın Horde ile anlaşma yapmasını nasıl senaryoya uyduracaklar bilmiyorum.scourgelere karşı birleşirler büyük ihtimalle. Gerçi ben gnolları görmek isterdim hordede,alyansada koboldları vereceklerdi,oh oh. "you no take candle!" editz: said: Regalya, 01 Aralık 2005 18:11 tarihinde demiş ki: İllidan ehlimüslim bi iblis pls yani TheCrusher, 01 Aralık 2005 17:29 tarihinde demiş ki: 1)blood elflerin horde gelmesi nerden saçma oluyor zaten illidan bir iblis oldu ve blood elfleri o yönetiyor buraya yönelikti.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- [Bu mesaj Lancelion tarafından 01 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar