Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özlemler :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özlemleriniz fantazileriniz (yanlış anlaşılmasın :D ) neler mesela
Ben sahil kıyısında tahtadan bi ev bir aile ve teknem olsun istiyorum onunla açılayım özgürlüklere gideyim istiyorum balığımı tutayım yiyeyim ne bileyim çok ilgimi çeken yerler o sahiller :)
Ada sahillerinde sevgilimi beklemek istiyorum messela[signature][hline]....Hergele....
Mesaj tarihi:
güzel sakin bi ev iyi bir aile dışındaki ( yani bunlar genel istekler olur zaten ) Oskar almak.....öyle veya böyle oscar gelecek[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
adaa saahiillerindee beekliyooruuumm :-)

sevgilim gelsin, önümdeki 22 gün çok çabuk geçsin istiyorum önce. gelecekte müzik, edebiyat ve sinemayla uğraşarak geçimimi sağlamayı istiyorum. istanbula daha yakın bi yerde yaşamak istiyorum. şu anki yakın dostlarımdan ve tabii sevgilimden kopmamak istiyorum. e bunlar yeterli bana.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Şu anda sevgilimle beraber bi yayla, çayır, orman gibi bi yerde başıboş gezmek istiyorum. Rakı balık yapıcaz. Of be.

yanlış anlayana süerim[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
nevizadede biralar iyice su olmuş
gel absolut alıp bi evde içelim efe...[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
çok şey istiyorsun azure[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
paticik'de admin olup herkezi shutlamak istiyorum..[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 30 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Bi ara mest e gitmiştik ya teras ta içmiştik ortam çok iyiydi.
Tekrar o aktiviteyi yapalım mest'e gidelim.

Mest güzeldir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
tek özlemim demorah şahsen. a bide çocukluum =)[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
deniz kiyisi bi evim olsun..param olsun..rahat ya$iyim..
kitaplarimi aliyim oturiyim terasimda okuyim..dalga sesi dinliyim..
cok hos olur yaa..

bide istedigimde yalniz kalabileyim..dusuncelere dalabileyim yani..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Mesaj tarihi:
mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak[signature][hline]viva la vuotaggine
Mesaj tarihi:
yok şu an özlemim.
okulun bitmesi sanırım[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
  • Yeni Oluştur...