DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sence oyun sabırla mı oynanır sevk alarakmı la ben stresten zevk alamıomki. hayır saten bi kac denemeden sonra uninstal urasamam.[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Feradot, 13 Kasım 2005 14:53 tarihinde demiş ki: ayıp olmuyormu kardeşim nasıl konusuyorsun, oyna yada oynama gir yada girme ??????? sen oyun oynayamıon die bize nie laf atıyorsun ya yanlış anlama laf yapmıom. oyle bi oyun onermissinki manyak sardı ama gel gelelim giremiosun kafayı yiyosun. şahısna saygısızlık yapmam yapmamda. yazının şekil ve şemalinden şaka ve geyikten ibaret olduğunu anlamış olmalısın. ciddiye alıyosan oda senin sorunun ...[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sonuçta yeni oyun bir sürü problemi olacak zamanla oturur bir iki reset daha atıldımı daha rahat oynanabilir.(bu arada problem deil)^_^[signature][hline]Roseon:65lvl soldier reset,69lvlsoldier reset,122lvlchampion reset,nick:Squallnew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bukadar yeni olmasına rağmen bukadar rabet görmesi şaşırtıcı. severlar sanırım 5 dene acılcakmış diolar. offical forumlarında okudum. açılsada yetmiezmiş diolar :D neyse beklicez bu haftayı.[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abi bence beklersen kazanırsın çünkü süper wow dan bile ii bence brz serverlara önem verseler mükemmel olcak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DifferentOne, 13 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki: bukadar yeni olmasına rağmen bukadar rabet görmesi şaşırtıcı. severlar sanırım 5 dene acılcakmış diolar. offical forumlarında okudum. açılsada yetmiezmiş diolar :D neyse beklicez bu haftayı. Oyun gercekten güzel ama bu yeni serwerlari biran once acsalar iyi olur yoksa bu oyun yatar bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ha bu arada dcc lerden benim gibi mouse,klavyeye filan saldiranlar:D Biraksinlar artik denemeyi yeni serwer acilana kadar:D Ben oyle yaptim ise yariyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kontrolü berbat bir oyunun bu kadar ilgi çekmesini şaşkınlıkla izliyorum...[signature][hline]Çok Beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kesinlikle kontrol berbat ama oyunun içeriği ve planlamasına bayıldım. ilk defa yıllar sonra bir oyun bagımlılık yaptı. hafta içi işallah rahat rahat girebilecez.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sevgili arkadaşlar, Uzun süre UO ve Knightonline oynadıktan sonra Silkroad'a başlamaya karar verdim.Ve dün akşam 2 lvl cık kasabildim.:) Lag olayı çok fazlaydı. Şimdi işin erbablarından (gerçi yeni başlamış ama olsun) birkaç birşey öğrenmek istiyorum yardım ederseniz çok ama çok sevinirim. 1-En çok özel olarak PM atamadım ona çok üzüldüm.Dolayısı ile kimseden yardım alamadım.Bana kısa yollarla ilgili bilgi verebilirmisiniz örneğin; KO da özel pm "/pm karakter ismi" şeklinde idi.Ya da yürümek "w" ve harfi ile oturmak, kalkmak"c" tuşu ile gerçekleşirdi tabi trade vs gibi işlemlerde vardı.Neyi kastettiğimi siz anlamışsınızdır.Kısa yol tuşları nelerdir yani:) 2-Bir türk clanı bulabilir miyim? (gerçi lvlım 2 ama) Benim için çok iyi olur. 3-Sanıyorum tek server var (Xian) ve bağlanmak biraz sorun gibi geldi yeni serverlerda gelecek mi acaba? 4-Questleri nerden öğrenebilirim.? Benim için en önemlisi Clan ya da guild hangi terim kullanılıyor bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden çokkkkkkk teşekkürler sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 adamlar bu [spo1=official]Hello. This is Silkroad Online. We would like to thank you very much for your deep love for Silkroad Online. We are going to open new server “Aege” for more testers’ participation. Silkroad Online would like to ask a favor to continuous deep attention and rebuke of you We will try to our best to provide you good quality service continuously. 17:00 of Nov. 14th 2005 (Korea)[/spo] açıklamayı yapmış gözümüz aydın ... ahanda bu varan 2 ... [spo2=varan 2]Hello. This is Silkroad Online. Silkroad Online will block IPs from China, Twain and Japan forever. We would like to ask you from China, Taiwan and Japan to enjoy Silkroad Online in each country’s server. (China) http://www.srocn.com (Taiwan) http://www.sro.com.tw (Japan) http://www.silkonline.jp[/spo] [Bu mesaj The_Delucian tarafından 14 Kasım 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Benim oyunda buyuk bi sorun var. acilis ekraninda mouse la tikladigim zaman oyun kapaniyor. karakter yaratma bolumunde de ayni sorun var. mouse umla bir yere tiklarsam oyun kapatiyor kendini.BAska kimsede bole bir sorun var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o sorunu yasayan adamlar varmıs ... dogu dıllerı destegı ıle alakalı bır sorunmus ... oyunun sıtesınde alakalı bır bılgı bulabılırsın sanırım ... wındows unun dogu dıllerı destegı acıksa kapat kapalıysa ac sanırım oyle bısey ... Bu arada yeni server su an acık ben lvl 6 oldun gayetde bos ve guzel sehırde herkes kosuyo hıc duran adam bıle yok ... lvl 6 CilloP[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hadi ben akşam yeni serverda çar açıcam hep beraber pls:) gerçekten çok güzel olur ne dersiniz??[signature][hline]El-Morad Server:Ares Clan:Patriot Level:6X/fire mage NP:4XXX Nick:Thalia_El_Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşlar mirc ta Quakenet randomu altında silkroadturkey kanalı açtım.İsterseniz gelin oyun hakkında çene yapalım pls. Kanal ismi:SilkRoadTurkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben oyunu şu an indiriyorum.. vakit geçirecek bişey arıyodum bu iyi oldu.. sanırım makina kaldıracak..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla sırf conn problemınden kurtulmak ıcın bıle yenı server a gırmeye deger ... bu immortal Lucky gibi charge li ozellikler var bunlar nedir nasıl kullanılır bilen varmı ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: hunty, 14 Kasım 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Benim oyunda buyuk bi sorun var. acilis ekraninda mouse la tikladigim zaman oyun kapaniyor. karakter yaratma bolumunde de ayni sorun var. mouse umla bir yere tiklarsam oyun kapatiyor kendini.BAska kimsede bole bir sorun var mi Evet bende sitesindeki forumdan buldum asya ve diger dil destekleri yukluydu kaldirdim simdi sorunsuz calisiyor lvl 7 oldum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bir soru,sizce full str vermis ve 84 skili biriktirmis biri hangi silahi ve hangi skilleri kullanmasi gerekir? :D Cevaplarinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Beyler silkroad taki questlerin kapsamlı açıklamaları olan bir site bilen varsa söyleyebilirmi. Ben bu oyunu sırf quest çözmek için oynamaya başladım. Bayada zevkli geçiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 2. server a geçtim. İsmim Kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaşlar Level 16 , Level 18 diyorsunuz da bu levele gelen arkadaşlar Quest'ler hakkında bilgi verebilirler mi.. Çünkü hiç bi şey anlamadan quest muest yapmadan oynuyorum. Level 7 Oldum falan fişman.. Hadi gardaşlar.. Türk Gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu forumun 8. sayfasında questlerin kimden alındıkları yazıyo geneldede adam 20 tane şu malzemeden yopla yada 40-50 tane sundan oldur dıyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bu arada bu teleport olayları nasıl oluyor.Herhangi bir gate falan varmı??? Ben manyakların arasında dolaşıp duruyorum.Birde acaba bu cold/fire/lr skilleri lvl kaçtan sonra açılıyor?Hım birde skill pointleri ve stat pointleri neye göre kaçar kaçar vericez.Mesela ben elinde spear olan bir hatun seçtim.İnt ve ve hp var stat point olark onlara eşit olarak verdim ki eminim yanlıştır:)Nasıl yapmalıyız??? Not:Teleport için scroll falan yazmışlar scrollamı geziliyor sadece??? Gate filan yok mu???? Silkroad/Jasper-Xian Ege-Aege:) PLLLssss yardım. [Bu mesaj gozupek tarafından 15 Kasım 2005 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 jangan içinde bi teleport kapısı olması lasım. onun dışında genelde scroll kullanılıo.[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Diffirent çok teşk.ederim.İyiki varsın.Çok sağol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar