ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Heh geçen burda bi topicde LOTR ın wow versionu vardı orada bile human orc kestiği zaman /spit olayı işlenmiş. Bu bir gerçektir ki genel olarak horde daha olgundur.(güçlü yada güçsüz değil olgun) Yorum Paticiğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: FreEmoon, 28 Kasım 2005 02:46 tarihinde demiş ki:Ya kişisel atışma neyse de, gereksiz quote bir yere kadar. / Nefr "off amma bilmişler ya" gibi düşüncem yok ama o yazı gayet okunaklı okuyan olur yani vede nie böle düşüniim ki[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion [Bu mesaj Nefr tarafından 28 Kasım 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çoluk çocukla uğraşmamak için horde..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 un goro da kasarken senden 3 level düşük pala gelir el sallar abi der ,sende yazık dersin hadi bizde bu yollardan geçtik kassın biraz der kesmezsin , sonra bir bakşımsın 2 kişi daha bulmuş ,ilk sana o el sallayan pala dalıyor .... Sende içinden waybe "karakterli" adam dersin :) lol 3 gece üst üste un goro topraklarında 1 tane allie canlı komazsın arkadaşınla beraber ... ne yazıkki genellikle alli ler biraz pvp garibanı birazda korkak birini keserken dieri kaçar :) (Ne aslan allie ler gördüm o da ayrı ama çok az ) Yani şöyle gece yarısı giripte org da FOR THE HORDE diye yell atmak gibiside yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Horde da tek kalırsın Allyde kalmazsın. Hordelar kendilerini çok gaz görürler o yüzden hep Allyler korkaktır kalabalık gezerler yalanının arkasına saklanırlar. Aslında doğru olan hordeların grup kuramayacak kadar bencil olmalarıdır bütün olay. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: emre25, 28 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: un goro da kasarken senden 3 level düşük pala gelir el sallar abi der ,sende yazık dersin hadi bizde bu yollardan geçtik kassın biraz der kesmezsin , sonra bir bakşımsın 2 kişi daha bulmuş ,ilk sana o el sallayan pala dalıyor .... Sende içinden waybe "karakterli" adam dersin :) lol 3 gece üst üste un goro topraklarında 1 tane allie canlı komazsın arkadaşınla beraber ... ne yazıkki genellikle alli ler biraz pvp garibanı birazda korkak birini keserken dieri kaçar :) (Ne aslan allie ler gördüm o da ayrı ama çok az ) Yani şöyle gece yarısı giripte org da FOR THE HORDE diye yell atmak gibiside yok :) ya cok garip neden se bana da hep ole hordlar denk gelio dun beni 2 kişi lvl 60 hunterimla farm yaparken arkadan kesti ve ally bi tanıdıkları vasıtasıyla bana "learn to 2play noob" mesajını gönderdiler cok güldüm olgun horde dedim bende ama bunu sadece sizin söledikleriniz üzerine yazıyorum 2 tafartada böle kişiler var + yaptıklarıda normal bututcek ne var amac horde sak ally kesmek allysak horde kesmek deilmi pvp serverıda oynuyoruz ben onlara hiç gocunmadım ha ben dalarmıydım öle bi durumda dalmazdım ama o kişiye kalmıs bunun olgunlukla bir alakasını kuramadım bence bu tartısma bitmez ama serverdan servera da deişir bnm oynadıgım serverda oran 600ally 1900horde gecen hafta itibariyle rakam buydu bu ortamda allylar daha "olgun" gelecektir size ama baska bir serverda horde lar ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Örnegin BL'de Horde olursan ; 15:00 - 24:00 arası Tarren Mill , STV , EPL , WPL de Mob sayısı kadar ally görürsün :) Saat başı kampınız saldırıya ugrar ve gelenlerde pek lvl 30-40 arası olmaz ( Ör: lvl 35 Ud Priest'ıma corpse gang yapan lvl 60 epic binekli Elf Druid) General Chatten birşey sorarsan genelde cevap alamazsın.. Tanıdıkların olmazsa hiçbirşeyi "kolay" yada "normal" olarak yapamazsın.. Ally kampı olmayan Swamp of Sarrows yada bilindik Barrens'da bile ally saldırısı görürsün.. Yardım istedigin zaman 3 ally senin bir tarafını zorlarken yanından geçen ve bineginden inmeyen horde'lara şahit olursun.. 1 Horde karşılık 3 ally gelir.. Yardım için arkadaşlarını çagırırsan orada savaş çıkar ve genelde kaybeden sizler olursunuz ( 1'e 2 geldikleri için :) ) Bunlar genellemedir ve BL'de benim başıma gelenlerdir , yorumsuz.. Örnegin Earthen Ring de Human Warlock açtım biraz takılayım diye.. Başıma gelenler ve izlenimlerim.. Bazı insanlar general chatten IF'ye gitmek isteyen elf ler için gate açabilecegini IF ye gidecegini ve gelmek isteyenlerin whisper atmasını.. Quest yerine gidene kadar 2 iken 5 kişi oldumuzu.. General chatten sordugum soruların 75% inin cevaplandıgını.. Insanların karşılık beklemeden ölmek üzere olan birisine yardım ettigini.. Ve bu çok önemli yanımdan buff atabilecek bir class geçiyorsa genelde buff atıp geçtigini farkettim.. BL'de 20 tane mana water için yada buff için 2 saat whisper yazdıgımı bilirim * Genel izlenimlerim Horde'larda yanlız kalırsın Allylarda ise birilerini bulursun tadında bir fikir oluşturdu bende..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: CapriceXante, 28 Kasım 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Örnegin BL'de Horde olursan ; 15:00 - 24:00 arası Tarren Mill , STV , EPL , WPL de Mob sayısı kadar ally görürsün :) Saat başı kampınız saldırıya ugrar ve gelenlerde pek lvl 30-40 arası olmaz ( Ör: lvl 35 Ud Priest'ıma corpse gang yapan lvl 60 epic binekli Elf Druid) General Chatten birşey sorarsan genelde cevap alamazsın.. Tanıdıkların olmazsa hiçbirşeyi "kolay" yada "normal" olarak yapamazsın.. Ally kampı olmayan Swamp of Sarrows yada bilindik Barrens'da bile ally saldırısı görürsün.. Yardım istedigin zaman 3 ally senin bir tarafını zorlarken yanından geçen ve bineginden inmeyen horde'lara şahit olursun.. 1 Horde karşılık 3 ally gelir.. Yardım için arkadaşlarını çagırırsan orada savaş çıkar ve genelde kaybeden sizler olursunuz ( 1'e 2 geldikleri için :) ) Bunlar genellemedir ve BL'de benim başıma gelenlerdir , yorumsuz.. Örnegin Earthen Ring de Human Warlock açtım biraz takılayım diye.. Başıma gelenler ve izlenimlerim.. Bazı insanlar general chatten IF'ye gitmek isteyen elf ler için gate açabilecegini IF ye gidecegini ve gelmek isteyenlerin whisper atmasını.. Quest yerine gidene kadar 2 iken 5 kişi oldumuzu.. General chatten sordugum soruların 75% inin cevaplandıgını.. Insanların karşılık beklemeden ölmek üzere olan birisine yardım ettigini.. Ve bu çok önemli yanımdan buff atabilecek bir class geçiyorsa genelde buff atıp geçtigini farkettim.. BL'de 20 tane mana water için yada buff için 2 saat whisper yazdıgımı bilirim * Genel izlenimlerim Horde'larda yanlız kalırsın Allylarda ise birilerini bulursun tadında bir fikir oluşturdu bende.. Tamm da Bl horde oynuyor die insanlar ally karakterlere noob deme hakkına sahiplermi özellikle tüm ally oyuncuları gibi bir genelleme yaparak bence yaptıkları yanlıs ben hem horde hem ally oynuyorum bl dede horde um ayrıyetten ama bukadar yakınacak birşey de yok[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D (sözlerim sana deil sadece yazını örnek verdim yanlıs anlama :D ) [Bu mesaj olorin84 tarafından 28 Kasım 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 geçen 3arkadas bi barrens campını bastık olay hiç de böyle gelişmedi hordelar 20v3 yeniyoduk lvlları düşüktü sora birden arklarını caardılar 60druid bana corpse camp yapmaya basladı bi ark oldu reslendi kactı dieri beni zıvanadan cıkarttı yarım sa sora herkes campa doduunde biri dısardaydı dalma yazık dedim daldı druid de onu bekliyomus yani hordelar ii kişiler sonucta yardımlarma hat saffada o druid o adama dalınınca daldı full epic set yoksa dalmıcaktı bende bizim arka biraz sovdum sora druidle biraz dance fln ettik gittik lvlimiz düşük die dalmaz normalde bazısı bazısı da rank2 olduumuz için üstümüze atlar honor honordır msli belli olmuyor.[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Gerçekten olay servera göre deişiyor al akirde oynuyorum kesinlikle buff sorunum olmuyor tabi bu biraz mage olmamla alakalı galiba int buff attıım adam hemen geri dönüyor :) biraz su ve ekmek ğe ne istersem yaptırıyorum :) gerek q yardımı gerekse sorularıma cevap :) horda tarafında işler biraz böyle yürüyor gerçi hiç allies tarafında oynamadım. Erken saatlerde her taraf allie iken saat 12 yi 12 kez vurduktan sonra hemen her map horde hakimiyetine giriyor bu da sanırım yaş ortalamasından geçiyor gece oynamayı seviyorsanız horde kesinlikle tercih edilmeli saat 3 te bile dungeon gurup bulabilirsiniz.[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hehe rion tek kelime anlamadımyazdıklarından yav virgul nokta falan kullansaydın keşke.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çok heyecanla anlatıyomuş gibi bi havası var[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: emre25, 28 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Gerçekten olay servera göre deişiyor al akirde oynuyorum kesinlikle buff sorunum olmuyor tabi bu biraz mage olmamla alakalı galiba int buff attıım adam hemen geri dönüyor :) biraz su ve ekmek ğe ne istersem yaptırıyorum :) gerek q yardımı gerekse sorularıma cevap :) horda tarafında işler biraz böyle yürüyor gerçi hiç allies tarafında oynamadım. Erken saatlerde her taraf allie iken saat 12 yi 12 kez vurduktan sonra hemen her map horde hakimiyetine giriyor bu da sanırım yaş ortalamasından geçiyor gece oynamayı seviyorsanız horde kesinlikle tercih edilmeli saat 3 te bile dungeon gurup bulabilirsiniz. Bende geceleri mob keserek para toplarım yada Arcane Crystal çıkarmak için vein farmlarım diyordum :D Gece kimse girmez diye :)[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries [Bu mesaj Ringeril tarafından 28 Kasım 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hordeluk güzeldir iyidir, bir de tavsiye: Her zaman güçlünün yanında olmayın olamazsınız, güçlüyü siz yaratmak zorundasınız... asfasbfkasdfbsf[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @olorin84 Yazımın başındada dedigim gibi bunlar benim başıma gelenler.. Ve farkettiysen n00b gibi yorumlardan bulunmadım beni örnek vermen ilginç.[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Esasında horde ally farketmez önemli olan arkadaşlarının oldugu tarafta yonamak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ben Alyla başladım sonra aynı serverda(BL) horde geçtim. Açıkçası hernekadar aly zamanıma göre daha çok kesilmiş olsamda daha hızlı lvl atladım. Çok kesilmemin tek nedenide alyların çok olması değil, alyda çok çocuk karakterli insan olması. Bir arkın dediği gibi 3-4 tane lvl60 adam sen 40en seni kesip bir de utanmadan cesedinin başında nöbet tutabiliyor. Ama bu demek değilki alyken aynısını hordelar yapmayacak, onlarda yapacak. O yüzden sen lvl 10-15 olana kadar iki taraftada oyna hangisi hoşuna giderse onla devam edersin. Yardım konusunda da hiç endişelenme elbet bir yardım eden çıkıyor. Ama kesinlikle ingilizce lazım yoksa tek kalmaya (turk guild olsada) mahkum olursun.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sahne 89 perde 1 Shadow moon da 60 shaman var geçen akşam UC den eastern plaguelands e uçarken bıraktım, alt+esc yaptım netten bişilere bakiom, gelmişmiyim diye bakiim dedim, gelmişim hatta gücümde 100 e düşmüş hemen nature swiftness ve hemen ardından bi healing wave. bi baktım 52 magein teki beni kesiyo(!) yada uğraşıyo :) healing i basar basmaz baktım topuğu koydu dur bakalım nereyeeee??? temiz... perde 2 Searing gorge da slag pit var onlardan birinde timsah gibi bi yaratık var onlardan kesince bişi veriyo quest için onları farmlarken iki tane ally geldi. ikiside 60 biri pala biri mage selam verdim zaman kaybetmiyim diye çünkü feci çabuk respawn oluyo moblar... baktım onlarda verdi, neyse ben farmlıyom bi baktım fire ball çarptı kafama hemen aynı şeyi yaptım healladım kendimi mage koşmaya başladı, pala yok ortalarda yakaladım mage i tam öldürcem pala healladı. arkadaşa aynen şu mesajı attım "aga şerefsizlere acıdım kesmedim, geldiler kestiler. Ben bunların kafasını birbirine vurmazmıyım" aynen dediğim oldu ikisini ayrı yakaladım önce palayı sora mage i kestim, sora corpse camping yaptım. ama azıcık vicdanım sızlamadı. onlarda akıllı olucaklardı.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 afferim ...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Mighty_THoR, 27 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki: 2 yanındaki adamın seni ... gibi ortada bırakıp arkasına bakmadan kaçma olasılığı alliance a göre daha az isin uzucu tarafi herifler bunu BGde bile yapiyor 3 horde geliyordu arkamda 2 kisi daha var nasrettin hoca fikrasi gibi bir dondum arkami tek kalmisim herifler tuymus lol bgdesin be nereye kaciyorsun pff sonra 3 kisi stablei aldi tabii tek kalinca patladim[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ne buyuk oyuncular var aslinda paticikte de biz bilmiyoruz..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 PvP serverında oynuosan ganklanırsın,camplanırsın pvp serverı bu bunları istemiosan birsürü normal server war onlardan birine geç. Arkadas sadece BL için konusmus örnegin migraten önce Korgallda 79% horde 21% ally wardı.Burning Legion'da Korgall'da Ragnaros'ta oynadım.Ally için noob diyenlere bişe demiorum bizde onlar gibi pro olcaz. Önemli olan arkadaslarla oynamak.[signature][hline]My blaze travel the last universe Like the sights of magic,Wrapped in aeons My mind is one with my soul, I fall alone While leaves fall from the weeping trees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bladefistte horde oynuyorum, 2 adet 60 karakterim var. frostwhisper da ise ally oynuyorum, 30 lardayim henuz. iki taraf konusundaki gozlemlerim: 1- horde da yardimlasma daha az. 2- tum serverlarda horde sayisi daha az. warcraftrealms datalarina inanmayin, herkes census vs kurmuyor. official data aciklanmasa da blood elf in expansionla geliyor olmasi bile asil rakamlar konusunda bir fikir veriyor horde-ally dengesinde. 3- horde iseniz beraberinizde arkadas getirmediyseniz sadece solo levellarsiniz. 4- horde oyunculari icinde 20 mobu cekip dibinize gelip heal me heal me diye bagiran ayni anda kacmayip kesmeye calisan adam sayisi cok daha azdir ally in aksine. 5- horde un yas ortalamasi biraz daha yuksektir. 6- horde oyunculari daha iyi pvp cidir, onun nedeni ally iken icinde hic horde olmayan bir suru contested zone a gidebilmeniz, horde iken genelde hep basinizda bir miktar ally olur. ayrica horde ken cogunlukla outnumbered siniz, 2vs1 pvp yapa yapa ogreniyorsunuz baya bisi. 7- karisik girilmis BG lerde horde neredeyse daima kazanir. ally da kimse eline sazi alip yonetimi devralmak istemiyor cunku. bazi durumlarda raid grup kurmaktan bile acizler. 8- BG ler goz onune alinirsa: eger ally grubu bir guild ise, horde grubu karisik grup ise, ally grubu genelde ezer, horde grubu az da olsa kazanabilir. eger ally grubu karisik ise, horde grubu karisik ise genelde horde kazanir. eger ally grubu karisik ise, horde grubu guild ise kesinlikle horde ezer gecer. eger ally grubu guild ise, horde grubu guild ise olay guildlerin itemlarina ve taktik anlayislarina bakar, ozel bir pvp guildi degil ise ally tarafi, horde agirlikli gider genelde. 9- karma bir ally grubu ile bir instance i full bitirebilmek icin yaklasik bir 10 kere falan girmeniz gerekir. genelde horde ile 3 seferde falan tumunu temizleme basarisina ulasirsiniz. yaninizdaki horde oyuncu karakterini daha iyi bilir. 10- need greed meseleleri iki tarafta da ayni sekilde ayni sebeplerden yasanmaktadir. 11- bana sanki ally tarafinda ingilizce konusabilen sayisi kat kat dusuk gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 @Namessar Neredeyse her maddenin altına imzamı atarım ki genelde alience oynamış biriyimdir. Ancak horde oynamaya başladığımdan beri uyuz olduğum bir tek konu vardır. Eğer aly ile instance girerseniz ve biri kendi karekteriyle yada instance mantığıyla ilgili bi hata yapıyosa,(mesela combatta lootluyordur lootlama dersiniz, sunder armor atmıyodur agro kaybedip duruyodur, Hamstring atmıyodur canı azalan mob diğer mobların yanına kaçıyodur onlarıda gruba çekiyodur. priesttir shield atmıyodur, manasını damage vermek için harcıyodur, hunterdır petini heallamaz, sürekli sheepe saldırır, magedir 1/4 manayla gider yeni mob grubunu pullar vs vs.. saymakla bitmez) adama hatasını sölersiniz en fazla bi kere daha uyarınca hemen düzeltir ve uygulamaya başlar. Ama horde'da ne kadar uğraşırsanız uğraşın adam size sadece cevap verir. Üsteki sırayla aynı olaylara bakarsak cevaplar şöle gelir , combatta lootlasam nolur ha şimdi ha sonra (tabi bu arada diğer mob priesti biçmektedir) ya ben çok damage veriyorum sunder armora gerek yok, Hamstring atıyorum ben (sanki mobun ekranında görmüyoruz ne attığını, mob at gibi koşuyor sonra "Hamstring atıyorum ben" ), shield çok agro çekiyor, healdan sıkılıyorum ben hem böle daha hızlı ölüyo o mob, ooo petle kim uğraşcak şimdi, ben önce saldırdım sen niye sheepliyosun, ya çok yavaşsınız tabi pullayacam sizimi bekiyecem. Böle uzar gider bu konuşmalar horde grubunda, en sonunda bakarki haklısın söliyecek bişeyi kalmıyor bu seferde "sen kendi işine bak" der[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 darksorrow dan yak bi horde yüzde 70ini kaplıo horde bizim realmda karşı taraf random olsa bile biz random olarak BG leri 10da birini alıoz oda ii guildlerle yaparsak.Anca guildçe gireceksinki randomları alabiliosun bide karşı tarafta da ii guild warsa gene alamıosun darksorroda horde olursan çok rahat rank alırsın AB ilede repun baya yüksek olur Horde burada çok fazla ama allienceda 3-4 guild war onlar herşeye bedel bende o guildlerden birindeğim:) son nokta horde açacaksan darksorrow u dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar