Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

59.5 INT = 1% Crit

Gangren

Öne çıkan mesajlar

hmmz

soole demis abi[Blizzard Poster]

"The basic mechanic of INT to Crit% is an increase of 1% every 59.5 points for mages. A mage is generally expected to have around 286 points of INT at 60. This works out to about 5% crit on average for mages. It is possible to go higher, as Crit% does go up incrementally.

EDIT- The increase of 1%crit for 59.5 is for everyone, not just mages. However, mages tend to have more INT, thus my phrasing."[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

wtf? bu yetkili 5-6 aydır nerdeydi???? forumlarda sticky şekilde magelerin teknik detayları konusunda 5-6 aydır yazıyor 100 int %1 crit diye. şimdi mi açıklıyor. e çok hızlı gördüm blizzi canım, canım dediysem lafın gelişi yauuuuuu. bab keşke bunu ö.m atsaydın magelere şimdi nerf dicekler :D

ama şu da var bu kadar crit ileyken bile buffa ihtiyaç duyuyorsak siz düşünün ne hallere düşmüşüz. böhü[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

base int diyorsunuz o zaman, her 59.5 base int %1 crit, base intten hariç her +100 int %1 crit. öyle mi? e kardeşim bunu neden daha önce daha açık belli etmediler ben giriyırum us forumlarına bilgi almak için bakıyorum mage için gerekli teknik detaylara 100 int %1 crit die. ben de normal olrark öle hesaplıyorum[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

ya cidden salak bu amerikalılar
150 kisi
level 1 char yarattık
59.5 int basına crit olsa 0 crit chanceim olmalıydı diyo
oyunu nasıl oynuyo bu adamlar ya
crit sansının levellla beraber daha fazla stat istediğini hic mi bilmiyolar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya mantık su eger blue posterin dedigi dogruysa yane int/crit ratei melee classlardaki gibi bir stata baglıysa bliizard bu isi sole yapıyo.

Level 1 de crit sansı belirli bir miktar agi/int istiyo diyelim mesela
1.5 agi = %1 crit

level ilerledikce bu sayı artıyo

mesela level 10 da

5 agi = %1 crit

level 60 da da normal melee classalr icin
20 agi= %1 crit oluyo

yane inmttede aynı sistem warsa diyorum 59.5 int = 1 crit sadece level 60 da gecerlidir daha dusuk levelllarda muhtemeleen daha dusuk bir oran wardır.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

salla daha düşük leveli, lvl 40 da crit rate kasılmaz zati :D
e yani o zaman mage 59.5 int %1 crit verio
peki bu 59.5 sadece base int için mi geçerli yoksa +intler de buna dahil mi. öle ise us forumlarını bombalıcam :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

o nası oluo 59.5, 60 demek. o zaman %5 crit rate olur. ya benim sorduğum bu 60 int %1 crit olayı base int ile ilgili demi. itemlerden ve buffdan gelen intlerin 100 tanesi %1 crit verio demi?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

oo süper eyw. peki bu şey neydi. gerçi bu mayıs ayında atılmış. ağustos-eylülde felan hala stickydi. bu 60 int %1 crit olayı yeni mi çıktı yoksa biz bütün yaz yanlış bilgileri mi okuduk ve gmler bişi yapmadı mı?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

Bonepart ın belirttiği şeklinde bir durum var herhalde. lvl 1 ken her 25 int te %1 crit chance akabinde lvl 60 ta 59.5 int te %1 crit chance. Base %3 crit gibi bişi yok demişler kısaca.
Biz 100 int % 1 crit + base crit diye biliyorduk(ki öyle olunca daha iyi bu durumda). Merak ettiğim niye 59.5 int gibi absürük bir sayı seçilmesi yap 60 veya 50.

[Bu mesaj Gallant tarafından 03 Aralık 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...