Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...

sıpoylır istek

Oyunu daha yeni oynamaya başladım. Şu anda Hive'dayım. NPClerle konuşuyorum falan. Barın birine girdim. Hatunun biri (daha üst seviye bir yerden gelmiş bir hatun bu. amcasını ziyarete gelmiş, kuzeniyle birlikte takılıyorlar) bana günlüklerin insan şeklinde de olabileceğini söyledi? Bir başkasına ait bir varlık mı Nameless One diye oynadığımız karakter? Çatlayacam. Ruh karı da bir şey söylemiyor şırfıntı.

Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

sıpoylır istek

Oyunu daha yeni oynamaya başladım. Şu anda Hive'dayım. NPClerle konuşuyorum falan. Barın birine girdim. Hatunun biri (daha üst seviye bir yerden gelmiş bir hatun bu. amcasını ziyarete gelmiş, kuzeniyle birlikte takılıyorlar) bana günlüklerin insan şeklinde de olabileceğini söyledi? Bir başkasına ait bir varlık mı Nameless One diye oynadığımız karakter? Çatlayacam. Ruh karı da bir şey söylemiyor şırfıntı.

Sırtına kazıdığın günlük şeklindeki dövmelerden bahsediyor diyelim. Kendi kendini journal haline getirmişsin hafızanı kaybettiğinde eski bilinçlerini daha kolay yakalamak için.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Tekrar mi kurup oynasam acaba? Gerci zirveye ciktim son oynadigimda =)

Tavsiyem sunu denemen ikinci oynayisinda:

GERGE said:

Bitti. Iki isimli karakter oldurdum oyun boyunca. Curst'da Skatch ve The Fortress of Regrets'de sansur.

3 kisi diyen yalan soylemis, iki kisi ile oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Mc_Lovin said:

Evet, gog'dan almıştım.

gog versiyonunda modding olayi biraz sorunluydu.

http://www.gog.com/news/mod_spotlight_planescape_torment_mods_guide

benim gibi ilk defa oynayacak ve gog'dan almak isteyen arkadaşlar olursa şu blogda yeni oyuncuların yüklemesi gereken modları anlatıyor. daha önceden en azından bir kere oynamış oyuncuların yükleyebileceği modları da gösteriyor.

teknik manada bir sorun yaşamadım daha. combat, dialoglar falan gayet akıcı. daha oyunun ikinci bölgesindeyim tabi ben. ilerisi için bir şey diyemeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...