Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saw II

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

said:
SteelBB, 11 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
kısa olarak konusu ne flimin?

tamamen psikolojik baskı üzerine kurulmuş birt filmdi ilki. İki adam bir odaya kapatılmıştı (tuvalet) ve birine eğer diğerini öldürmezsen karın ve çocukların ölecek sen de orada kalacaksın denmişti ve olaylar gelişmişti...[signature][hline]Msn
No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
Sosyal ağlarda paylaş

hmm psikolojik baskı. evet evet tam benlik. kaçırmamam gerek.

peki kız arkadaşla izlemeyi tavsiye edermisin? ama kız çok korkcak bende dalga geçicem. öyle bi durum olurmu? :-)[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 11 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okadar korkunçsa bende seyredemem :Pp Neyse ölmek var dönmek yok laf ağızdan çıktı. ilk görüşlerimiburaya yazcam seyredince.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

Katilin kim olduunun bilinmemesi cok salakcaydi yani sokaktan gecen bi
adamı bu tip filmde katil yapmak kadar aptal bisey olamaz o doktorla hiç bi alakasi yoktu o doktorun yanındaki diger adamlada hiçbir alakasi yoktu Ne aptalcaydi insna izleyiciye brz ip ucu veriri katilin kim oldugu konusnda ama kurgusu eh.. sadece dehşet oda hosuma gitmişti zaten filmde[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

katille ölen kimsenin ilgisi yoktu katil sadece cezalandırıcı rolundeydi yaptıklarının sonuçlarına katlanma yada bazı şeyleri sorgulama aracıydı mesela kadının teki sevgilisini ölü sanıp kesiodu meğer adam bayıltmış sevgisiyle kendi hayatını karşılaştırıyor

o açıdan katilin doktorla yada fotoğrafçı çocukla ilgisinin olması gereksizdi
Sosyal ağlarda paylaş

genede biyerden tanımasi lazimdi gibime geliyo ücnkü bak filmde onlarin hayatini arastirmis izlemişti ki herseylerini detayla bilyordu[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

ehhehehe cidden baya sapık filmi zaten kız arkadas gitmişti filme ben sorna izledim acayip güzel diyip duruyodu filmi izledim kzıdan korkmaya basladim sayko flnmi lem bu die ehehe Neyse 2. film gelsin güzel olur bide bisey sorucam o filmdeki o zenci arakdas cehennem silahindaki zenciyle aynı kişi demi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
SteelBB, 11 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
kısa olarak konusu ne flimin?

Beni içten içe yiyen hastalıktan rahatsızım.Elindeki şeylerin kıymetini bilmiyen insanlar beni rahatsız ediyor.Bir oyun oynamak istiyorum..bu insanlar canlı kalmak için fazla nankörler

bu konusu[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 30 Ağustos 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle piskopat filmleri seviyosanız one hour photoya bi bakın. İğrenç değildir saw gibi ama yine de konu piskopata bağlamış bi adamın üstüne kurulu[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...