Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Zenit [ UEFA ]

AthleT

Öne çıkan mesajlar

zenit berbat bir takım ama bugun bız onlardan dha berbat oynadık.Sergen sayesınde ılk yarıyı ıyı goturduk ama 2. yarıda yorulunca hersey degıstı.Zenıt sadece kontraya cıkabılen yeteneksız ıyı pas yapamayan bır takım ama bızde de ahmet hassan ıbrahım akın gibi cok kalıtelı (!) oyuncuların oynu yuzunden pek bırsey yapamadık.Sonucta cok pozısyon harcadık atabılırdık ama olmadı.

Ikı lafımda polıse olacak kapalıya hangı akla hızmet gırersınız hadı mesalelere ızın verdınız yakanları nasıl bulacaksınız.Onu gectım sahaya yenı acık tarafından sadece tuvalet kagıdı attılar onun dısında butun mesaleler sonduruldu.NEDENN gırdınız bu taraftarın arasınada 70. dakıkadan sonra susturulduk.

Besıktasa geçmiş olsun bu senede bızden bırsey olmayacagı anlasıldı..
Sosyal ağlarda paylaş

1 - 1 bitti maç.

off ilk yarı kaçırdığımız pozisyonlardan sonra kafayı yicektim ya. kesin 2 tane daha atarız diyordum, çok güzel attık. beşiktaş klasiği oldu yine. ooof.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

artık besiktasın isi zor.bolton kendi evinde sevilla'dan en az 1 puan cıkartır.

dun aksam besiktas zenit le beraber sansını yenemedigi icin uefada turu mucizeye bıraktı.

saglık olsun.fenerbahce psv yi yenip uefada devam etsin dicem ama ondanda pek umudum yok =/[signature][hline]39
Sosyal ağlarda paylaş

biz geçeriz.

"Beşiktaş' ın UEFA Kupasında bir üst tura çıkması için Portekiz de en az 2 farklı galip gelmesi, bunun yanı sıra diğer maçta da Bolton un kendi evinde Sevilla ya en az 2 farklı yenilmesi gerekiyor. Çünkü, puan eşitliği durumunda genel averaja bakılıyor."

olay bu. [hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 02 Aralık 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zenit rusya da iyi oynıyan bi takım ama deplasmanda o kadar da etkili deiller dün bjk cok fazla posziyon verdiler.Ama gercekten kontra ya cıktıklarında tehlikeli oluyolar.Bjk de diğer takımlarımız gibi avrupada başarılı olamadı yazık oldu..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzun bir aradan sonra ilk defa sahada BEŞİKTAŞ vardı.

üzülmedim bile.Bana bu futbol yetti yenilsede olurdu.
Maç hakkında yorum yapmak bile anlamsız kalıyor.

Sergen ve diğerleri herkes mükemmeldi. herşey organizeydi.

Taraftarın açtığı pankart ise daha bi güzeldi
"Taraftar baba gibidir severde söverde"[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

ben en çok kanald nin maç bittikten sonra adamın reklamlardan sonra tigana ve futbolcularla röportajlarımız var beklein diip reklamı bekledikten sonra bugünlük bu kdr ii günler diip maç yayını bitirmelerinden sonra zıvanadan çıktım.şerefsizler!seneye inş düzgün bi kanalda yayınlanır.
ilk yarı oyunu çok güzeldi 2. yarı bozuldu hele sergenin çıkmasıyla.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 01 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
kondisyon yok takımda o belli.. hadi sergeni geçtim o normal 50 dakka.. ama 60tan sonra bitiyoruz takım olarak..

tam tersine aylar sonra ilk defa takımda biraz kondisyon var daha önceleri daha beterdi.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

yani arkadaşlar bjk liyim die sölemiorm gerçekten son 2 yıldır izlediğim en iyi oyundu.her ne kadar sevmesemde sergen die bir ismin hala yaşadığını hatta türkiyenin hala en iyi tekniğe sahip ismi olduğunu söleyebilirim.en önemlisi taraftarın harcadığı zaman,para,enerji...vb. boşa gitmedi.teşekkürler kartalım.umarım artık toparlanırsın ve her maç böle oynarsın yenmesende olur.[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...