alyy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 % 0.5 le düşüyo tott a göre bugün üst üste 2 tane düşürdüm 3 demon arayla drop rate mi sapıttı yoksa çokmu şanslıyım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 1.8le drop rate arttirdilar, 1% gibi bisey suan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Blizzard'in shit yemesi. Son patchle drop rate essek gibi artti. Yaklasik 2-2.5 ay önce Eye of Shadow farmladim 2 hafta boyunca, her Kazzak kesiminde raiddeydim ama rollda kaybettim vs. En sonunda 1000 gold verip aldim bi elemandan, kazzaktan ninjalamis heralde, fake bir altti cünkü aldigim karakter. Gayet de güzel bir rakamdi 1000 gold. Sonra denyolar 1 hafta sonra patchle dropu bu hale cektiler iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Penth de o gun bu gundur ne zaman bu esyanin lafi gecse agliyor. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Penth haftalarca Thorium kazdı ahehah[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Yazık abi gülmeyin cidden kötü bir durum. Gerçi drop rate arttığından beri farklı arkadaşlar için toplam 10 saate yakın eos farmlamışımdır, daha düştüğünü hiç görmedim. Yani drop rate arttırıldı, ama yine de öyle abartı değil. Yada ben şanssızım. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Farm yeri frostwhisper gorge, hederine slayerlar değil mi ? Ben tek mage kesmeye çalıştım, fakat 18k hp leri var ancak 7k ya getirebildim sonra mana azalıyor kaçmak zorunda kalıyorum. Bir de lvl 60 rogue var, onla daha mı rahat farmlanır acep ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tek magele kesemiyosan roguela gitme bence. tek mage 1 dk suruyor kesmesi 2 mage cok imba orada.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Gayet de güzel bir rakamdi 1000 gold. Şu an BL de 250-275 civarı satılıyor Eye of Shadow.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hunter la tek sololoyurum kaçarak ama everlook yolunuda yarılıyorum, dün ben çıkardıkdan sora warrior rogue geldi 2 si beraber kesemediler, rogue un ve mage inde sololadını duydumda nedir numaraları bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Magtheridonda da 250-300 gold ama yazimin sadece o bölümünü okudun sanirim. Patch öncesinde 1k gold cok iyi bir rakamdi, 1.5-2k ya alanlar vardi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sololayan mage'ler görmüştüm.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mage ve warlock lar cok rahat sololuyor.ben de benim shamanla 2 kez sololadim ama cok kasior.eb totem i koyup kite yapiorsunuz.cok uzun sürüyor hata affetmior :) tavsiye etmem[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 rogue solo. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=10026 [Bu mesaj Rilindorlan tarafından 02 Aralık 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Rilindorlan, 02 Aralık 2005 03:40 tarihinde demiş ki: rogue solo. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=10026 [Bu mesaj Rilindorlan tarafından 02 Aralık 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Adam ability leri mouse ile seçiyor bir garip geldi doğrusu :)[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yalnız abinin ui süpermiş "OMG IT CRITTED" :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o deil de bu abinin (solo rogue) kullandigi addon nedir ya cheap shot'in falan timingi yazio güsel bisi..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Cidden bende arada mouse kullanınca kızıyorum kendime, tuş kalmadı bindliycek gerçi , adam rogue oynarken mouse ile tıklıyo, 2 ye bile basmıyo cok ilginç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Darqainu, 02 Aralık 2005 18:45 tarihinde demiş ki: o deil de bu abinin (solo rogue) kullandigi addon nedir ya cheap shot'in falan timingi yazio güsel bisi.. roguestunhelper ismi bende "omg it critted" yazanı merak ettim :)[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla bende oleyim pvp lerde mauseyi kullanıyorum :D w ya basarken 4,3,1 e basmak haraketlermi kısıylıyo ozellikle warriorlara karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Virtue-L, 02 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki: Cidden bende arada mouse kullanınca kızıyorum kendime, tuş kalmadı bindliycek gerçi , adam rogue oynarken mouse ile tıklıyo, 2 ye bile basmıyo cok ilginç :D bence orda hangi abilityleri kullandıgını gostermek için yapmıştır..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 omg it critted scrolling combat text :) custom events kısmında critical! yazısını değiştirebilirsiniz istediğiniz gibi[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bergson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 390 Gold a aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Darqainu, 02 Aralık 2005 18:45 tarihinde demiş ki: o deil de bu abinin (solo rogue) kullandigi addon nedir ya cheap shot'in falan timingi yazio güsel bisi.. Stunwatch UI bunsuz stunlock yapılmaz ya sayacan içinden çılgınlar gibi :P[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oranar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben bu itemi çok gördüm org da falan ama ne işe yaradığını anlamadım bi türlü bi anlatır mısınız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar