Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coolplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar,

Xaero'nun topicte belirttiğim gibi light bi winamp arıyodum, dayanamadım buldum :)

www.sf.net 'de coolplayer olarak aratın. Winamp gibi on yüz milyon dosya deil tek exe halinde. Ben sadece müzik dinliyorum winamp'de ondan bana sorun yaratmıcak. Basit bişi işte :)
Mesaj tarihi:
UP!
super program.

winamp gereksiz derecede abartmıştı zaten. iyi oldu bunu buldumuz thx.

ps: ayrıca ayarları yaaprsanız taskbarda o yuvarlak kelle bizim su smiley gibin etrafında dönie --> :-)

ehe super.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Mesaj tarihi:
shuffle ve jump ı varsa, playlist destekliyosa süper, yoksa benim pek işime yaramaz :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
CoolPlayer - Blazing fast audio player.
Features: Skins, Simple user interface, Playlist editor, Internet streaming, File Renamer, Fast mp3->wav converter, Smallest executable, Continuous play (no pause between tracks), programmed in C

Daha denemedim ben dl ediyorum ama winampin temel işlevlerini görüyor ve bilgisayarı o kadar kastırmıyorsa süpermiş.
Mesaj tarihi:
Denedim şimdi, süfer. Israrla tavsiye ederim. Sağol Befounder =]

Edit: Ehe acele karar vermişim, süfer diilmiş pek. Biraz zorlayınca bilgisayarı cıvıtıp atlamaya zıplamaya başlıyor, ama bi kenarda bırakacaksanız gayet güzel, e o durumda da winampten farkı kalmıyor boyut avantajı dışında sanırım.

[Bu mesaj Nefr tarafından 24 Şubat 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
winamp 2.8 den pek vazgeçeçem gibi gözükmüo..

hele fallout skinimlee[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 24 Şubat 2003 11:14 tarihinde demiş ki:
Denedim şimdi, süfer. Israrla tavsiye ederim. Sağol Befounder =]

Edit: Ehe acele karar vermişim, süfer diilmiş pek. Biraz zorlayınca bilgisayarı cıvıtıp atlamaya zıplamaya başlıyor, ama bi kenarda bırakacaksanız gayet güzel, e o durumda da winampten farkı kalmıyor boyut avantajı dışında sanırım.

[Bu mesaj Nefr tarafından 24 Şubat 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Winamp bende her zaman atlıyo :) Ama ben feci zorlarım adamı hehe
Mesaj tarihi:
Hmm benim bilgisayar epey dandik, ondan olabilir, hafızası da doldu taşacak yakında zaten binbeşyüz tane minik program epey yer tuttuğu için. Formatliicam üşeniyorum.

Zorlamak dediğim aynı anda 5-6 tane paticik penceresi açmaktan ibaret ama msn icq ve bir iki ufak prog daha çalışırken, winampte olmaz o sorun pek.
Mesaj tarihi:
Justin mp3lere çift tıkladığında Coolplayer açılsın istiyorsan:
My Computer
Tools
Folder Options
File Types
deyip listeden MP3' ü sececeksin. Change butonuna basıp çıkan listeden Cool Playeri sececeksin. Eğer Cool Player listede gözükmüyorsa o zman Browse deyip Cool Player' in exe dosyasını göster. Sanırım bu şekilde istediğin olacaktır.
Mesaj tarihi:
durun o kadar kasmayın, coolplayer'ın ayarlarında bi yerde register bilmemne diye bi tuş var. Durun bakiim hemen.

edit: register filetypes butonuna bas, o kendisi direk yapıyo.

[Bu mesaj Befounder tarafından 25 Şubat 2003 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...