BuiCk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison *** Federal Bureau of Investigation -FBI- *** 935 Pennsylvania Avenue, NW, Room 3220 *** Washington, DC 20535 *** phone: (202) 324-3000 Junk mail kutusuna gelmiş, bunun gibi bissürü msj gelmiş, işte ayrıntılar attachmentteki dosyada fln diye sanırsamki virüs hepsi, bu arada 30 illegal siteye girmedim daha 23 oldu:)[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hayırlı olsun FBI maillerin... darısı bizim başımıza...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ara bi! edit:FBI[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 23 Kasım 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 FBİ bana mail atsa, inboxun en kral köşesine kurulurdu herhalde.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuiCk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: VipeR, 23 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki: ara bi! ne diye aratmam gerekiyodu!!?? fbi diye aratınca yok çünkü! daha önce nasıl bi başlıkla açılmıştır diye sabaha kadar düşüniyimmi?[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 FBI'ı ara dedim! lol[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuiCk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :) haaaaaaaaaaa pardon uyuz oluyorumda öle tiplere o yüzden celallendim biraz kusura bakma...[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 önemli diil! bende uyuz oluyorum bazen! lol[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Junk mail kutusuna gelmiş fakedir o. asp yada php ile basitce istedigin adresten gonderiyormus gibi gosterebilirsin. $from ="[email protected]"; $mailheaders = "From: $from n"; $mailheaders .= "Reply-To:$fromn"; mail("[email protected]", "Baslik", "Mesaj", $mailheaders) aha bak bende gonderdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 fistan fbi senı arıyomus duyduguma gore kahveedsenı sormuslar :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 RECEIVED AN E-MAIL FROM THE FBI? Don't Be Fooled! 11/22/05 tıklıyoruz bilgi için[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 virus war eklentide işte bunu anlayamıycak kadar kafasız mısınız arkadaşlar ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: VipeR, 23 Kasım 2005 00:24 tarihinde demiş ki: FBI'ı ara dedim! lol mauahauha[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ya bunlar yalan da illegal siteleri biliyolarsa neden çökertmiyolar. Git bi hacker'a geçmişini temizliicez de yapsın. Yoksa sadece filmlerde mi oluyo onlar? :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 led istersen bi oku mesajları fbi göndermiyo onları[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Biliyorum. Ama illegal site olayı zaten gerçekte yok mu? Neden çökertmiyolar?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hacklemekle bitmez ayrıca öyle olduğu zaman başlarına bela laırlar site kapatmak o kadar kolay iş değil ki hacking de illegal bir olaydır bu yüzden fbi ın site hacklemesi illegal bi eylem yatığı anlamına gelir ki bunun da cezası vardır çoğu ülkede sonuç olarak devletin bir kurumu göz göre göre suç işleyemez ancak siteelr mahkeme kararırıyla kapatılır ama bunlar bitmeyeceği için hem gereksiz uğraş olur hemde mahkemeleri oyalar[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 FBI zaten illegal işler yapıyo, yani... Ama uğraşılmaz tabi onunla :9[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ahahaha, FBI'ın da işi gücü kalmadı kimler ne siteye giriyor onlara bakıyor sanki.[signature][hline]Tomoe [Bu mesaj Spidee tarafından 23 Kasım 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 From : [email protected] Subject : Yanlış sitelere giriyormussun sen! Message : sayın bay yada bayyan elimize geçen verilere göre sen yanlış sitelere giriyormussun hemde az muz değil 30 mu ne olmuş bu. bak kardeşim bizi mesgul etme sen su ekteki programı indir calistir o senin o sitelere girmeni engellesin hadi gülüm. iyi çalışmalar Mit Genel Sekreterliği[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Banada bi kere bir afrika ülkesindeki bi avukattan mesaj geldi.Size bilmemne heriften 100bin dolares kaldı diye.Benimle irtibata geçin demişti.Bende geyik olsun diye şirketin telefonuyla herifi arıyodum.Adam bayaa avukat gibi konuşuyo maddeleri sayıyo nasıl kaldığını anlatmaya çalışıyo felam.Bi kaç kere o aradı İstanbula gelmem gerek felam dedi.Bu arada bu istanbula gelmem gerek demesi olayın başlamasından 2 hafta sonra felam.O zamana kadar 15 kere felam konuştuk adamla. Adam en sonunda niyetini belli etti.İstanbula gelmem gerek fakat 300 dolar uçak parası almam gerek şu hesaba yatır felam dedi.Dedim benim 100000 dolardan kes oyle gel dedim ehuahea.Adam olmaz felam dedi.Bende dedim kardeşim senin niyetin ne bunlara ihtimal yok yemedimde sen bana niyetini soyle felam dedim.Adam ilk kıvırmaya çalıştı yemediğimi farkedince geyiğe vurdu.Bu yolla deli gibi para kazanıyomuş.e-mail adresleri toplayan bir firmaya para vermiş.Bir kaç yüz e-mail adresi almış aktif olan.Hepsine bu mesajı geçmiş.Bissürü inanan keriz çıkmış.Çok para yedim diyo.Bazısından 1000 dolar felam almış.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Spidee, 23 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Ahahaha, FBI'ın da işi gücü kalmadı kimler ne siteye giriyor onlara bakıyor sanki. öyle çok da uzak olmayan bir gelecekte FBI'ın en büyük işlerinden biri olacak bu dediğin yalnız ;) hatta şu anda bile sanal ortamdaki takipler için detaylı çalışmaları olduğuna eminim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mIRC kanallarındaki çoğu yönetici ve bazı malum forumlara (forumtr , kurtadam vs.) yerlere emniyet müdürlüğünden yetkili personelin girdiğini biliyorum. Çünkü bu işleri yapan 1. ağızdan duydum :) Yani şu an bile burada emniyetten birileri olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 olmaması mantıksız olurdu zaten ama "görevli" olarak bulunabileceğini pek sanmıyorum, FBI için söylediğim şeyin bizim güvenlik güçleri (alakası yok zaten ikisinin görev açısından) için geçerli olmadığını düşünüyorum çünkü hala sabıka kaydı için bi ton yere gönderiliyosak, hala ellerinin altında bütün bilgilerin olması mümkün olduğu halde bunu işleri zorlaştırma yönünde kullanabiliyolarsa, biraz daha zaman var diyebiliriz bilişim suçlarının diğerleriyle aynı ciddiyette ele alınmasına[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 fbi mailleri full spam trojan ve virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar