Horrible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sovereign +1 Hele filmin sonunda adam şey dio ya ; [spo1=şey;]''I wanna play a game... Most people are so engrateful for to be a live,but you are not,any more... GAME OVER!''[/spo] Off bitiyorum o lafa yaaa :) Süper söylüyor... 2. filmi bekliyorum...gelsin artık :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Horrible, 30 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Sovereign +1 Hele filmin sonunda adam şey dio ya ; [spo1=şey;]''I wanna play a game... Most people are so engrateful for to be a live,but you are not,any more... GAME OVER!''[/spo] Off bitiyorum o lafa yaaa :) Süper söylüyor... 2. filmi bekliyorum...gelsin artık :) AYNNNNNNNNENNNNNNNNNNNN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AYNENNN ABIIIII [spo2=TAPIYORUM BU FILME]Abi abiiiii bütün filmin en güzel anı abi.. o bildiimiz şok olay olduktan sonra Adam'ın yüzündeki İ.F.A.D.E. o sırada bütün filmin kısa resimler halinde önümüzden geçişi ve adamın o sözleri!!!! "Most people are so ungrateful.. to be alive.. But not you. Not anymore. GAME OVER!!!"[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bende şidmi izledim, gecenin bu saatinde evde yanlız, tadı çıktı valla, ikincisi çıksın onu da sömürelim:)[signature][hline][b]oasisoyun.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 popo olduğum filmerin başında gelir[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yani?[signature][hline][b]oasisoyun.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 demin 1. yi izledim ilk defa. Stresse sokuyo insanı ama manyak bi film yaaa[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 millet, imdb'ye göre bu cuma çıkıo film, Türkiye'ye geldiinden haberi olan var mı? Burda da çıkıyo mu?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 1. film'i izlediğimde devamı geleceğini tahmin etmiştim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 1. film gelmis gecmis en iyi gerilim filmidir kanimca bekliyorum efem[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 merakla bekliyoruz =). Çok kral film ya[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Sovereign, 27 Ekim 2005 00:39 tarihinde demiş ki: millet, imdb'ye göre bu cuma çıkıo film, Türkiye'ye geldiinden haberi olan var mı? Burda da çıkıyo mu? [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 cıkıcak burdada , ankarada gelecek program dıye traılerını gosterdıler bilkent cinemaxta[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eed, son aldığım haberlere göre: SAW 2 Türkiye'ye 11 Kasım'da geliyor.. 2 haftamız var..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 "Remember the feeling when the supposed dead body stood up in the room, well, multiply that by 10 and thats how you feel at the end of SAW2" filmi bugün izleyen birinin yorumu.. walla benim kalbim saw 1 in sonunda bi teklemişti heyecandan.. herhalda bu sefer gebericez salonda eşşedü ennaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ilk filmin senaryosu ayrıntılı, güzel bi senaryoydu.ama oyunculukları çok kötüydü. gördüğüm en orjinal kurgulardan birine sahipti. müzikleri de bazı kısımlarda gayet iiiydi. ayrıca psikopat ölüm sahneleri de bana çok çekici gelmişti. ama ikincisi 1.cisini mumla aratabilir diye düşünüyorum. çünkü sanırım yine aynı psikopat kişi plan yapıyor olacak. bu da ilk filmdeki katil kim sorusunun iptali demek. o yüzden çok heyecan verici olacağını düşünmüyorum. ayrıca 1. filmde hçi korkmadım ve gerilmedim. enteresan bi gerilim filmiydi, ben 'saw' ismini duydunca mutlaka çok kanlı, parçalanmış cesetli bi filmdir diye düşünmüştüm,beklentilerimi karşılamadı:D belki bu filmde organ pazarı olur da senaryo kötü bile olsa (teen slasher modunda olacak yeni film fragmana bakılırsa) izlenecek bşiler olur:D[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 millet saw u duyunca "amaan testereli bi katil kesip biçiodur saçma bi filmdir" die düşünür ilk sen tam tersi o da ilginç.. SAW da gerilmeyipte.. kanlı bıçaklı filmlerde geriliosan pek enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aradığın film King of the Ants said: darko_eowyn, 28 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: ilk filmin senaryosu ayrıntılı, güzel bi senaryoydu.ama oyunculukları çok kötüydü. gördüğüm en orjinal kurgulardan birine sahipti. müzikleri de bazı kısımlarda gayet iiiydi. ayrıca psikopat ölüm sahneleri de bana çok çekici gelmişti. ama ikincisi 1.cisini mumla aratabilir diye düşünüyorum. çünkü sanırım yine aynı psikopat kişi plan yapıyor olacak. bu da ilk filmdeki katil kim sorusunun iptali demek. o yüzden çok heyecan verici olacağını düşünmüyorum. ayrıca 1. filmde hçi korkmadım ve gerilmedim. enteresan bi gerilim filmiydi, ben 'saw' ismini duydunca mutlaka çok kanlı, parçalanmış cesetli bi filmdir diye düşünmüştüm,beklentilerimi karşılamadı:D belki bu filmde organ pazarı olur da senaryo kötü bile olsa (teen slasher modunda olacak yeni film fragmana bakılırsa) izlenecek bşiler olur:D [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kanlı filmlerde geriliorum demedim ben zaten. psikolojik baskı kurmaya çalışıor film insanın üstünde ama ben bağışıklık kazandm yani bana bi etki etmedi saw. kanlı film sanmak gayet doğal ismi nedeniyle ve eleştirileri okuyunca izlemeden önce otomatikman öyle düşünüosun. hatta en son, 'altyazı' dergisinde 'en iyi 10 gore sahne' gibi bi bölüm vardı 2-3 ay önce sanırım. orda da sıralamaya girince ben de kan görmeye odaklandım:D beni germemesinin nedenlerinde biri de diyalogların son derece klişe olması,mesela adam kişisine adını sorunca doktor 'benim adım kafası feci karışık,eninki ne' gibi bi cevap alıodu. bunun gibi şeyler beni kastı. sevemedim napiim yani:D sevenla karşılaştırmak çok da doğru deil ama seven ı isliince bunlar pek etki yapmıor bünyede. bide cube filmine benzettim kapalı alanda yaşam savaşı olayını. ayrıcada katilin en başta gösterilmesi dikkatli izleyiciler için bi dezavantaj, katili ve yardakçısını en baştan farkedince pek de izlicek dikkat kesilicek bşi kalmıo otomatikman psikopat sahnelere yöneliosun. en azından bnm için böle. yine de ikincisini de izlicem,merak ediorum:) ve evet saw 2 den bşiler bekliorum çünkü bir afişinde 'oh yes there will be blood' yazıordu yanlış hatırlamıosam.[signature][hline]~wish you were here~ [Bu mesaj darko_eowyn tarafından 28 Ekim 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj darko_eowyn tarafından 28 Ekim 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sawa laf yok herseyıyle muthıstı 2. sındede gene bızı sasırtıcak bırseyler olucak bence basit dusunmeyın..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu arada saw 2 nin ilk posteri MPAA tarafaından banlenmiş aha 2 yi işaret eden parmaklar kesik yerde duruo sadece şimdikinde normal altları gözükmüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: DonCorleone, 28 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki: "Remember the feeling when the supposed dead body stood up in the room, well, multiply that by 10 and thats how you feel at the end of SAW2" filmi bugün izleyen birinin yorumu.. walla benim kalbim saw 1 in sonunda bi teklemişti heyecandan.. herhalda bu sefer gebericez salonda eşşedü ennaaa :P HASSSSS abi bu ne demek yaa bu ne demekkk 10 KATI NE DEMEK ABI ölürümm biterim ben bu filmi izlemek için !!! saw 2yi getiin banaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Imdb ye bakim dedim kaç puan almış falan bakmaz olaydım adamın teki bir spoiler yapmış aman yarrabbi... ona göre dikkatli bakın imdbye bakcaksanız :) Türkiyeye de keşke cuma gelseydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: darko_eowyn, 28 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki: ...sevenla karşılaştırmak çok da doğru deil ama seven ı isliince bunlar pek etki yapmıor bünyede... yaa ben de se7en'ı sevemedim; nerdeyse herşeyi önceden (taa filmin başında hatta) tahmin ettim. Film bittiğinde nasıl anladığıma dumur oldum, ama bunun yüzünden filmden de zevk alamadım ya... Millet niye "acaip film" diyo halen anlamış değilim. Herşey belliydi zaten.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 imdb'yi okudum,bir kez daha aşık oldum filme.Gelsin artık yaa çatlatmasın bizi :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 film yarın vizyona giriyor :) ben yerimi ayırttım yrn akşam babamla gidicem filme...of of çok heyecanlıyım :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar