Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yukarda attığım mesajdan bir iki gün sonra istek dışı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. şimdi ise 3-4 gün önce baştan başladım. oyunun senaryosu harbi işkenci gibi ama çok zevkli. kotor'dan sonra anca kesti valla.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 uygun bi zamanda bitirilecekler listemin başında falan spoiler tagi kullanmadan yazanı harcarım ! :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ankara'da oturan ve bana bu oyunu ulaştırabilecek olan biri varsa konuşalım lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ühühü planescape :,([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 oyun süper süper, tam rpg. çok büyük kısım konuşarak geçiyor, npc'ler süper. diyaloglar süper. gerçi bunlara rağmen yanlış anlamadıysam epey lineer oyun. senaryoda çok çatallanma olmuyor. ya da oluyordur ilerde bilemiyorum. ama çoğu oyunda ana görevler değişmiyor zaten. ne diyeyim, bu black isle ve bioware nası senaryo yapılcağını biliyor. fallout, bg, planescape, kotor.. hepsi birbirinden iyi.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ahhhh ahhhh nameless one[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ya bu oyunun hikayesinin anlatımı var mıdır biyerde malum yukarda yazdığım sebeplerden(raid3r) dolayı oyunun biyerinde takıldım ve geçilmedi sinir oldum ve hikayenin gerisini hala merak etmekteyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 planescape torment dialoglarinin cogunlugu wisdom a baglidir. o yuzden oyun basinda 16 wis li bir char acin, fighter bile olsaniz. en hizli sekilde 18 lemeye calisin. yavas oldurmenin ve ya bir kac kere oldurmeye gitmenin bir zarari yok, zaten olumsuzsunuz kalkip duruyorsunuz, ama quest, memory ve text kacirmak, ozellikle memory kacirmak pek iyi olmuyor. ayrica oyunun yarisi text, o yuzden yuksek wis baslamak daha avantajli. boylece hikayenin tum tadini alacaksiniz. iyi oyunlar. [Bu mesaj Namessar tarafından 18 Ekim 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bir de eksi sozlukte bir planescape torment quotelari kismi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 şu oyunu bi ben oynamadım galiba.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bende oynamadım :( torrenttende çekilmez. izmirde biri var mı sahip olan? (çekmeme ziin vercek olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben bu ay içinde emule'den çektim. aslında oyun bende vardı. ama dvd versiyonu diye atladım. rar'ın içinden 4 iso çıktı dumur oldum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Oyunu Ankara da bulma ihtimalim yüzde kaç ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Screamer Yüksel Kırtasiyeye bak bir istersen:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bitirdim sonunda. cidden iyiydi ama yine de baydım biraz. sırf son video için bile bitirmeye değer gerçi.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aldım bende oyunu eğer ankara'da isteyen olursa ulaştırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Yaw benim suçum ne bu oyun adana ya hiç gelmedi senelerce aradım be.Bu tür oyunlar gelmiyodu zaten bg ve bg2 de gelmemişti birisinden buldum ama ek paketini bulamadım.Şimdi gelen oyunlara bakıyorum benim külüstür makina hayatta çalıştıramaz.Du bakim yılbaşında param olursa bi bilet alim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Çok da aman aman bir oyun değil bence. bg serisini zilyon kere bitiridm mp single hertürlü ama nedense tormentta bi soğukluk var planetscapeden olsa gerek :), Alınıp oynanması gereken oyunlardan fakat frp-rpg türünü sevmeyenler pek tad almıyacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 rpg sevmeyenler hiç yaklaşmasın zaten. hadi bg'de bolca adam kesiyosun falan... bg şey gibi, level atla yeni silah al karakter geliştir. aradaki güzel senaryo ve diyaloglar da rpg sevenleri rahatlatıyodu. iki tarz bir araya getirilmişti. torment'te savaş çok az. hele wisdom ve int abardıysanız, çok çok az savaşa giriyorsunuz. oyun sonu bile savaşmadan bitiyor (bitebiliyor) yahu.. daha önce benzeri hiç bi oyunda görmedim bunu.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ya arkadaşlar hatırlayanınız varsa. şehir altında pharod la konuştum bana küre bul dedi. aşağı gittim gate den orda uçan kafalar wererat ler fl nva. wereratlerin soyu tükendi fln. many-as-one bana silent kingin zayıflığını bul dedi.. ben daha adamı bulamadım.. (aşağıda bi yerde kolum var. bi ustunde enchanted hammer - sagda fareler. ustteki de 2 giriş var biri ghoullar cıkıyo diğerinde uçan kafalardan bolcana.) ayrıca oyunda zırh bulamadım. gairp bi karakteirm var str+wis ağırlıklı :D. ac 9 :(. nerden bulurm zıh? (leather sete bile mrazıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Oyunda zırh yok. Sadece itemlar ve dexle acyi azaltabiliyorsun. Yani fighter oynayacaksan str yerine dex gerekiyor. Ama o kadar da önemli değil, combatlar çok kolay ve grup elemanların çok güçlü zaten. Many as one a o tünellerin galiba en sol tarafında bi yerden gidiliyor. Hmm yanlış hatırlamıyorsam baya bi cranium rat in olduğu bi yer vardı abartıp lightning ball falan atıyodu denyolar. Oranın sonunda many as one la karşılaşıcaksın. edit : yarım yamalak hatırlıyorum, en iyisi ben tam çözümün linkini veriyim http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/planescape_torment_a.txt[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 14 Aralık 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bu topic cidden tehlikeli gorunce elim kasiniyor, mouse kipirdaniyor, icimde bir istek, bir ask doguyor, boyle bir kipirti, boyle bir firil firil gözler... kilitleyin kardesim arcane alooooo :P *!cdleri istanbul'da kalmistir, torrent'a dogru yonelir*[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Planescape dibine kadar yönetir, bunun içinde bi smiley yapsam mı acaba Bakınız Ama ne koyulurki buna? lady of the bladesmiydi neydi onu mu koymak lazım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 lady of pain di galiba, harbi gaza geldim ya bitirememiştim ilk oynayışımda sıkılmıştım, bi arşivi karıştırmaya başlıyım ben en iyisi[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kitlemiyorum kardeşim, yozlaşmış rpg anlayışına örnek olsun.rpg böyle yapılır.rpg budur.oynayın/oynatın.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar