KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet korkuyla izlediğimiz Saw'ın 2. si Ekim ayında geliyor :) Bakalım ilki kadar sinirt bozucu olacak mı edit: resim[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 11 Temmuz 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 resim yok desem?[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 [signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 birincisinin sonu beni cok etkilemisti insallah bu da öyle olur.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kısa olarak konusu ne flimin?[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yaa bi kezz su resmee bakin yaaa nasil bir resimm bölee sinir bozucu olabilirr :D süper bekliyorummm genee istiyoruzz geneee piskolojikkkk baskiii istiyorummm *!sapitirrr*[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: SteelBB, 11 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki: kısa olarak konusu ne flimin? tamamen psikolojik baskı üzerine kurulmuş birt filmdi ilki. İki adam bir odaya kapatılmıştı (tuvalet) ve birine eğer diğerini öldürmezsen karın ve çocukların ölecek sen de orada kalacaksın denmişti ve olaylar gelişmişti...[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hmm psikolojik baskı. evet evet tam benlik. kaçırmamam gerek. peki kız arkadaşla izlemeyi tavsiye edermisin? ama kız çok korkcak bende dalga geçicem. öyle bi durum olurmu? :-)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." [Bu mesaj SteelBB tarafından 11 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sanmıyorum dalga geçeceğini :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 filmden kalkinca kalcak mi o hal zuzu :D[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 okadar korkunçsa bende seyredemem :Pp Neyse ölmek var dönmek yok laf ağızdan çıktı. ilk görüşlerimiburaya yazcam seyredince.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ama ilkinde cidden dağılmıştım. Ben hiç şimdiye kadar bir filmin beni bu kadar etkilediğini görmemiştim :-)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ule tahmin etmiştim,eleman kaçtı gitti fln dedim kesin devam edicek ekimi bekliom valla heyecanla[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 11 Temmuz 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 1. film rekordu valla isallah ıkıncıde guzeldir[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 merakla bekliyoruz, ilki çok orjinal ve etkileyiciydi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ilki süperdi katilin kim olduğunun bilinmemesi geçen olaylar adamın bacağını kesmesi uv dehşetti ya aynı şekilde devam eder 2. film ki bence orjinal olmaz sıçar yada gene çok orjinal olaylar ve sonla gene adamlar olayı bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Katilin kim olduunun bilinmemesi cok salakcaydi yani sokaktan gecen bi adamı bu tip filmde katil yapmak kadar aptal bisey olamaz o doktorla hiç bi alakasi yoktu o doktorun yanındaki diger adamlada hiçbir alakasi yoktu Ne aptalcaydi insna izleyiciye brz ip ucu veriri katilin kim oldugu konusnda ama kurgusu eh.. sadece dehşet oda hosuma gitmişti zaten filmde[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 katille ölen kimsenin ilgisi yoktu katil sadece cezalandırıcı rolundeydi yaptıklarının sonuçlarına katlanma yada bazı şeyleri sorgulama aracıydı mesela kadının teki sevgilisini ölü sanıp kesiodu meğer adam bayıltmış sevgisiyle kendi hayatını karşılaştırıyor o açıdan katilin doktorla yada fotoğrafçı çocukla ilgisinin olması gereksizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 genede biyerden tanımasi lazimdi gibime geliyo ücnkü bak filmde onlarin hayatini arastirmis izlemişti ki herseylerini detayla bilyordu[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 adamın tekniği o abi adamın geçmişte yaptığı olaylarda da aynı mantık var kısaca adam piskopat işte milleti gözlüyo içlerindeki çelişkeleri bulup onlara son verio :p az acıtsada sonlandırıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ehhehehe cidden baya sapık filmi zaten kız arkadas gitmişti filme ben sorna izledim acayip güzel diyip duruyodu filmi izledim kzıdan korkmaya basladim sayko flnmi lem bu die ehehe Neyse 2. film gelsin güzel olur bide bisey sorucam o filmdeki o zenci arakdas cehennem silahindaki zenciyle aynı kişi demi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: SteelBB, 11 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki: kısa olarak konusu ne flimin? Beni içten içe yiyen hastalıktan rahatsızım.Elindeki şeylerin kıymetini bilmiyen insanlar beni rahatsız ediyor.Bir oyun oynamak istiyorum..bu insanlar canlı kalmak için fazla nankörler bu konusu[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 30 Ağustos 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 1. filmi izlemeyenler birşekilde izlesin derim , gerçekten çok guzeul kurgulanmış mükemmel bir filmdi . Heyecanla bekliyoruz 2.sini şu andakı saçma sapan yapımların içinde guzel bir film gormek güzel olur gerçekten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya 1. si o kadar abartilmişti ki. capitoldeki son gününde son saatine ertesi gün sınavım olduğu halde gitmiştim. hayal kırıklığı olmuştu bende niyeyse..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 böyle piskopat filmleri seviyosanız one hour photoya bi bakın. İğrenç değildir saw gibi ama yine de konu piskopata bağlamış bi adamın üstüne kurulu[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar