Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saw II

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

Off oloeeey oleeey çok mutlu oldum 2.sinin geleceğini düşününce.1. film çok güzeldi bence.Muhteşem bi kurgu vardı.
[spo1=katilin doktorla alakası yok dienler]katil doktorun hastası çıkıyordu yanlıs hatırlamıyorsam...nası alakası olmuyor?!Yerine tuttuğuda kendi hasta bakıcısıydı...[/spo]

[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 31 Ağustos 2005 04:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi anlamamışsınız pek.
Filmde katil yok.
Jigsaw'da, Zepp'te kimseyi öldürmüyor esasen.
Zepp'in olayı kontrolden çıkıyor biraz o kadar.
Jigsaw kimseyi öldürmüyor.

O yüzden tam olarak "katil" denemiyor adama.
Kurbanların kendi kendilerini öldürmesini sağlıyor, onları öldürmüyor.
Bu onu katil yapmaz pek.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 31 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki:
Filmi anlamamışsınız pek.
Filmde katil yok.
Jigsaw'da, Zepp'te kimseyi öldürmüyor esasen.
Zepp'in olayı kontrolden çıkıyor biraz o kadar.
Jigsaw kimseyi öldürmüyor.

O yüzden tam olarak "katil" denemiyor adama.
Kurbanların kendi kendilerini öldürmesini sağlıyor, onları öldürmüyor.
Bu onu katil yapmaz pek.

Üstüne yanıcı madde sürüyor , damarlarına zehir koyuyor , eline mum veriyor duvara şifre yazıyor . Adam yanarsa şimdi bu katilimsi arkadaş öldürmemiş mi oluyor? Kendi kendini mi öldürüyor . Yani sonuç olarak adamın yaşama şansını en aza indirgiyor mesela o bölümde . Adam tutuşursa kendi kendini öldürmüş olmuyor . Ya da tutuşmadı diyelim kanında zehir var , zamanı yetmiyor . Buyur sana en sadistinden bir katil .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç sevmemiştim filmi. Direk Hollywood filmiydi. Çok kötüydü. Çok güzel bir fikirden yola çıkıp bu kadar mı kötü yapılabilirdi bir film ya. Zaten 15-20 günde çekilmiş bir film, çok da belli öyle bir sürede çekildiği. Oyunculuklar çok kötüydü, bir sürü mantık hatası vardı, yönetmen filmi kötü çekmişti, gerekli etkiyi yaratamamıştı, psikolojik baskı şansına sahipken 30 tane farklı mekanda 30 tane alakasız şey sokarak filme klostrofobik etkiyi kaybetmişti, montajı iğrençti gereksiz ne kadar sahne varsa doldurulmuştu, şimdi de iki kuruşluk rant yapınca ikincisinin çekilmesi kararı alınmasına hiç mi hiç şaşırmadım açıkçası.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
burda hayatımı tüketmiyorum sen rahat ol ben sadece boş zamanlarımda girerim buraya bu 1
ikincisi boş geçirmiyorum zamanımı senın gibi saga sola boşuna da laf atıcak kadar seviyesiz bebe değilim.
üçüncüsü tipimi hayal etmişsin ama o da tutmamış
dur içinde kalmasın tipimi gör
[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?

[Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Eylül 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bekliyoruz o_O..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1. filmi her seyrettiğimde, filme DAHA DA tapıyorum..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...