Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 muhteşem bir gerilim, tek kelimeyle fantastik öğeler yaşayan bi film. neden mi bahsediyorum? tabi ki bendeniz ile jacabo adlı şahsın çekip oynadığı korku filminden. filmde genç bir bilgisayar programcısının hayatını ve de onu öldürömeye çalışan bir katilin nefes kesen görüntülerini izleyeceksiniz. en az 20-30 kere denememize rağmen birleşik halde küçük bi dosya haline getiremediğimiz için parça parça koyduk ama olsun, gerçek sinemasever o parçaları alır kendi birleştirir ben biliyorum ;) alın size link: part-1 part-2 part-3 part-4 part-5 part-6 part-7 part-8 part-9(.rar formatında bu) ---------------------------------------------------- bu arada ordaki genç takım elbiseli bilgisayar programcısı benim siyahlara bürünmüş katil ise jacabo ---------------------------------------------------- bu arada biri bunu birleştirip upload ederse bi yere çok süfer olur. not:hepsini hek tek indirip sırasıyla durmadan izleyin, yoksa maceranın tadına varamazsınız!!;) [hline] [i] qu est ce que c'est:viande [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 13 August 2003 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ehehe ok düzelttik :D:D Tebrik ederim. Hoşşşş. Güzellll. De kısa.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! [Bu mesaj blue_demon tarafından 13 August 2003 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ulem spoiler yapmasana alala :) *!spoiler alert* (evt ölüo)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bnb diyorum (bu ne be) :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 part 4yok[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 August 2003 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 işi gücü olmayan insan modelleri :P[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 güzelde hemen bitti bu daha adamı kaçırcaklar fidye istiycekler sonra kurtarıcı adam gelip onu kurtaracak ve filmin sonundaki o müthiş karizmatik bakışını atacaktı bide bundan bişi anladıysam terbiyesiz oluyum :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 August 2003 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Film İstiyosanız Ankaralılar buluşalım bi komedi yapalım kamera hazır Özele msg atın filmde oynamak isteyenler ben hemen seneryo yazıom[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Hem Mal Hem Kor (rumuzda mantık aranmaz) Hööööööööööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 tamamen bir ba$ yapıt[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bu daha ilkti. devamı da gelicek nihohahaha![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya bırlestırdımde nomrla kalıte yapınca 1 mb a cıkıyor onuda koyamıyorum kolayweb e ondan sıze dusuk kalıte hemde 250kb hemen ındırın heycanın doruklarına tırmanın iste burda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 13 August 2003 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 euh lam birden başlayınca höt dedim.. güsel olmuşta komik olmuş biras (: *! egemen işinde gücünde olan e-maillerine bakan bir bilgisayar programcısı-idi fakat bilmediği birşey vardır. düşmanları onu her adımda takip etmekteydi * asdas kim seslendirio bunu bea? :lol: sonuna doğru öcü egemene saldırınca arkadan köpek sesleri mi gelio yoksa ben mi yanlış algılıyom lam? ehe. :D bu arada jacabo bırafo yane, o ne çıkıştı lam arkadan öle eheu[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hea kopek seslerı tam oturdu yanda kopekler war ddsad bıde o ses duke un :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 özgürlüük elimiizdeeee.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yaw bzm de Star Wars movie'miz var ama nete koymak zor 5 mb den fzla ve uzun brz ve kaliteli görüntü war neyse belki koyarım ama geocities 5mb dan fazla upload almıo[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ehe bu 500 kb dna falz a etmıyor sıkıstıra sıkıstıra bu kdar oldu :p yakında vol2 sı gelıyor bunun onda daha acmı efekler kullancaz :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya gsl de webcamle cekiosunuz galiba webcam kranlık ortamda böle kırmızı çekio ortam gündüz cekin bence(öle korku mu olur gündüz)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 heweb cam deıl dıgıtal cam :p orite lerle cekıyoruz :p daha guzel kırmızı kırmızı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya biz deli olurduk webcmle kırmızı cıkıo die adamlar kırmızı cıksın die uğraşmışlar:) Gerçi artık bizim de dijitalimiz old kkırmızıdankurtulduk:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar