Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.xxx.be uzantililar bedava

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet .be uzantili domainler bedava alabiliorsunuz ama ip'niz belgika vs olmasi gerekior vs .. ssl veya proxy .be uzantili yaprsaniz alabilirsiniz.

Ama...

ben kac gundur almaya calisiorum alamiom =( uyuz oldum kendi sitemi yapacam ama alamiom bu konu hakkinda daha ayrintili bilgisi olan vay mi ?[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Mesaj tarihi:
Allahim bende xxx.be adresine girdim :lol:
(Ben girdim siz girmeyin sakın)

Tam olarak nereden aliyoruz domain'i bir link verebilirmisiniz?[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
----------------------------------------
BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Küçükken Domuza Domzi derdim.
Mesaj tarihi:
@Localize

Hastamısın?[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
helal.be
oha.be
chush.be
yuh.be
gel.be
...
...
...

:) deişik şeyler çıkabiliyor ortaya, ama 4€ gibi ucuz bi fiyatı var sanırım. 31 ocağa kadar geçerli. ayrıca avrupa/abd/kanada'dan olmanız gerekiyor.
Mesaj tarihi:
onu biliorum zaten bide .ru uzantili site var ama gelmior birsey sinir oldum =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Mesaj tarihi:
hayir iste normalde para odemeden alabiliorsun .be ipin varsa bunun icinde proxy kullanman gerek..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Mesaj tarihi:
yaw site bu site deil alala bu siteden alamasiniz ole proxy ayarini yapan baska bir site var bedavaya aliorsunuz[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Mesaj tarihi:
tamam buldum siteyi 12 tane domain aldim servera geçirdim çalişior beleşe hehe[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
  • Yeni Oluştur...