Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özlemler :)

hergele

Öne çıkan mesajlar

Özlemleriniz fantazileriniz (yanlış anlaşılmasın :D ) neler mesela
Ben sahil kıyısında tahtadan bi ev bir aile ve teknem olsun istiyorum onunla açılayım özgürlüklere gideyim istiyorum balığımı tutayım yiyeyim ne bileyim çok ilgimi çeken yerler o sahiller :)
Ada sahillerinde sevgilimi beklemek istiyorum messela[signature][hline]....Hergele....
Sosyal ağlarda paylaş

güzel sakin bi ev iyi bir aile dışındaki ( yani bunlar genel istekler olur zaten ) Oskar almak.....öyle veya böyle oscar gelecek[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

adaa saahiillerindee beekliyooruuumm :-)

sevgilim gelsin, önümdeki 22 gün çok çabuk geçsin istiyorum önce. gelecekte müzik, edebiyat ve sinemayla uğraşarak geçimimi sağlamayı istiyorum. istanbula daha yakın bi yerde yaşamak istiyorum. şu anki yakın dostlarımdan ve tabii sevgilimden kopmamak istiyorum. e bunlar yeterli bana.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda sevgilimle beraber bi yayla, çayır, orman gibi bi yerde başıboş gezmek istiyorum. Rakı balık yapıcaz. Of be.

yanlış anlayana süerim[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

deniz kiyisi bi evim olsun..param olsun..rahat ya$iyim..
kitaplarimi aliyim oturiyim terasimda okuyim..dalga sesi dinliyim..
cok hos olur yaa..

bide istedigimde yalniz kalabileyim..dusuncelere dalabileyim yani..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...