kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sonunda bitti ve bu senenin OVAsına kadar serbest kaldık. İndirmek isteyenler için; http://tracker.gits-fans.com/torrents/%5BLMF%5D_Ghost_In_The_Shell_2nd_GIG_-_26_-_DVD_AC3_%5B10C6D5D1%5D.avi.torrent Bu şekilde, 26 bölümlük bir güzel hezeyan da son buldu...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hocam bu bölüm LMF'nin kendi sitesinde verilmemiş ama indiriyorum bakalım, seriyi bitirmek de kısmet oldu ya, artık ölsem de gam yemem[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 LMF zaten küçük kuzene devredince işi, olay uzadıkça uzadı. Ama maşallahı var gene de =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 abi bu adam -şimdi yanlış söylüyor olmayayım ama- oto tamircisi miydi, neydi?! Devrolduktan sonra adam o kadar yavaşladı ki, dvd releaseleri bunu yakaladı-geçti. Adam da sonunda fansub'ı bıraktı, direk dvd-rip yaptı zaten. Kolayına da gelmiştir hem. Gerçi hepsini seyredemedim, çeviri farkları mutlaka vardır.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Valla asli işini bilmiyorum adamın ama zaten devrettiğinde "ben sadece nasıl yaptığımı gösterdim, umarım en az benim kadar becerebilir" demişti. Diğer eleman da -ben de yanlış bilmiyorsam- okula giden bir genç insan. Zaman buldukça yapıyordurç Bir de LMF'nin belli bir kalitesi, açıklama tekniği vesairesi falan olduğu için gecikiyor olması mantıklı geliyordu bana.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ne kadar yavaş yaptılarsa da çok saygı duyuyorum çünkü gördüğüm animeler arasında belki de çevirisi en zor olanı gits: sac serisi. yapmak isteseler bile her fansub grubunun hakkıyla altından kalkabilmesi zor olurdu.. çok sevindim doğrusu, anidb geçici olarak kapandığından beri merak ediyordum son bölüm ne oldu diye.. :-) hemen indireceğim..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 1st gig ve 2nd gig'i nereden torrent olarak indirebilirim? seri bitmeden indirmek istemedim. şimdi seri bittiğine göre indirme zamanı gelmiş demektir. bana tavsiye edeceğiniz hangi fansub grupları var indirmişken güzel indireyim bari.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Her ikisini de LMF grubundan, boxtorrents'ten indirebilirsin.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 koca adamım ama ne zaman izlesem göz yaşları sel oluyor arkadaş https://www.youtube.com/watch?v=oqmx_rE1Tz4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 devam etseler keşke eski ekiple. arise’ı da sevmiştim ama ilk iki sezon hala yapılmış en iyi sci-fi action dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Sam said: ilk iki sezon hala yapılmış en iyi sci-fi action dizisi. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar