bloby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hayatın tanımını bulamadım. hem berbat hem mükemmel.. sizin tanımınız ne olur??[signature][hline]everything is me :)))
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sanırım size göre hayat her şeye bir tanım bulmaktan ibaret. yok sonunda tırlatıcaksınız topluca, ona yanarım.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 en güzel tanım >>>x<<<[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dogru söze +1[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hayat tanıma sığacak kadar basit diil.Olsa felsefeci manyaklar kafa yormazlar ve uğruna ölmezlerdi. *Öah be ne konuştum =]*[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hayat..bunu biri tanımlasın ben de elini öpeyim[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
puritania Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hayat tam bir muammadır. açıklaması yok bence.:)[signature][hline]~wish you were here~
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hayat... Sözlüğe baktın mı?Bakmadıysan kendi açımdan bi tanım atayım buraya ehm ehm... Hayat asla anlayamayacağım tek şeydir...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hayatın özeti! :):):)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @Viper Söylencek bişey bırakmamışssın.:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @viper süper gerçekten[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @viper super :D[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden....
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 saolun![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
unac Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: VipeR, 14 Kasım 2005 21:34 tarihinde demiş ki: hayatın özeti! :):):) :D aynen öyle[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizibana bişimi dicen koçum[u]beni buralarda bulabilirsiniz1-2-3-4-5ama en çok burda bulabilirsinizherkezin bi efsane topiği vardırben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsündenve son sözyakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya tekrar tekrar bakıyorum da varmı bundan daha iyi açıklıcak bişey=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hayat yöneteni olmayan bir simülasyon. Bu yüzden kaos :)[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bence yöneten olsada olmasada hayat bi kaos örn Ailemin yanında yaşarken dışarda okumayı isterdim Şimdi annemin yemeklerini özlüyorum sabah beni uyandıran birine ihtiyacım var düzen istiyorum. Not:Ailemin yanına dönünce burayı arıcağımıda biliyorum. Nebilim garip işte.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 resimler gayet iyi herşeyi açıklmaış
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Warcraft gibi diyosun yani hiç oynamadım ama oynayanların arasındayım yıllardır çözemediler olayı:D ölene kadar kasçaklar sanırım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hayat hem yaşancak kadar güzel, hemde yaşayabilmek icin iğrençtir.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Sthilaryon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hayat Görebileceğin En Güzel Gülüştür. [Bu mesaj Sthilaryon tarafından 15 Kasım 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hayatı yaşayın ya, tereddüt etmeyin sakın, 1 kez yaşıcaksınız[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
khalad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yaşadıgın herbir saniyedir...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Biz hayatız,hayatta biziz...[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hayat --> bir test. der dinimiz (:[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh
Öne çıkan mesajlar