Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

Mortis said:

baldurs gate serilerinin fanıyımdır ama planescape oynamamıştım

ben de gaza geldim geçtiğimiz haftalarda, başladım ve bitirdim

inanılmaz bi oyun

bitirdikten sonra dragon age e vs küfür ettim bunlara mı rpg diyoruz biz artık diye.

ofiste allahtan 2 arkadaş daha oyunun fanı , işte muhabbetini yapıp rahatlayabildim

bende bu durumdayim ama oynamadim daha. kacirdim o treni diyerek oynamadim hala. ahmetin kufurlerine ragmen.

oynasam mi?

Hala oynamamış olsa adam ya.

http://puu.sh/v1LfY/6b88a14914.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ohh rahatladim :D

http://i.imgur.com/CAIoFxp.png

guzel guzel ipade alirim mis gibi, vita aliyim diodum vazgectim torment baya mobil oyun ihtiyacimi karsilar :D jrpg karsiligi olan suikoden 2ninde gunun birinde bullshit eklemesiz tum platformlara remasterlanmasi dilegi ile diycem ancak fucking konami :(

temiz 10 sene filan surer, 10 senede 4 kere daha bitiririm tormenti gerci np :P
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Black-ice said:

ulen ben de 12 sene falan önce oynadım hiçbişey hatırlamıyorum. ama hakikaten hiçbişey. çok etkilenmiştim ama hatırlamıyorum.

12 sene ingilizcen var mıydı ya etkilenecek kadar
benim yoktu muhtemelen :)

benim bir arkadaşım var(dı) sektörden "ingilizce'yi bunla öğrendim" demişti :) ha bir de fallout'lar var tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
aldım oynuyorum ben şu an,bildiğin torment hiç bi değişiklik yok content olarak(olması gerektiği gibi bence)

eğer oynamayan varsa veya windows 10 kullanıyosan alınır işte eski sürüm Windows 10da çalışmıyo zaten başka çaren yok

daha yeni başladım ama ekstra diyalog/content falan eklenmemiş gördüğüm kadarıyla

ha bide zoom yapabiliyon,Fov biraz daha geniş,eski grafiğe dönderebiliyon falan,windowsun kendi res.inde çalışıyo,şu an 2560x1080 Torment oynuyorum daha nossun :P

almak için tek sebeb windows 10da çalışabilir olması işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...