sTs Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sith_LorD Starwars filmindeki kötü lord :D yaşasın kötülük nıhıhahahaha[signature][hline]"ÇARŞI" "Beşiktaş Ovası Bozkurt Yuvası" "Burası Türkiye ya sev ya terk et"
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: WackY_, 01 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: informer: ispiyoncu demek!! WackY:kaçık demek:) lütfen yanlış tercüme etmeyelim Informer = muhbir demek ispiyoncu deil[signature][hline]Ares / ::Ujio::
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 oyundaki nickim Alptekin.... Açıklayayım mı? :))[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yüz yüze[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bilinc=bilinç .... çünkü ç harfi yok ingilizce de...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Nickim,KORKUTHAN atalarımızdan kalma isimlerden..[signature][hline]Binboa ormanı gibi lan burası...
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kenjuro_ Samuray ismi gibi bişiy aklıma o geldi onu yazdım :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:45 Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
Joey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Fight clubtan bi isim bi önceki gün onumu izledim ne :-p [spo1=Şu karı işte :D][/spo][signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D[Bu mesaj Joey tarafından 02 Aralık 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Korku Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 OzGuR=Adım oluyor.. BaREmE=10 Senedir Kullanıyorum anlamı 6 Bilinmiş MCSE baş harfleri. PaMiR=Kardeşim buldu ona sorun xD[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
DarkReIgn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 _DarkReIgN : KaranlıkHükümdarlık :D[signature][hline] Server: OlympiA Charname: :DevilMaN: Irk: En YeşilinDen Job: WrrioRum oLm Lvl: 2x cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O Np:100(Miss gibi tertemiz xD ) DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 HeH ..[signature][hline]myBraweFRiend
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 soulteam=ben burdakı arkadaslarla beraber takılıoduk boyle bıde clan kurucaktık ordan aklıma geldı yazdım devildante=devil may cry oynundakı seytan(3 u dehset ps2 de oynamanızı tavsıye ederım) A:L:K:O:C:P:R:I:E:S:T=alkoc usko da ares te banlanınca myko da actıgımız priest crazysoul=cılgınruh demek Dark_Shady=gizli karanlık demek arkadasdan aldım bunu Bu arada Holy Water of Temple lasım param yok :( ıtem takas la olabılır unique bı takı verecem degerlı ama[signature][hline]USKO Dark_Shady 60 Shaman(ares)1k np SouL_TeaM 53 Mage(ares) DeviLDanTe 42 Assasin(xigenon)2.5k np MYKO CrazySoul 48 Warrior(deimos)1.4k np A:L:K:O:C:P:R:I:E:S:T 51 Priest(deimos)
Milo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Militanizm ^^ eheh[signature][hline]K.Mltn
fantiagra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Fanti üniversiteden kalma lakabımdı. Agra Akıl Gücünü Reelden Alır düşüncesinin baş harfleri. Ayrıca Saygı, Sevgi ve Sadakat felsefesinin ana tanımlarından bii ve sanırım Tac Mahalin isimlerinden biri...
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 VEEZY_TR=Veezy benim pc nin markası :D:D:) AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Aeneis = Truva nın efsanevi kralının adı F = Abazaların lvl kasması için konumuştur.. NCS pls..[signature][hline]Herkesi Kusurları İle Gören Kişinin Senden de Övgüyle Bahsetmesini Bekleme.. ( Yüzsüz Gene Yüzsüz ) mikrosek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 DieFORme: Benim için öl:D JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Adim yesim Jade de Yesim tasi demek.. Jade vardi char acarken ben de yanina Real ekledim :D :D Real=Gercek Hani sanal birsey ya bu bende real dedim ama sanki Turkler meshur bir markanina adini kullanarak onune oz kelimesini koyup lahmacuncu falan acarlarya tatlici yok pastane mesela Tiryakiler ile Oz tiryakiler falan gibi bisi oldu :D :D Oyunda da baska bir Jade gormedim ama alamadim da :D eheheh NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 [spo1=çizgi film karakteri roadrunner :) biiip biiip][/spo][signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o çizgi filmede kıl oluyorum zati nie hep çakal uçan, patlayan, dayak yiyen, ezilen oluo ayrımcılık war walla :D[signature][hline] NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 walla ben o coyote ye hastayım ama assasin karakterine uymuyor diğeri en azından jet gibi hızlı koşuyor :) bu arada diğer charımın nicki JeTKiLLeR bir zamanlar jetgiller vardı acaip benzerlik oldu KiLLer malumunuz zaten[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad onur_kusadasi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 WarriorTheBarbarian = Klasik ve guzel bi nick'im vaaar :)[signature][hline]Nick: WarriorTheBarbarian (ELmoRad) Server: A1-2-3 (dolasip duruyos) LvL: 5x NP: yoq :( (olcak insallah) Ne Olacak: Blade Master (o da olur bigun) Clan: :( Clanless deftonez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 n0th1ng : the best rogue for cypher ![signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng LVL :61 Job : Shadow Vain Np : 98K Clan :HeaveN nix Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 okul yıllarında bi problem çözümü esnasında x mi ymi diye sormuştu hoca bende x dedim hoca ne için x dedi bende nix hocam dedim baya bi gülmüştük..nix= ne için x :D[signature][hline]"Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, köpeklere değil. dünya alimin kıymetsiz oyuncağı, delinin de değerli salıncağıdır(Mevlanadan) Joey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Punk = Punk is not dead ten yola çıkaraktan asdf asd fsdlka lfsdk :errorsmile[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: diye bi çocuk gördüm ares te adam muhteşem kasıo Apos partylerine alın bence 5 ok ta apos yatırıo pelerini de var :D Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1563091-nicklerinizin-anlamlari/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Knight Online Nicklerinizin anlamlari?? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Aeneis = Truva nın efsanevi kralının adı F = Abazaların lvl kasması için konumuştur.. NCS pls..[signature][hline]Herkesi Kusurları İle Gören Kişinin Senden de Övgüyle Bahsetmesini Bekleme.. ( Yüzsüz Gene Yüzsüz )
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Adim yesim Jade de Yesim tasi demek.. Jade vardi char acarken ben de yanina Real ekledim :D :D Real=Gercek Hani sanal birsey ya bu bende real dedim ama sanki Turkler meshur bir markanina adini kullanarak onune oz kelimesini koyup lahmacuncu falan acarlarya tatlici yok pastane mesela Tiryakiler ile Oz tiryakiler falan gibi bisi oldu :D :D Oyunda da baska bir Jade gormedim ama alamadim da :D eheheh
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 [spo1=çizgi film karakteri roadrunner :) biiip biiip][/spo][signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o çizgi filmede kıl oluyorum zati nie hep çakal uçan, patlayan, dayak yiyen, ezilen oluo ayrımcılık war walla :D[signature][hline]
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 walla ben o coyote ye hastayım ama assasin karakterine uymuyor diğeri en azından jet gibi hızlı koşuyor :) bu arada diğer charımın nicki JeTKiLLeR bir zamanlar jetgiller vardı acaip benzerlik oldu KiLLer malumunuz zaten[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 WarriorTheBarbarian = Klasik ve guzel bi nick'im vaaar :)[signature][hline]Nick: WarriorTheBarbarian (ELmoRad) Server: A1-2-3 (dolasip duruyos) LvL: 5x NP: yoq :( (olcak insallah) Ne Olacak: Blade Master (o da olur bigun) Clan: :( Clanless
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 n0th1ng : the best rogue for cypher ![signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng LVL :61 Job : Shadow Vain Np : 98K Clan :HeaveN
nix Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 okul yıllarında bi problem çözümü esnasında x mi ymi diye sormuştu hoca bende x dedim hoca ne için x dedi bende nix hocam dedim baya bi gülmüştük..nix= ne için x :D[signature][hline]"Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, köpeklere değil. dünya alimin kıymetsiz oyuncağı, delinin de değerli salıncağıdır(Mevlanadan)
Joey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Punk = Punk is not dead ten yola çıkaraktan asdf asd fsdlka lfsdk :errorsmile[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: diye bi çocuk gördüm ares te adam muhteşem kasıo Apos partylerine alın bence 5 ok ta apos yatırıo pelerini de var :D
Öne çıkan mesajlar