Befounder Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 merhaba arkadaşlar, Xaero'nun topicte belirttiğim gibi light bi winamp arıyodum, dayanamadım buldum :) www.sf.net 'de coolplayer olarak aratın. Winamp gibi on yüz milyon dosya deil tek exe halinde. Ben sadece müzik dinliyorum winamp'de ondan bana sorun yaratmıcak. Basit bişi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 UP! super program. winamp gereksiz derecede abartmıştı zaten. iyi oldu bunu buldumuz thx. ps: ayrıca ayarları yaaprsanız taskbarda o yuvarlak kelle bizim su smiley gibin etrafında dönie --> :-) ehe super.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 shuffle ve jump ı varsa, playlist destekliyosa süper, yoksa benim pek işime yaramaz :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 CoolPlayer - Blazing fast audio player. Features: Skins, Simple user interface, Playlist editor, Internet streaming, File Renamer, Fast mp3->wav converter, Smallest executable, Continuous play (no pause between tracks), programmed in C Daha denemedim ben dl ediyorum ama winampin temel işlevlerini görüyor ve bilgisayarı o kadar kastırmıyorsa süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Denedim şimdi, süfer. Israrla tavsiye ederim. Sağol Befounder =] Edit: Ehe acele karar vermişim, süfer diilmiş pek. Biraz zorlayınca bilgisayarı cıvıtıp atlamaya zıplamaya başlıyor, ama bi kenarda bırakacaksanız gayet güzel, e o durumda da winampten farkı kalmıyor boyut avantajı dışında sanırım. [Bu mesaj Nefr tarafından 24 Şubat 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 winamp 2.8 den pek vazgeçeçem gibi gözükmüo.. hele fallout skinimlee[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bende hic sorun cıkarmadı valla, sabahtan beride kullanıyorum aktif olarak. winampıda sildim. mutluyum :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 winamp 2.77 ownz joo[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ındırıyorum bakalım nasıl ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Nefr, 24 Şubat 2003 11:14 tarihinde demiş ki: Denedim şimdi, süfer. Israrla tavsiye ederim. Sağol Befounder =] Edit: Ehe acele karar vermişim, süfer diilmiş pek. Biraz zorlayınca bilgisayarı cıvıtıp atlamaya zıplamaya başlıyor, ama bi kenarda bırakacaksanız gayet güzel, e o durumda da winampten farkı kalmıyor boyut avantajı dışında sanırım. [Bu mesaj Nefr tarafından 24 Şubat 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Winamp bende her zaman atlıyo :) Ama ben feci zorlarım adamı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ama playlıstını seymedım ayarlarını benmı bulamıyorum yoksa salak bıseymı olmuyo yane bı garıp[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 sonique kullanın sorunsuz miss gibi skinler pluglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Hmm benim bilgisayar epey dandik, ondan olabilir, hafızası da doldu taşacak yakında zaten binbeşyüz tane minik program epey yer tuttuğu için. Formatliicam üşeniyorum. Zorlamak dediğim aynı anda 5-6 tane paticik penceresi açmaktan ibaret ama msn icq ve bir iki ufak prog daha çalışırken, winampte olmaz o sorun pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 wın98 ı bılmıyorum ama xp de sagclıkle secebılıyosun...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 fena diyil ama winamp daha "cool" bence. hele hele w,namp3 çok güzel. tabi yanında sadece soliter oynamak için.[hline][i] qu est ce que c'est:"viande ne yaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu ne beee çat çut atlıyo!. winamp rullaz yani. başkası halt yemiş.[hline][i] qu est ce que c'est:"viande ne yaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 icqdan mirandaya gectikten sonra winampi siler ve coolu yukler yakinda lindowsa gecerek devrimlerine dewam eder[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Justin mp3lere çift tıkladığında Coolplayer açılsın istiyorsan: My Computer Tools Folder Options File Types deyip listeden MP3' ü sececeksin. Change butonuna basıp çıkan listeden Cool Playeri sececeksin. Eğer Cool Player listede gözükmüyorsa o zman Browse deyip Cool Player' in exe dosyasını göster. Sanırım bu şekilde istediğin olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 durun o kadar kasmayın, coolplayer'ın ayarlarında bi yerde register bilmemne diye bi tuş var. Durun bakiim hemen. edit: register filetypes butonuna bas, o kendisi direk yapıyo. [Bu mesaj Befounder tarafından 25 Şubat 2003 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar