xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Vingthor said: Mortis said: baldurs gate serilerinin fanıyımdır ama planescape oynamamıştım ben de gaza geldim geçtiğimiz haftalarda, başladım ve bitirdim inanılmaz bi oyun bitirdikten sonra dragon age e vs küfür ettim bunlara mı rpg diyoruz biz artık diye. ofiste allahtan 2 arkadaş daha oyunun fanı , işte muhabbetini yapıp rahatlayabildim bende bu durumdayim ama oynamadim daha. kacirdim o treni diyerek oynamadim hala. ahmetin kufurlerine ragmen. oynasam mi? Hala oynamamış olsa adam ya. http://puu.sh/v1LfY/6b88a14914.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 beamdog hangi settingde daha az siritacak gender fluid char basariz diye brainstorming yapmis. avellone freelancerligi birakmis profesyonel yaver. base game modernizasyonu disinda bir seye el atmamalari temennisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ohh rahatladim :D http://i.imgur.com/CAIoFxp.png guzel guzel ipade alirim mis gibi, vita aliyim diodum vazgectim torment baya mobil oyun ihtiyacimi karsilar :D jrpg karsiligi olan suikoden 2ninde gunun birinde bullshit eklemesiz tum platformlara remasterlanmasi dilegi ile diycem ancak fucking konami :( temiz 10 sene filan surer, 10 senede 4 kere daha bitiririm tormenti gerci np :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ben poe, tranny bitirene kadar çıkar heralde bu. güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 12 gune mi ne cikiyor zati http://store.steampowered.com/app/466300/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ulen ben de 12 sene falan önce oynadım hiçbişey hatırlamıyorum. ama hakikaten hiçbişey. çok etkilenmiştim ama hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ipade cikmasi buyuk inanilmazlik. cok sevindim bekleyeyim de alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Black-ice said: ulen ben de 12 sene falan önce oynadım hiçbişey hatırlamıyorum. ama hakikaten hiçbişey. çok etkilenmiştim ama hatırlamıyorum. 12 sene ingilizcen var mıydı ya etkilenecek kadar benim yoktu muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Yine oyuna hiç birşey eklemeden modları toplayıp 20 dolara kakalama versiyonu, bug fest olursa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 senko said: Black-ice said: ulen ben de 12 sene falan önce oynadım hiçbişey hatırlamıyorum. ama hakikaten hiçbişey. çok etkilenmiştim ama hatırlamıyorum. 12 sene ingilizcen var mıydı ya etkilenecek kadar benim yoktu muhtemelen :) benim bir arkadaşım var(dı) sektörden "ingilizce'yi bunla öğrendim" demişti :) ha bir de fallout'lar var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 deneyen var mi alak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 enhanced edition çıkmış, oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 EE konusunu Gerge Mobil Cihazlara açmış uygun yeri orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 aldım oynuyorum ben şu an,bildiğin torment hiç bi değişiklik yok content olarak(olması gerektiği gibi bence) eğer oynamayan varsa veya windows 10 kullanıyosan alınır işte eski sürüm Windows 10da çalışmıyo zaten başka çaren yok daha yeni başladım ama ekstra diyalog/content falan eklenmemiş gördüğüm kadarıyla ha bide zoom yapabiliyon,Fov biraz daha geniş,eski grafiğe dönderebiliyon falan,windowsun kendi res.inde çalışıyo,şu an 2560x1080 Torment oynuyorum daha nossun :P almak için tek sebeb windows 10da çalışabilir olması işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar