xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://i.imgur.com/ke5Uc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 holy shit :) abi resmen o iri olan sen digeri ben gibi hissettim ve nasil hissettigimi anla artik. sorry for troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 incontrol ve idra mı o haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 gog version ve http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html yaptim baya stable oyun. http://i.imgur.com/uGeMj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://www.gamebanshee.com/news/103049-chris-avellone-comments-on-planescape-torment-return.html dedim biliyor malini diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Suç ve Ceza 2 : Raskolnikov'un İntikamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya ben şimdi bunu hiç bitirmedim, bu sefer düzgünce oynayıp bitircem herşeyi görüp, wbb versiyonunda baya bi mod var hangilerini yüklemem gerek yüklemesem de olur mu, hani widescreen olmaması çok koymaz şu an, yoksa oyna bitir mevzuyu anlasan yeter mi diyosunuz, çünkü geçen sefer modları yüklemeye kasınca oyun bozulmuştu reinstall bile kesmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Widescreen dışında hiç bi moda gerek yok, o da gerekli değil diyorsan düz devam et. Cut content falan fazla bişey yok oyunda zaten. Fan made patchler de typo mypo düzeltiyor yine major bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 nasıl yok abi bartender modu ile oyunda normalde 2-3 kere görebiliceğiniz karakterler arası seslendirilmiş konuşmaların hepsini görüyorsun.Ayrıca unfinished bussines ile oyunun orginal contentinden kesilmiş görevleri falan ekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 İşte sayıları az ve oyunun gidişatını etkileyen bişey yok onlarda. Yani modsuz da gayet güzel oyun, şurası eksik kalmış demiyorsun kotor2nin aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 int ve wis full oyna. Oyun combat bazlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 16 int 19 wis şu an hani morte olmasa sigil sokaklarında sürekli götümü kescekler ama ne zaman mage olcaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Biraz sürüyor mage olabilmek ve int daha önemli wisdomdan, int fulle, cidden. Digerlerine gerek yok mage baya akacak ve büyüler çok iyi zaten. Epic büyüler nom nom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Git mage ol öyle devam et, içindeki powerplayer kaçan xpciklere yanmasın heh. Kuzeybatı hive ın kuzeyinde ragpickers square var, orda Mebbeth'i bulacaksın. Are you a witch de, gerisini halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://angrywhitedude.com/wp-content/uploads2/2010/05/are-you-wizard-225x300.jpg desem? kaçan xp derken mage olunca level 1 den mi başlıyoruz :OOO dünyanın questini yaptım o değilde sanırım fighterlığı öğreten dost canlısı bi adam var ama onun questini yapamıyorum 3 thug bul diyo yanan adam hanının solunda olması lazım ama yoklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dnd multiclass sistemi, yani level x fighter kaliyor (hp/skill vesaire) onun uzerine lvl 1 mage olarak basliyorsun en basit workaround xp almana ragmen hic level atlamayip (birak geleni gideni morte tokatlasin) mage olduktan sonra bir anda tumuyle level atlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 amaan neyse 2 level aldım işte baştan itibaren şimdi de mage oldum o kadar powerplaye girmeye gerek yok, 2. kez oynarım ben bunu nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 başlasammı bende yükliyip işyerinde sıkıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 HellHound said: dnd multiclass sistemi, yani level x fighter kaliyor (hp/skill vesaire) onun uzerine lvl 1 mage olarak basliyorsun multiclass böyle değil karakter yaratımında kombinasyonunu seçiyorsun sonra aldığın xp artık kaç classın kombinasyonuysa ona bölünüp eşit paylaştırılıyor belli bir levela kadar gelip sonra sıfırdan yeni classa başlamak dual class, o da bi kereye mahsus hatta yanlış hatırlamıyorsan switchlediğin class switch öncesi levelına gelene kadar önceki classın abilitylerini bile kullanamıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 fighter kalamdı geriye direk mage başladım sora zerthimonun hikayesine kastım işte 5 felan oldum da şu fightercı amcanın questini yapamıyorum 3 tane thug yok hiç bi yerde, sev'tai in 3 kardeşini öldüren thugları da bulamadım yalan söyledim sonra :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kaede said: HellHound said: dnd multiclass sistemi, yani level x fighter kaliyor (hp/skill vesaire) onun uzerine lvl 1 mage olarak basliyorsun multiclass böyle değil karakter yaratımında kombinasyonunu seçiyorsun sonra aldığın xp artık kaç classın kombinasyonuysa ona bölünüp eşit paylaştırılıyor belli bir levela kadar gelip sonra sıfırdan yeni classa başlamak dual class, o da bi kereye mahsus hatta yanlış hatırlamıyorsan switchlediğin class switch öncesi levelına gelene kadar önceki classın abilitylerini bile kullanamıyordun kaede'nin dediğinden. nameless one genelde eski hayatlarını ve tecrübelerini hatırladığı içinchar gelişimi dnd den farklı. mage'e 19 int yetiyor diye hatırlıyorum. ben konuşma seçenekleri için wis'ı 25 lemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dogru multiclass derken nwn2'ye falan kaydi aklim, onda prereq. uygunsa level atlarken class secebiliyordun. ama torment ondan da farkli baska class'a gectiginde onceki class abilitylerini kullanamiyorsun dendigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya ben oyunu ve widescreen modunu yüklüyorum fakat ghostdog un modunu kurarken font seçenekleri gelmiyor bir türlü. command prompt gözüküp kayboluyor hemen. bilgisayara format atmadan önce böyle bir sorunum olmamıştı hiç karşılaşan oldu mu bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 oyun mu bugulandı, dövmecide 4 companion geyiğinden sonra dakkonun diyalog açması gerekmiyo mu, konuşuyorum yeni bişey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Cık, onun için önce Mortuary'ye girip Xachariah'ı bulman lazım, yani blind archer. Kaç numaralı corpsetu hatırlamıyorum ama alt katta olması lazım. Blind archerdan sonra dakkon'un da dialoğu açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar