Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horde-ally

TheCrusher

Öne çıkan mesajlar

bence horde oynayan oyuncular biraz daha tecrubeli oyuncular bu yuzden ve bglerde o yuzden kaznıyolar adamlar bi takım gibi oynuyo ally ise cok sahsi oynuyo oyunu :D horde oynarken aldıgım zevki ally oynarken alamadım yeni baslıcak birine solicegim tek sey horde basla eninde sonunda hordea donuceksin zaten eger ally baslarsan[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Haumarush tayım 1 aydır level 60 ım , 2 kere ragnaros kesildi , epicli adamlar sadece 3-4 guildde onun dışında çok yüksek level yok , ama düşük levellarda pek kalmadı gibi , eğer orc warrior açacaksan yeni serverlardan chrommagus da açabilirsin , ama orada türk olup olmadığını bilmiyorum , gerçi haumarushta da pek türk yok , sadece bi 5-10 kişi tanıyorum türk olarak onlarlada arkadaş gibi sayılırım artık , ama gelirsen haumarush a elimden gelen her türlü yardımı yapabilirim , ismim Lotharin...
Sosyal ağlarda paylaş

allly olma ben oldum pişman oldum adamlarla msl SM yapcaz diyoki adam cath sadce istiyorum dio sora yok diyorum adam dio tmm o zaman cath ı ilk yapak dierini sora bu kadar yalancı ve seviyesizler işte bazıları yani gozume baka baka ısrarla yalan söledi adam bi baska noob mu diim artık ne diim 39pri için ilk cath yapalım sacmalama be adam pri yi böle mega bi priyi kacırcan mı diyo anlatıyorum adam satıcak diyorum adam nooblugunu konusturuyo yani ha bakın lafım meclisten dısarı adam LFG SM(cath) yazmamıstı sen satıcıların az olduu hordea git zaten hordeun sayısı az olduu için bide aklı basında insanlar oldukları için satıcı olmuyolar ve olamıyor ayrıca ii insanları da coktur tabi SM nin kapısında camplamıs 5tane ??lvl horde adamlar var ben onlara bişi demiyorum yolda beni epic mountlu adamlar gankliyo fln ne diim yani ben bi 60olam uldamanın kapısında yapcamı bilirim onlara :D[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Aşşağıdaki yazıyı, belki okumak isteyen olur diye bi nebze daha okunabilir hale getirmeden duramadım. Aslında kelimelere dokunmadığım için hala zor okunuyor ama idare ediverin artık.:D

said:
_Rion_, 27 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
allly olma ben oldum pişman oldum adamlarla msl SM yapcaz diyoki adam cath sadce istiyorum dio sora yok diyorum adam dio tmm o zaman cath ı ilk yapak dierini sora bu kadar yalancı ve seviyesizler işte bazıları yani gozume baka baka ısrarla yalan söledi adam bi baska noob mu diim artık ne diim 39pri için ilk cath yapalım sacmalama be adam pri yi böle mega bi priyi kacırcan mı diyo anlatıyorum adam satıcak diyorum adam nooblugunu konusturuyo yani ha bakın lafım meclisten dısarı adam LFG SM(cath) yazmamıstı sen satıcıların az olduu hordea git zaten hordeun sayısı az olduu için bide aklı basında insanlar oldukları için satıcı olmuyolar ve olamıyor ayrıca ii insanları da coktur tabi SM nin kapısında camplamıs 5tane ??lvl horde adamlar var ben onlara bişi demiyorum yolda beni epic mountlu adamlar gankliyo fln ne diim yani ben bi 60olam uldamanın kapısında yapcamı bilirim onlara :D

allly olma, ben oldum pişman oldum. adamlarla msl SM yapcaz diyoki adam "cath sadce istiyorum" dio sora "yok" diyorum adam dio "tmm o zaman cath ı ilk yapak dierini sora". bu kadar yalancı ve seviyesizler işte, bazıları yani gozume baka baka ısrarla yalan söledi. adam bi baska, "noob" mu diim artık ne diim. 39pri için "ilk cath yapalım, sacmalama be adam pri yi böle mega bi priyi kacırcan mı" diyo anlatıyorum "adam satıcak" diyorum. adam nooblugunu konusturuyo, yani ha bakın lafım meclisten dısarı adam LFG SM(cath) yazmamıstı. sen satıcıların az olduu hordea git, zaten hordeun sayısı az olduu için bide aklı basında insanlar oldukları için satıcı olmuyolar ve olamıyor. ayrıca ii insanları da coktur, tabi SM nin kapısında camplamıs 5tane ??lvl horde adamlar var ben onlara bişi demiyorum, yolda beni epic mountlu adamlar gankliyo fln ne diim yani. ben bi 60olam uldamanın kapısında yapcamı bilirim onlara :D

Not: Allahını seversen biraz türkçe konuşalım şu paticikte, yani insanlar konuşa konuşa anlaşırmış, bunu için aynı dili kullanmamız lazım taktir edersinki.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

2. ve 5. madde dışında hepsi doğru. Ally oynayanlar Horde'un derdini kesinlikle anlamaz.Bu arada buda ek bilgi olsun benim her iki taraftanda karakterim var ve gözlemlediğim kadarıyla Horde da daha iyi oyuncular var instance lerde filan çekip gitme olayları pek görülmüyo Allylerde ise daha fazla.

[Bu mesaj Enots tarafından 28 Kasım 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben daha bugun karıslastım lvl 24 roque ve lvl 26 mage bi anda daldıı bana (lvl 27 shamanım) sansıma mageye 3 kere arka arkaya crtıc vurdum male ıle (134 - 102 - 122 arkadan 120 kusur bi earth shock) ve bıkac male dmg ıle oldu hp m 400 altında ıdı heal potıon ıcıp roque dondum ne goreyım adam topugu actı delı gıbı kacıor :) ama kac kere yanımda benden dusuk lvl prıtesler vs ler oluor tam olucem dıorum adam bana heal atıor kenınden 10 lvl ustu bırıyle savasıtıgm halde oysakı adma ona donse max 1 bılemdeın 2 kere vurcak :D ama adam bana yardım edıor ama allylerde daha hıc bole bır olayla karsılasmadım allyler bıraz daha korkak oynuorlar(yanlıs anlasılmaz umarım) en azından BL de öle gibi gordum su ana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ayırmak yanlış,sonucta 2 tarafta ınsan.Karşıda dişe dokunur adamlar gorunce sevınıyor ınsan[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 27 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Aşşağıdaki yazıyı, belki okumak isteyen olur diye bi nebze daha okunabilir hale getirmeden duramadım. Aslında kelimelere dokunmadığım için hala zor okunuyor ama idare ediverin artık.:D

said:
_Rion_, 27 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
allly olma ben oldum pişman oldum adamlarla msl SM yapcaz diyoki adam cath sadce istiyorum dio sora yok diyorum adam dio tmm o zaman cath ı ilk yapak dierini sora bu kadar yalancı ve seviyesizler işte bazıları yani gozume baka baka ısrarla yalan söledi adam bi baska noob mu diim artık ne diim 39pri için ilk cath yapalım sacmalama be adam pri yi böle mega bi priyi kacırcan mı diyo anlatıyorum adam satıcak diyorum adam nooblugunu konusturuyo yani ha bakın lafım meclisten dısarı adam LFG SM(cath) yazmamıstı sen satıcıların az olduu hordea git zaten hordeun sayısı az olduu için bide aklı basında insanlar oldukları için satıcı olmuyolar ve olamıyor ayrıca ii insanları da coktur tabi SM nin kapısında camplamıs 5tane ??lvl horde adamlar var ben onlara bişi demiyorum yolda beni epic mountlu adamlar gankliyo fln ne diim yani ben bi 60olam uldamanın kapısında yapcamı bilirim onlara :D

allly olma, ben oldum pişman oldum. adamlarla msl SM yapcaz diyoki adam "cath sadce istiyorum" dio sora "yok" diyorum adam dio "tmm o zaman cath ı ilk yapak dierini sora". bu kadar yalancı ve seviyesizler işte, bazıları yani gozume baka baka ısrarla yalan söledi. adam bi baska, "noob" mu diim artık ne diim. 39pri için "ilk cath yapalım, sacmalama be adam pri yi böle mega bi priyi kacırcan mı" diyo anlatıyorum "adam satıcak" diyorum. adam nooblugunu konusturuyo, yani ha bakın lafım meclisten dısarı adam LFG SM(cath) yazmamıstı. sen satıcıların az olduu hordea git, zaten hordeun sayısı az olduu için bide aklı basında insanlar oldukları için satıcı olmuyolar ve olamıyor. ayrıca ii insanları da coktur, tabi SM nin kapısında camplamıs 5tane ??lvl horde adamlar var ben onlara bişi demiyorum, yolda beni epic mountlu adamlar gankliyo fln ne diim yani. ben bi 60olam uldamanın kapısında yapcamı bilirim onlara :D

Not: Allahını seversen biraz türkçe konuşalım şu paticikte, yani insanlar konuşa konuşa anlaşırmış, bunu için aynı dili kullanmamız lazım taktir edersinki.

valla ya ben cok zekiyim yada okuyamayan aptal...[signature][hline]Old Kingdom...
Burning Legion

[Bu mesaj _Rion_ tarafından 28 Kasım 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 28 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
valla ya ben cok zekiyim yada okuyamayan aptal...

yok sadece senın ilkokulda ki turkce derslerin tamamen bosa gecmis veyada yasın cidden cok kucuk daha yeni turkce dersi aliyorsun.[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 28 Kasım 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Genelleme yapmak saçma horde ii alliance noob diye,noob her yerde var :) Alakirde mesela noob dolu hordeda tabi iyi oyuncularda var ama maalesef horde oynayabilmek için gerçekten biraz daha iyi oyun oynamak gerek(bu benim fikrim tabi).Seçtiğin factiondaki oyuncuların tecrübesine bağlı kim güçlü kim deil.aa de alliance guildla girince basine kazanmak cok zor eger raidin yoksa, haberdar çünkü adamlar bi takım şeylerden(pvp hariç :P heal büyük avantaj)
Ama şunu söyleyebilirim eğlenmek için kesin horde açmanı tavsiye ederim daha matrak tipler var,tabi yeni serverda açarsan hoş olur guild açısından :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen olayı anlamdın galıba ben onu kesmesıne bısı demıorum sadece allyde karısında dayak yese bırı o prıtes adım gıbı emınım /dance yapar ole dalgasını gecer arkadası(allylıkten kaynaklanan) olurken ama obur adam olecegını bıle bıle bana yardım etmeye calısır sonra adamı kesersem bırlıkte guler dalga gecerız ally ırkı ıle aha.ama oteki kendı adamı oldugu halde lol haha gıbı sacma seyler yapar bıde el sallar hordeye gıderken ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ole 3 tane horde dibime gelip kesmeye aslamıstı beni bi kere 2warrior bi hunter bide ayısı var onu solemiorum bile party de bi pri bide rogue var. pri karsıma gecip bi saga bi sola seyirtti rogue ise adamın arkasına gecti ambush cakcak dedim etraflarında dolandı durdu ben olunce pri ye bow cektiler sora laugh cekip kestiler sora güzelce dalga gectiler aslında rahat kesebilirdik 3v3 de ama naparsın ally işte adamı 3v1 de bırakıyor rogue da bu arada nerye gitti bilmiyorum haritamdan cıkmıstı pri kesilince[signature][hline]Old Kingdom...
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 28 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
anlıyorum tartısma yaratmaya calısıyorsun tabi tabi hadi cnm hadi güle güle

Hayır tartışma falan çıkarmaya çalışmıyoruz, 30 yaşına gelmişim bu saaten sonra böle aptal bi konuda tartışma çıkaracak halim yok. Bizim üzüldüğümüz konu senin türkçe kullandığı sanman ama aslında kullanmıyor olman, ve sana yol göstermeye çalışıyoruz, Ha diyosanki "size ne be, ben sizden 50 kat güzel konuşuyorum" zaten bizim yapabileceğimiz bişey kalmıyor. Ama şimdi allahaşkına

said:
_Rion_, 28 Kasım 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
aynen ole 3 tane horde dibime gelip kesmeye aslamıstı beni bi kere 2warrior bi hunter bide ayısı var onu solemiorum bile party de bi pri bide rogue var. pri karsıma gecip bi saga bi sola seyirtti rogue ise adamın arkasına gecti ambush cakcak dedim etraflarında dolandı durdu ben olunce pri ye bow cektiler sora laugh cekip kestiler sora güzelce dalga gectiler aslında rahat kesebilirdik 3v3 de ama naparsın ally işte adamı 3v1 de bırakıyor rogue da bu arada nerye gitti bilmiyorum haritamdan cıkmıstı pri kesilince

bölemi daha güzel oluyor bu yazı yoksa

"Aynen ole. 3 tane horde dibime gelip kesmeye baslamıstı beni bi kere, 2warrior bi hunter (bide ayısı var onu solemiorum bile). Party de bi priest, bi de rogue var. Priest karşıma geçip bi sağa bi sola seyirtti, rogue ise adamın arkasına geçti. "ambush çakacak" dedim ama etraflarında dolandı durdu. Ben ölünce priest'e "bow" çektiler, sonra "laugh" cekip, kestiler. Sonra güzelce dalga geçtiler. Aslında rahat rahat kesebilirdik 3v3 de, ama naparsın ally işte, adamı 3v1 de bırakıyor. Rogue da bu arada nerye gitti bilmiyorum haritamdan cıkmıstı priest kesilince"

böyle mi? Taktir senin, hala "offf amma bilmişler ya" diyosan. Özür dilerim bi hata ettik affola.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...