Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the eye of shadow

alyy

Öne çıkan mesajlar

Blizzard'in shit yemesi.
Son patchle drop rate essek gibi artti. Yaklasik 2-2.5 ay önce Eye of Shadow farmladim 2 hafta boyunca, her Kazzak kesiminde raiddeydim ama rollda kaybettim vs.
En sonunda 1000 gold verip aldim bi elemandan, kazzaktan ninjalamis heralde, fake bir altti cünkü aldigim karakter. Gayet de güzel bir rakamdi 1000 gold.
Sonra denyolar 1 hafta sonra patchle dropu bu hale cektiler iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık abi gülmeyin cidden kötü bir durum.

Gerçi drop rate arttığından beri farklı arkadaşlar için toplam 10 saate yakın eos farmlamışımdır, daha düştüğünü hiç görmedim. Yani drop rate arttırıldı, ama yine de öyle abartı değil. Yada ben şanssızım. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

Farm yeri frostwhisper gorge, hederine slayerlar değil mi ?

Ben tek mage kesmeye çalıştım, fakat 18k hp leri var ancak 7k ya getirebildim sonra mana azalıyor kaçmak zorunda kalıyorum.
Bir de lvl 60 rogue var, onla daha mı rahat farmlanır acep ?[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 30 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
Gayet de güzel bir rakamdi 1000 gold.

Şu an BL de 250-275 civarı satılıyor Eye of Shadow.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

mage ve warlock lar cok rahat sololuyor.ben de benim shamanla 2 kez sololadim ama cok kasior.eb totem i koyup kite yapiorsunuz.cok uzun sürüyor hata affetmior :) tavsiye etmem[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 02 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
Cidden bende arada mouse kullanınca kızıyorum kendime, tuş kalmadı bindliycek gerçi , adam rogue oynarken mouse ile tıklıyo, 2 ye bile basmıyo cok ilginç :D

bence orda hangi abilityleri kullandıgını gostermek için yapmıştır..[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darqainu, 02 Aralık 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
o deil de bu abinin (solo rogue) kullandigi addon nedir ya cheap shot'in falan timingi yazio güsel bisi..

Stunwatch UI bunsuz stunlock yapılmaz ya sayacan içinden çılgınlar gibi :P[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...