Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

falcı ritayı tanıyan varmı????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fatihte oturuyor o hatun.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Mesaj tarihi:
Bu falcılara nasıl inanıyosunuz ya. Daha da beteri nasıl bu para tuzaklarına düşüyosunuz??.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
O ne demek simdi din de bile var bu.Bu kadar insan müslümanlığa inanıyor falcılığa inanılması mı ayıp.Yanlış olan falcıdan duyduklarının hayatını etkilemesine izin vermek.
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim kadarıyla Kur'an da kimsenin geleceği bilemeyeceği yazıyor. Falcılar nasıl biliyor bu bir, falcıya neden gidilir ki? Buna gitmek hayatını ona göre yönlendirmek demektir. Ki ben gerçekten doğru sallayan falcı görmedim şimdiye kadar. Annem eskiden giderdi hiç çıkmadı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Falcıya inanıyosan ve ondan medet umuyosan
hayatını etkilemesine izin verme ne demek ?
niye gidiliyoki o zaman falcıya ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Ayrıca fala inanmak kadere inanmaktır, dolayısıyla bu insanlar başlarına kötü bişey geldiğinde kader derler. Ama bunun yerine durumu iyileştirmek için çabalamak daha iyidir. Kaderde varmış diye her şeyi kabul edenler var yani...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
iide inanmıyorum ben bakanlar geçmişte olanları söylüyo ama gelecegi söyleyen yok. gelecegin falla bilinmiyceni söylüyo bütün falcılar. sadece tahmin ediyolar.[signature][hline]everything is easier than one thinks
Mesaj tarihi:
Baya tutturan bir falcı tanıyodum o yüzden çok uzak gelmiyor bana.O kadında para için yapmıyordu.Kuran fal, büyü gibi şeyleri yasaklamış niye yasaklamış peki ? Allah'a inanıyorsan Kader gerçektir vardır ama kader diye uğraşmaktan vazgeçmekte salaklıktır.
Mesaj tarihi:
bizim uluslar arası iktisar profumun falzılarla ilgili süper bir saptama da bulunmuştu "falcılar esasında müşterilerine göre bu ekonmideki realist grupdur çünkü bol keseden palavra sıkmanın karşılığında kazandıkları paradan gelen kâr çok fahiştir en kral fabri,katör gelse bu kadar kâr marjı yakalayamaz. ha müşteriler ne mi oluyor? enayiler grubu oluyor onlarda değeri olmayan bir mala bu kadar fahiş fiyat ödeyenler olaraktan"

:)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
Falcılar geçmişi pat diye söylemezler ki. Önce neden geldiğini öğrenirler. Biraz dertleşirler. Sorularla ağzını ararlar ve genel olarak havandan geçmişinde olabilecek olayları çıkarırlar. Çoğu zaman da doğru çıkmaz. Ama bir psikolog da aynı tahmini yapabilir. Cinlerine falan da sormaz...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
falcı olmak çok kolay değil öncelikle inanılmaz bir "bilgi kapma becerisi" gerekyti,riyor ve dikakt edersiniz falcılar fenelde gelecekle ilgili hep aşk ve para üzerine sallar :)

hatta lezbiyen bir arkadaşıma "bak burada bir çocuk görüyorum esmer uzun boylu senin bunda gözün var ama o da sana karşı boş değil" demiş hoş kız hiç bozuntuya vermeden falı dinlemeye devam ediyor sornadan

çok gülmüştüm bu olayı duyduğumda :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
Öncelikle yerini bilmiom bu hatun kişinin.Ama bişeyler söylim sana, gerçekten bilseler biz de giderdik =)[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
iide arkadaşlar ben mesela merak ediyorum gelecekte neler olacak die herkes merak ediyodur o yüzden gidiyorum mesela. tamam bunun söylediği aynen çıkıcak demiyoruz ama bi yorum katıyo olaya ve bazende çıkıyo gerçekten söyledikleri[signature][hline]everything is easier than one thinks
Mesaj tarihi:
Bence geleceği bilmemek en iyisi. Kötü şeyler söylerse ne olucak? Ya inanmıycaksın ya da depresyona giriceksin. İyi söylerse de inanıp mutlu olucaksın. Çelişki var gibi geleceğindeki kötü bi olayı şimdiden öğrenip hem mutsuz olmak hem de paranoyaklaşmak ne kadar iyidir??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
hayır ya. ben mesela bi keresinde taksimde bi yere gittim kahve falı baktırdım. kadın benim hayatımı anında söyledi inannamadım. hatta kadın bana isim bile söyledi. harf falan tamamda isim söyledi yani. ama birine daha baktırdım geçmişe dönük olanlar doğru ama gelecek için söylediklerinin hiç biri çıkmadı[signature][hline]everything is easier than one thinks
Mesaj tarihi:
psikoloğa git bence (sorunların var, delisin manasında söylemiyorum)
onun söyleyecekleri falcının söyleceklerine göre seni daha fazla rahatlatır
ya da piskoloji okumuş bir falcı bu, combo yap.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 04 Aralık 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
bizim uluslar arası iktisar profumun falzılarla ilgili süper bir saptama da bulunmuştu "falcılar esasında müşterilerine göre bu ekonmideki realist grupdur çünkü bol keseden palavra sıkmanın karşılığında kazandıkları paradan gelen kâr çok fahiştir en kral fabri,katör gelse bu kadar kâr marjı yakalayamaz. ha müşteriler ne mi oluyor? enayiler grubu oluyor onlarda değeri olmayan bir mala bu kadar fahiş fiyat ödeyenler olaraktan"

:)

Valla profunu çok takdir ettim çok güzel söylemiş :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
saol tavsiye için ona gerek yok. o kadar fal meraklısı değilim sadece doğru çıkıyomu die gidiyorum arda bir. ama hala şu falcı ritanın yerini öğrenemedim:([signature][hline]everything is easier than one thinks
Mesaj tarihi:
ben tarot fali bakiyorum =P
Mesela Chiptech'e ex kiz arkadasiyla ilgili bakmistim. Iliskisinin gelecegini merak etmisti kendisi . ''hic ayrilmicaksiniz , mutlu olucaksiniz '' demistim de , 2 hafta sonra ayrilmislardi .[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

lylide..
Mesaj tarihi:
bi tane ben mi fal baktırıyorum bu faorumda eminim kahve içn biri hemen fal kapatır neyse halim die. yalan mı yani. nei sektör oldu falcılar herkes baktırdığı için[signature][hline]everything is easier than one thinks
  • Yeni Oluştur...