Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saw II

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

Sovereign +1
Hele filmin sonunda adam şey dio ya ;
[spo1=şey;]''I wanna play a game...
Most people are so engrateful for to be a live,but you are not,any more...
GAME OVER!''[/spo]
Off bitiyorum o lafa yaaa :)
Süper söylüyor...
2. filmi bekliyorum...gelsin artık :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 30 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
Sovereign +1
Hele filmin sonunda adam şey dio ya ;
[spo1=şey;]''I wanna play a game...
Most people are so engrateful for to be a live,but you are not,any more...
GAME OVER!''[/spo]
Off bitiyorum o lafa yaaa :)
Süper söylüyor...
2. filmi bekliyorum...gelsin artık :)
AYNNNNNNNNENNNNNNNNNNNN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AYNENNN ABIIIII

[spo2=TAPIYORUM BU FILME]Abi abiiiii bütün filmin en güzel anı abi.. o bildiimiz şok olay olduktan sonra Adam'ın yüzündeki İ.F.A.D.E. o sırada bütün filmin kısa resimler halinde önümüzden geçişi ve adamın o sözleri!!!!

"Most people are so ungrateful.. to be alive.. But not you. Not anymore. GAME OVER!!!"[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
millet, imdb'ye göre bu cuma çıkıo film, Türkiye'ye geldiinden haberi olan var mı? Burda da çıkıyo mu?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

1. film gelmis gecmis en iyi gerilim filmidir kanimca
bekliyorum efem[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 27 Ekim 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
millet, imdb'ye göre bu cuma çıkıo film, Türkiye'ye geldiinden haberi olan var mı? Burda da çıkıyo mu?
[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

eed, son aldığım haberlere göre:

SAW 2

Türkiye'ye 11 Kasım'da geliyor.. 2 haftamız var..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

ilk filmin senaryosu ayrıntılı, güzel bi senaryoydu.ama oyunculukları çok kötüydü. gördüğüm en orjinal kurgulardan birine sahipti. müzikleri de bazı kısımlarda gayet iiiydi. ayrıca psikopat ölüm sahneleri de bana çok çekici gelmişti. ama ikincisi 1.cisini mumla aratabilir diye düşünüyorum. çünkü sanırım yine aynı psikopat kişi plan yapıyor olacak. bu da ilk filmdeki katil kim sorusunun iptali demek. o yüzden çok heyecan verici olacağını düşünmüyorum. ayrıca 1. filmde hçi korkmadım ve gerilmedim. enteresan bi gerilim filmiydi, ben 'saw' ismini duydunca mutlaka çok kanlı, parçalanmış cesetli bi filmdir diye düşünmüştüm,beklentilerimi karşılamadı:D belki bu filmde organ pazarı olur da senaryo kötü bile olsa (teen slasher modunda olacak yeni film fragmana bakılırsa) izlenecek bşiler olur:D[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

aradığın film King of the Ants

said:
darko_eowyn, 28 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
ilk filmin senaryosu ayrıntılı, güzel bi senaryoydu.ama oyunculukları çok kötüydü. gördüğüm en orjinal kurgulardan birine sahipti. müzikleri de bazı kısımlarda gayet iiiydi. ayrıca psikopat ölüm sahneleri de bana çok çekici gelmişti. ama ikincisi 1.cisini mumla aratabilir diye düşünüyorum. çünkü sanırım yine aynı psikopat kişi plan yapıyor olacak. bu da ilk filmdeki katil kim sorusunun iptali demek. o yüzden çok heyecan verici olacağını düşünmüyorum. ayrıca 1. filmde hçi korkmadım ve gerilmedim. enteresan bi gerilim filmiydi, ben 'saw' ismini duydunca mutlaka çok kanlı, parçalanmış cesetli bi filmdir diye düşünmüştüm,beklentilerimi karşılamadı:D belki bu filmde organ pazarı olur da senaryo kötü bile olsa (teen slasher modunda olacak yeni film fragmana bakılırsa) izlenecek bşiler olur:D
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kanlı filmlerde geriliorum demedim ben zaten. psikolojik baskı kurmaya çalışıor film insanın üstünde ama ben bağışıklık kazandm yani bana bi etki etmedi saw. kanlı film sanmak gayet doğal ismi nedeniyle ve eleştirileri okuyunca izlemeden önce otomatikman öyle düşünüosun. hatta en son, 'altyazı' dergisinde 'en iyi 10 gore sahne' gibi bi bölüm vardı 2-3 ay önce sanırım. orda da sıralamaya girince ben de kan görmeye odaklandım:D beni germemesinin nedenlerinde biri de diyalogların son derece klişe olması,mesela adam kişisine adını sorunca doktor 'benim adım kafası feci karışık,eninki ne' gibi bi cevap alıodu. bunun gibi şeyler beni kastı. sevemedim napiim yani:D sevenla karşılaştırmak çok da doğru deil ama seven ı isliince bunlar pek etki yapmıor bünyede. bide cube filmine benzettim kapalı alanda yaşam savaşı olayını. ayrıcada katilin en başta gösterilmesi dikkatli izleyiciler için bi dezavantaj, katili ve yardakçısını en baştan farkedince pek de izlicek dikkat kesilicek bşi kalmıo otomatikman psikopat sahnelere yöneliosun. en azından bnm için böle. yine de ikincisini de izlicem,merak ediorum:)

ve evet saw 2 den bşiler bekliorum çünkü bir afişinde 'oh yes there will be blood' yazıordu yanlış hatırlamıosam.[signature][hline]~wish you were here~

[Bu mesaj darko_eowyn tarafından 28 Ekim 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj darko_eowyn tarafından 28 Ekim 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DonCorleone, 28 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
"Remember the feeling when the supposed dead body stood up in the room, well, multiply that by 10 and thats how you feel at the end of SAW2"

filmi bugün izleyen birinin yorumu..
walla benim kalbim saw 1 in sonunda bi teklemişti heyecandan..
herhalda bu sefer gebericez salonda
eşşedü ennaaa :P
HASSSSS
abi bu ne demek yaa bu ne demekkk

10 KATI NE DEMEK ABI

ölürümm biterim ben bu filmi izlemek için !!!
saw 2yi getiin banaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darko_eowyn, 28 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
...sevenla karşılaştırmak çok da doğru deil ama seven ı isliince bunlar pek etki yapmıor bünyede...

yaa ben de se7en'ı sevemedim; nerdeyse herşeyi önceden (taa filmin başında hatta) tahmin ettim. Film bittiğinde nasıl anladığıma dumur oldum, ama bunun yüzünden filmden de zevk alamadım ya... Millet niye "acaip film" diyo halen anlamış değilim. Herşey belliydi zaten.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...