Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo karısma sorunsalı

Razu

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 03 Aralık 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
kablo kullanma =P
yada bantla

televizyonun kablosu muzik setini kablosu dvdnin kablosu sarj aletının kablosu sunun kablosu bunun kablosu derken her yer birbirine giriyor sorun sadece bilgisayarın arkadasında değil :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

beinm bilgisayarın arkası kablo cehennemi gibi

kablo toplayıcı kullandım zamanında ama pek işe yaramadı hareketli adamım ben söküp takıyorum falan kabloları ordan çıkara çıkara en son sadece kasadan monitore giden kabloyla powerı toparlıyodu sonra onuda soktum[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

Oluşan manyetik alan mıknatıs gorevi yapıyor bu sayede kablolar birbirine giriyor.

m e n d e l d e n e y i
[signature][hline]I'm your dream,
I'm your eyes,
I'm your pain,
You know it, sad but true..

[Bu mesaj Pingu tarafından 04 Aralık 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pingu, 04 Aralık 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
Oluşan manyetik alan mıknatıs gorevi yapıyor bu sayede kablolar birbirine giriyor.

Sende iyice ucmussun.Desteksiz sallamissin.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

off zamanlaması süper topik. Kredi kart postlarını kutudan bir kablo yığını halinde çıkarıp yaklaşık 2 saat boyunca onları çözmekle uğraştım. En sonunda bende düğüm oldum. wireless isteriz.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...