porsuk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 anlatacaklarım bir çoğunuza saçma gelicektir ama bir çeçit dengemi yoksa bugmu horde warrior ve druid oynadım bu zamana kadar ama 2 gündür alliance oynuyorum test serverinde elf warrior ve druid pvpde fena sayılmam ama dikkatimi çeken mesele haksızlık genel bir bug veya denge olabilir örnek:charge çektiğiniz zaman verilen komut geç algılanıyor örnek:ms çaktığınız zaman verilen komut geç algılanıyor ve ms nin düşmanınıza verdiği hasar gec yansıyor yani hordenin öldürme önceliği gibi bi olay örnek:elf druidin yaptığı mf tauren druidinki kadar seri değil 2k adsl ve confisi iyi olan bi pc de denedim bunları yani benim makinamda kasma veya lagg açısından bi sorun yoktu bazılarınıza saçma gelebilir veya serverden kaynaklanan bi hata diyebilirsiniz ama yinede sizlerle paylaşayım dedim sizlerde girin test serverine deneyin alliance oynayan horde açsın horde oynayan alliance açsın denesin[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bence ozel bir durumdur o karsılastıgın her zaman olacak bisi deil. veya normal serverlarda. cunku adamlar ayrı ayrı kodlama yapmazlar bosuna aynısını gecirirler iki tarafada. gerci onlar icin cok zor bisi deil ama gene de bosuna islerini uzatmazlar. netin ne kadar iide olsa. bazen genel lag oluo. ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu degilde horde questleri daha hos ve yapmasi zevkli genelde. bir de sanirim daha cok xp veriyor, ozellikle baslangic seviyesinde yani lvl 40`a kadar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 aksine allianceların 1-40 arası kasması cok cok daha hızlı duzgun questler ve guzel terrainler yuzundne[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 test server'in bi sonraki patch'te oldugunu ve sisteminin sinirli oldugunu dusunursen farkli gozukmesi gayet normal. simdi buraya gelip de horde daha iyi tartismasi yapmayin, oyunun alliance icin yapildigini herkes biliyo zaten. uvey evlatliktan adam yerine konmaya basliyoruz yavas yavas, ama ona bile daha var. bkz. "once paladin" kisacasi koplo teorileri bitmek tukenmek bilmez, yormayin kafanizi oyununuza bakin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 o acidan en guzel yer barrens. acik sacik her tarafi goruyorsun. baslangic icin elflerin tarafi asil bana kasvetli gelen yer. bir suru quest var. bir tek barrens ve cevre bolgelerde ki questler ile lvl 30`u gecersin zaten.[signature][hline] [Bu mesaj rahatsiz tarafından 01 Aralık 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: riglous, 01 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: test server'in bi sonraki patch'te oldugunu ve sisteminin sinirli oldugunu dusunursen farkli gozukmesi gayet normal. simdi buraya gelip de horde daha iyi tartismasi yapmayin, oyunun alliance icin yapildigini herkes biliyo zaten. uvey evlatliktan adam yerine konmaya basliyoruz yavas yavas, ama ona bile daha var. bkz. "once paladin" kisacasi koplo teorileri bitmek tukenmek bilmez, yormayin kafanizi oyununuza bakin. ben sadece dikkatimi çekenleri yazdım ve sizlerle paylaştım pvp de hangi tarafın iyi olduğunu şöylemedim başlıktanda anlaşıldığı gibi bi kanıtlanmamış bi olay sizlerde yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bildirin ama yukarıda yazanları hakaret olarak algılamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 O değilde orcların stun resist olayları baya ilginç.oldukca yuksek yüzde ile resist ettiler. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 01 Aralık 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Virtue-L, 01 Aralık 2005 21:38 tarihinde demiş ki: O değilde orcların stun resist olayları baya ilginç.oldukca yuksek yüzde ile resist ettiler. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 01 Aralık 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Elf'lerinde shadowmelt leri garip elf warrior senin uzaktan fireballu cast ettigini goruyor hide olup targetını bozuyor.. Yada 1 adam varmış gibi kapışırken adamı öldürmek üzereyken shadowda bekleyen bir elf heal atıyor.. yada bu biraz komik ama yaptılar bi kere bana :) yolun sagında ve solunda 2 elf warr. shadowmelt bekliyorlarmış ben geçerken şarjıp araya almışlardı :P[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 o değilde ben shadow meld çekip aimed shot çakan elflere hastayım.. özellikle dişilerine..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hmm bende bu aralar gnome warriorimla takiliyorum diger makina acilmadigi surece bahsettigin sorunlarla hic karsilasmadim bastigim gibi isliyor ms falan escape artist yenilensin o zaman gnome gucu ortaya cikacak :P nova cektiginde dibinde bitecek yine gnome warrior veya rogue :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: porsuk, 01 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki: anlatacaklarım bir çoğunuza saçma gelicektir ama bir çeçit dengemi yoksa bugmu horde warrior ve druid oynadım bu zamana kadar ama 2 gündür alliance oynuyorum test serverinde elf warrior ve druid pvpde fena sayılmam ama dikkatimi çeken mesele haksızlık genel bir bug veya denge olabilir örnek:charge çektiğiniz zaman verilen komut geç algılanıyor örnek:ms çaktığınız zaman verilen komut geç algılanıyor ve ms nin düşmanınıza verdiği hasar gec yansıyor yani hordenin öldürme önceliği gibi bi olay örnek:elf druidin yaptığı mf tauren druidinki kadar seri değil 2k adsl ve confisi iyi olan bi pc de denedim bunları yani benim makinamda kasma veya lagg açısından bi sorun yoktu bazılarınıza saçma gelebilir veya serverden kaynaklanan bi hata diyebilirsiniz ama yinede sizlerle paylaşayım dedim sizlerde girin test serverine deneyin alliance oynayan horde açsın horde oynayan alliance açsın denesin test serverı dedıgımız kavramı ıyı ıncelemek lazım; kısıtlı kaynak ve cok fazla oyuncu oldugu icin, blizz test serverıne normal sunucu kaynagını ayıracagına, oldugu gıbı laglı kalmasına izin veriyor ki mantıklısıda bu. test serverında bı dahaki sefere horde ac ve durumu gorurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: porsuk, 01 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki: anlatacaklarım bir çoğunuza saçma gelicektir ama bir çeçit dengemi yoksa bugmu horde warrior ve druid oynadım bu zamana kadar ama 2 gündür alliance oynuyorum test serverinde elf warrior ve druid pvpde fena sayılmam ama dikkatimi çeken mesele haksızlık genel bir bug veya denge olabilir örnek:charge çektiğiniz zaman verilen komut geç algılanıyor örnek:ms çaktığınız zaman verilen komut geç algılanıyor ve ms nin düşmanınıza verdiği hasar gec yansıyor yani hordenin öldürme önceliği gibi bi olay örnek:elf druidin yaptığı mf tauren druidinki kadar seri değil 2k adsl ve confisi iyi olan bi pc de denedim bunları yani benim makinamda kasma veya lagg açısından bi sorun yoktu bazılarınıza saçma gelebilir veya serverden kaynaklanan bi hata diyebilirsiniz ama yinede sizlerle paylaşayım dedim sizlerde girin test serverine deneyin alliance oynayan horde açsın horde oynayan alliance açsın denesin evet gecen gun bende farkettim verilen komut gec yerine geliyor bu konuda haklısın ama bu olay kesinlikle test serverinden kaynaklanıyor aksi halde gercekten bahsettiğin teori gercek olsaydı herkez horde olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar