hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 monte cook salağın teki. ivory gamingine sokim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Eger Monte Cook sadece yazim kismini yapiyorsa noir havali, hos bir oyun olur ama adam Avallone seviyesinde bir yazar degil kesinlikle. Kotu de degil ama, ortalama ustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Cook yazar değil ki, designer. Ki planescapete yazdığı işler de var, 3rd ed.ın önemli isimlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Romanlari, oykuleri var. Guzeller de. Bu projede neci bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 monte cook bok gibi dizaynır /tg/ nin de selamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 LEL MONTE COOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yeni site: https://torment.inxile-entertainment.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 la eberron: torment olacaktı ne güzel. noir dedektif havasında oynayacaktık... numenera larea kaldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Yeni settingler falan, eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 tierlar: https://torment.uservoice.com/forums/196241-pledge-tiers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Korkunç torment romanını yazan elemanlardan novella falan var tierlarda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 KORKUNÇ kötü olmayacak ama bayağı letdown olucak bu proje ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 dövmeyin sövmeyin ama bişey diyecem, bi türlü oynamadım şu oyunu, şimdi oynamak üzereyim de win7 de sıkıntı çıkartıyor mu, resolution fix falan var mı, bi el verin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 widescreen mod: http://www.gibberlings3.net/widescreen/ widescreen ui: http://www.shsforums.net/topic/37219-about-ghostdogs-planescape-torment-ui-mod/ ne sirayla, nasil install edecegin ikinci linkde detayli yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 eyvallah:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Chris Avellone's Torment Endorsement (NSFW) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p8hpnATIpqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 torment oynamak istiyorum kaç gündür. yalnız oyunun modlarını kurmaya çok üşeniyorum. şurada yazan modları da içeren böyle bir ALL IN ONE TORMENT EXE gibi bir torrent var mıdır ki acep? oyunu satın almıştım daha önceden. yani korsan morsan değil elimdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Gog versiyonu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Evet, gog'dan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sıpoylır istek Oyunu daha yeni oynamaya başladım. Şu anda Hive'dayım. NPClerle konuşuyorum falan. Barın birine girdim. Hatunun biri (daha üst seviye bir yerden gelmiş bir hatun bu. amcasını ziyarete gelmiş, kuzeniyle birlikte takılıyorlar) bana günlüklerin insan şeklinde de olabileceğini söyledi? Bir başkasına ait bir varlık mı Nameless One diye oynadığımız karakter? Çatlayacam. Ruh karı da bir şey söylemiyor şırfıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mc_Lovin said: Evet, gog'dan almıştım. gog versiyonunda modding olayi biraz sorunluydu. http://www.gog.com/news/mod_spotlight_planescape_torment_mods_guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mc_Lovin said: sıpoylır istek Oyunu daha yeni oynamaya başladım. Şu anda Hive'dayım. NPClerle konuşuyorum falan. Barın birine girdim. Hatunun biri (daha üst seviye bir yerden gelmiş bir hatun bu. amcasını ziyarete gelmiş, kuzeniyle birlikte takılıyorlar) bana günlüklerin insan şeklinde de olabileceğini söyledi? Bir başkasına ait bir varlık mı Nameless One diye oynadığımız karakter? Çatlayacam. Ruh karı da bir şey söylemiyor şırfıntı. Sırtına kazıdığın günlük şeklindeki dövmelerden bahsediyor diyelim. Kendi kendini journal haline getirmişsin hafızanı kaybettiğinde eski bilinçlerini daha kolay yakalamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Tekrar mi kurup oynasam acaba? Gerci zirveye ciktim son oynadigimda =) Tavsiyem sunu denemen ikinci oynayisinda: GERGE said: Bitti. Iki isimli karakter oldurdum oyun boyunca. Curst'da Skatch ve The Fortress of Regrets'de sansur. 3 kisi diyen yalan soylemis, iki kisi ile oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 gaza gelip ben de tekrar oynıcam gibi hissediorum. ama sanki yükleyince bayıp oynayamıcam gibi geliyor, dnicem ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Namessar said: Mc_Lovin said: Evet, gog'dan almıştım. gog versiyonunda modding olayi biraz sorunluydu. http://www.gog.com/news/mod_spotlight_planescape_torment_mods_guide benim gibi ilk defa oynayacak ve gog'dan almak isteyen arkadaşlar olursa şu blogda yeni oyuncuların yüklemesi gereken modları anlatıyor. daha önceden en azından bir kere oynamış oyuncuların yükleyebileceği modları da gösteriyor. teknik manada bir sorun yaşamadım daha. combat, dialoglar falan gayet akıcı. daha oyunun ikinci bölgesindeyim tabi ben. ilerisi için bir şey diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar