Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nasıl bir maçtır bu yaaaaa ömrümden ömür gitti ama YENSEKDE YENİLSEKDE BEŞİKTAŞLIYIZ!!!!!![signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kac kac bitti bu arada?[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zenit berbat bir takım ama bugun bız onlardan dha berbat oynadık.Sergen sayesınde ılk yarıyı ıyı goturduk ama 2. yarıda yorulunca hersey degıstı.Zenıt sadece kontraya cıkabılen yeteneksız ıyı pas yapamayan bır takım ama bızde de ahmet hassan ıbrahım akın gibi cok kalıtelı (!) oyuncuların oynu yuzunden pek bırsey yapamadık.Sonucta cok pozısyon harcadık atabılırdık ama olmadı. Ikı lafımda polıse olacak kapalıya hangı akla hızmet gırersınız hadı mesalelere ızın verdınız yakanları nasıl bulacaksınız.Onu gectım sahaya yenı acık tarafından sadece tuvalet kagıdı attılar onun dısında butun mesaleler sonduruldu.NEDENN gırdınız bu taraftarın arasınada 70. dakıkadan sonra susturulduk. Besıktasa geçmiş olsun bu senede bızden bırsey olmayacagı anlasıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 uefa'dan elenmekte büyük başarı. hele bu turda :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 1 - 1 bitti maç. off ilk yarı kaçırdığımız pozisyonlardan sonra kafayı yicektim ya. kesin 2 tane daha atarız diyordum, çok güzel attık. beşiktaş klasiği oldu yine. ooof.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 of of[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yazık oldu yaw güzelde oynamıştık[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 beşiktaş eğer bolton-sevilla maçında sevilla yenerse , guimaeres e 4 gol atarsa turu geçer.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sevilla yenebilirde , besiktas 4 gol atarmi bilemiyorum :/[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 artık besiktasın isi zor.bolton kendi evinde sevilla'dan en az 1 puan cıkartır. dun aksam besiktas zenit le beraber sansını yenemedigi icin uefada turu mucizeye bıraktı. saglık olsun.fenerbahce psv yi yenip uefada devam etsin dicem ama ondanda pek umudum yok =/[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: khala, 02 Aralık 2005 01:10 tarihinde demiş ki: beşiktaş eğer bolton-sevilla maçında sevilla yenerse , guimaeres e 4 gol atarsa turu geçer. Bolton sevilladan 3 yerse bizde 2 0 kazanırsak kim gecer ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 biz geçeriz. "Beşiktaş' ın UEFA Kupasında bir üst tura çıkması için Portekiz de en az 2 farklı galip gelmesi, bunun yanı sıra diğer maçta da Bolton un kendi evinde Sevilla ya en az 2 farklı yenilmesi gerekiyor. Çünkü, puan eşitliği durumunda genel averaja bakılıyor." olay bu. [hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al [Bu mesaj horten tarafından 02 Aralık 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 çift msj. [Bu mesaj horten tarafından 02 Aralık 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 zenit rusya da iyi oynıyan bi takım ama deplasmanda o kadar da etkili deiller dün bjk cok fazla posziyon verdiler.Ama gercekten kontra ya cıktıklarında tehlikeli oluyolar.Bjk de diğer takımlarımız gibi avrupada başarılı olamadı yazık oldu..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Çok uzun bir aradan sonra ilk defa sahada BEŞİKTAŞ vardı. üzülmedim bile.Bana bu futbol yetti yenilsede olurdu. Maç hakkında yorum yapmak bile anlamsız kalıyor. Sergen ve diğerleri herkes mükemmeldi. herşey organizeydi. Taraftarın açtığı pankart ise daha bi güzeldi "Taraftar baba gibidir severde söverde"[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben en çok kanald nin maç bittikten sonra adamın reklamlardan sonra tigana ve futbolcularla röportajlarımız var beklein diip reklamı bekledikten sonra bugünlük bu kdr ii günler diip maç yayını bitirmelerinden sonra zıvanadan çıktım.şerefsizler!seneye inş düzgün bi kanalda yayınlanır. ilk yarı oyunu çok güzeldi 2. yarı bozuldu hele sergenin çıkmasıyla.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: tunch, 01 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki: kondisyon yok takımda o belli.. hadi sergeni geçtim o normal 50 dakka.. ama 60tan sonra bitiyoruz takım olarak.. tam tersine aylar sonra ilk defa takımda biraz kondisyon var daha önceleri daha beterdi.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ailton yerine veysel girseydi daha güzel olabilirdi dünkü maç.. özetleri izleyince farkettim..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yani arkadaşlar bjk liyim die sölemiorm gerçekten son 2 yıldır izlediğim en iyi oyundu.her ne kadar sevmesemde sergen die bir ismin hala yaşadığını hatta türkiyenin hala en iyi tekniğe sahip ismi olduğunu söleyebilirim.en önemlisi taraftarın harcadığı zaman,para,enerji...vb. boşa gitmedi.teşekkürler kartalım.umarım artık toparlanırsın ve her maç böle oynarsın yenmesende olur.[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 iyi oynamasına rağmen kötü bi sonçç yazık oldu...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İlk yarı çok güzel oynadık cidden hoşuma gitti ama direkleri geçemedik. 2. yarı yorulduk.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yıllar çuvala girmedi ya seneye artık :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar