Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iddia ediyorum wow un üzerine yapılabilecek en kötü espri

TheCrusher

Öne çıkan mesajlar

crusher n00blukta sınırı zorluosun :D keşke başlığı wow üzerine soğuk espriler die açsaydın da bari yazardık biz de soğuk bi espri. hemen editle istersen 18:52 ye kadar vaktin var :D

edit:imla
[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 29 Kasım 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sakla samanı, taurenler yemesin.

bir gün bir undead bir tauren bir troll ve bir human temel (temel ayrı bir class :D) zepline binmişler... orgrimmarda inmişler, temele binmişler (öfff)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Taurenler çok çalışkan oluyomuş.

Geçen gün elf gördüm,sora bp,sora türkpetrol.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

=).Geyik topiği bu salladım bende bişiler =)[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

Razor hill e dogru cılgınlar gıbı kosan bı orc gormusler..
Druıdın tekı sormus "Breee orc nedır bu halın?"
Orc:"Abı uzaylılar basmıs duratoru elemanın tekı var once tauren sonra ayı sonra kedı neyım ha bı de hormonlu domuz kopek karısımı bısey oluyor ben bırakıyom oynamıyom hayırdır ınsallah demıs"
öğğğğğhhh

Not:Ne sacmalamısım harbı ıgrenc olmus :)[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion

[Bu mesaj silverhoof tarafından 29 Kasım 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj silverhoof tarafından 29 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...