Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fbi mail atmış:)

BuiCk

Öne çıkan mesajlar

Dear Sir/Madam,

we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites.

Important:
Please answer our questions!
The list of questions are attached.

Yours faithfully,
Steven Allison

*** Federal Bureau of Investigation -FBI-
*** 935 Pennsylvania Avenue, NW, Room 3220
*** Washington, DC 20535
*** phone: (202) 324-3000

Junk mail kutusuna gelmiş, bunun gibi bissürü msj gelmiş, işte ayrıntılar attachmentteki dosyada fln diye sanırsamki virüs hepsi, bu arada 30 illegal siteye girmedim daha 23 oldu:)[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VipeR, 23 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
ara bi!

ne diye aratmam gerekiyodu!!?? fbi diye aratınca yok çünkü! daha önce nasıl bi başlıkla açılmıştır diye sabaha kadar düşüniyimmi?[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Sosyal ağlarda paylaş

hacklemekle bitmez
ayrıca öyle olduğu zaman başlarına bela laırlar site kapatmak o kadar kolay iş değil ki hacking de illegal bir olaydır bu yüzden fbi ın site hacklemesi illegal bi eylem yatığı anlamına gelir ki bunun da cezası vardır çoğu ülkede sonuç olarak devletin bir kurumu göz göre göre suç işleyemez ancak siteelr mahkeme kararırıyla kapatılır ama bunlar bitmeyeceği için hem gereksiz uğraş olur hemde mahkemeleri oyalar[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

From : [email protected]
Subject : Yanlış sitelere giriyormussun sen!

elimize geçen verilere göre sen yanlış sitelere giriyormussun hemde az muz değil 30 mu ne olmuş bu.

bak kardeşim bizi mesgul etme sen su ekteki programı indir calistir o senin o sitelere girmeni engellesin hadi gülüm.

iyi çalışmalar
Mit Genel Sekreterliği[signature][hline]İşte Hizmetlerim
1- Web Tasarım ve Hosting
2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail
3- Online Oyun Tanıtımları
4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Sosyal ağlarda paylaş

Banada bi kere bir afrika ülkesindeki bi avukattan mesaj geldi.Size bilmemne heriften 100bin dolares kaldı diye.Benimle irtibata geçin demişti.Bende geyik olsun diye şirketin telefonuyla herifi arıyodum.Adam bayaa avukat gibi konuşuyo maddeleri sayıyo nasıl kaldığını anlatmaya çalışıyo felam.Bi kaç kere o aradı İstanbula gelmem gerek felam dedi.Bu arada bu istanbula gelmem gerek demesi olayın başlamasından 2 hafta sonra felam.O zamana kadar 15 kere felam konuştuk adamla.

Adam en sonunda niyetini belli etti.İstanbula gelmem gerek fakat 300 dolar uçak parası almam gerek şu hesaba yatır felam dedi.Dedim benim 100000 dolardan kes oyle gel dedim ehuahea.Adam olmaz felam dedi.Bende dedim kardeşim senin niyetin ne bunlara ihtimal yok yemedimde sen bana niyetini soyle felam dedim.Adam ilk kıvırmaya çalıştı yemediğimi farkedince geyiğe vurdu.Bu yolla deli gibi para kazanıyomuş.e-mail adresleri toplayan bir firmaya para vermiş.Bir kaç yüz e-mail adresi almış aktif olan.Hepsine bu mesajı geçmiş.Bissürü inanan keriz çıkmış.Çok para yedim diyo.Bazısından 1000 dolar felam almış.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 23 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Ahahaha, FBI'ın da işi gücü kalmadı kimler ne siteye giriyor onlara bakıyor sanki.

öyle çok da uzak olmayan bir gelecekte FBI'ın en büyük işlerinden biri olacak bu dediğin yalnız ;)

hatta şu anda bile sanal ortamdaki takipler için detaylı çalışmaları olduğuna eminim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

olmaması mantıksız olurdu zaten
ama "görevli" olarak bulunabileceğini pek sanmıyorum, FBI için söylediğim şeyin bizim güvenlik güçleri (alakası yok zaten ikisinin görev açısından) için geçerli olmadığını düşünüyorum çünkü

hala sabıka kaydı için bi ton yere gönderiliyosak, hala ellerinin altında bütün bilgilerin olması mümkün olduğu halde bunu işleri zorlaştırma yönünde kullanabiliyolarsa, biraz daha zaman var diyebiliriz bilişim suçlarının diğerleriyle aynı ciddiyette ele alınmasına[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...