Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
ya ben şimdi bunu hiç bitirmedim, bu sefer düzgünce oynayıp bitircem herşeyi görüp, wbb versiyonunda baya bi mod var hangilerini yüklemem gerek yüklemesem de olur mu, hani widescreen olmaması çok koymaz şu an, yoksa oyna bitir mevzuyu anlasan yeter mi diyosunuz, çünkü geçen sefer modları yüklemeye kasınca oyun bozulmuştu reinstall bile kesmiyodu
Sosyal ağlarda paylaş

http://angrywhitedude.com/wp-content/uploads2/2010/05/are-you-wizard-225x300.jpg

desem?

kaçan xp derken mage olunca level 1 den mi başlıyoruz :OOO dünyanın questini yaptım

o değilde sanırım fighterlığı öğreten dost canlısı bi adam var ama onun questini yapamıyorum 3 thug bul diyo yanan adam hanının solunda olması lazım ama yoklar :(
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

dnd multiclass sistemi, yani level x fighter kaliyor (hp/skill vesaire) onun uzerine lvl 1 mage olarak basliyorsun

multiclass böyle değil
karakter yaratımında kombinasyonunu seçiyorsun sonra aldığın xp artık kaç classın kombinasyonuysa ona bölünüp eşit paylaştırılıyor

belli bir levela kadar gelip sonra sıfırdan yeni classa başlamak dual class, o da bi kereye mahsus

hatta yanlış hatırlamıyorsan switchlediğin class switch öncesi levelına gelene kadar önceki classın abilitylerini bile kullanamıyordun
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

HellHound said:

dnd multiclass sistemi, yani level x fighter kaliyor (hp/skill vesaire) onun uzerine lvl 1 mage olarak basliyorsun

multiclass böyle değil
karakter yaratımında kombinasyonunu seçiyorsun sonra aldığın xp artık kaç classın kombinasyonuysa ona bölünüp eşit paylaştırılıyor

belli bir levela kadar gelip sonra sıfırdan yeni classa başlamak dual class, o da bi kereye mahsus

hatta yanlış hatırlamıyorsan switchlediğin class switch öncesi levelına gelene kadar önceki classın abilitylerini bile kullanamıyordun

kaede'nin dediğinden. nameless one genelde eski hayatlarını ve tecrübelerini hatırladığı içinchar gelişimi dnd den farklı.

mage'e 19 int yetiyor diye hatırlıyorum. ben konuşma seçenekleri için wis'ı 25 lemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...