Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya bi haberleri okuyun yok ingilizce bilmiyorsanız buradakileri okuyun adamlar free hizmet veriyorlar blizz ile kıyaslamak cok sacma olur. hafta sonu ikinci server acılacakmış işte.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 beyler ben şu an giremiyorum due to server traffic diyor sizdede aynı problem var mı yoksa bende mi sorun var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 herkesde aynı[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Trevize, 11 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Öncelikle @differentone arkadaşımızın selamını alıp kendisine bilmukabele selam veriyorum. Servere girme olayına gelince yapılması gereken şu; 1- 1 dk kadar bekleyin adınızı ve şifrenizi girip server şeçimi yapın sonra mouse ile connecti değil enterle girmeye çalışın olmazssa mouse ile bir kez daha server seçin bu şekilde 3-5 defa yapınca disconnect olmadan girilebiliniyor :) trevize sen harcanıyon buralarda git git fabrikanla ilgilen :tebrikz:[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sabah 10dan beri giremiorum sorun bendemi?[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yawws bugun hic girebilen oldumu aranizdan...Sanirim sorun var ya daha oncede bukadar ugrastirmazdi:(Nolcak boyle pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben yeni indirdim ve girilmio heralde koreliler istila etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 koreli çinli rus turk ne istersen var ... şimdi tecrubeli arklara soruyom lvl 15+ da oyun nasıl gidiyo naapmak lazım ... kılıc + cold + heal la herhangi bir sorun olmadan lvl 13 oldum ilerisi nasıl olmalı ... cold da defansıf buyuler var lightning de magical damage ı arttıran buyuler , yani ilerde armor sıkıntı yaratıyosa cold a devam yok damage yetmıyosa lightning e de yumusaktan bişiler dusunuyom ... Yeni arklara ufak bir tavsiye MUTLAKA kendi lvl lerinin itemları ile takılsınlar cok daha hızlı lvl atlarlar 3-5 k gold a bakmasınlar , vede questleri ilk questten başlayarak takip etsinler çünkü questler sizi lvl inizdeki yaratıklara götürüyor daha hızlı lvl atlarsınız yine ... Oyun içi görürseniz kaynaşırız : Char = CilloP[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Deluican arkadasim oyuna girebiliyomusun sen ben 2 gündür hic giremiyorumda.Bu arada oyunda nickim Thari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 abi ne zaman açılcak bu yeni server lar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hönk bir arkadaş o yüzyılda turkiye var demiş 8. yy de osmanlı bile daha kurulmamıştı yuh yane :D[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sizi buna oyunmu diyorsunuz ? lol [spo1=oyunmu la bu tıh tıh][/spo][signature][hline]DifferentOne ®ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hadi bakalım en çok kim dc olucak oyunu. 1 haftadır aynlızca 2 kez oynayabildim. dier zamanım dc olmakla ve kafayı yemekle gecti o yüzden strese gerk yok bu oyun şimdiden zıcmış geleceği yok. oynamıom uleeeyn... :hrr: *!kafayı yer*[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşlar allahın bir kulu söylesin yeni serverlar ne zaman gelecek??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abi nasıl ya ben 2 saattir uğraşıyorum daha giremedim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 haftasonu daha yogun olur ... şimdi ufak 1-2 düşünce diyeyim ... bu oyunu oynayan asyalı dostlarımızla ve avrupalılarla aramızdakı zaman farklarını hesaba kataraktan aksam 4-7 arasında dogulu dostlarımız uykuya gıderken batılılarda henuz ıslerınden/okullarından gelmemıs oluyolar ... bence en ideal zaman 16-20 arası ... bunun haricinde AFK playerları ayıklamak (ticaret modunda oyunu bırakanlar ) için ara ara restart atılıyo zamanlarını bilmiyom hemen akabindede cok rahat bağlanılıyor ... dün akşamdan beri bağlanamadım ama ondan önceki 3 günde 7 defa bağlandım ... hatta 2 si ilk denememde o kadarda ballıyım :) ... haftaya yeni serverlar açılsın rahatlar heralde ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Trevize, 13 Kasım 2005 10:41 tarihinde demiş ki: iyi güzelde ben girebiliyorum biraz uğraşmak gerekiyo sadece 10 dk falan yahu sen kendin inanıyonmu bu soylediğine pis yalancı :D[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 2 saat once gırdım 5 dk sonra elektrık kesıldı 2 sn. liğine kufur ettim tekrar actım makınayı 2. denememde tekrar girdim ... bu arada lvl 14 oldum bu tigerlardan hangilerinden diş (Tooth) çıkıyor ve bu ağaçlarlarla alakalı quest varmı varsa kim veriyor ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: The_Delucian, 13 Kasım 2005 12:57 tarihinde demiş ki: 2 saat once gırdım 5 dk sonra elektrık kesıldı 2 sn. liğine kufur ettim tekrar actım makınayı 2. denememde tekrar girdim ... bu arada lvl 14 oldum bu tigerlardan hangilerinden diş (Tooth) çıkıyor ve bu ağaçlarlarla alakalı quest varmı varsa kim veriyor ? ağaç monster larla ilgili bi quest var heme ağac mosnterların orda dağın dibinde bi npc var ondan alıyosun questi. ama quest sonucu sadece dandik bi silah veriyor. yapmaya değmez... ben lvl 16 ym :D sowrd master[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadalar yok giremedim yok sorun var muhabbetleri yapmayalm artık. sıktı saten girememekten kafayı yiyom. oyuncular bu başlıktan sonra sword spear ve yan skill olarak, cold, light, fire, heal, ne kullandırklarını kısaca acıklasınlar. birbirimize fikirler verelim ne iyi olur ne iyi olmaz. skill dağılımı diablo gibi. yanlış verildiinde ileride zıcılarbilir.[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abi walla ben abartmayı seçtim elimde glavie var ve puanlarımı hukanak mıo ne işte ona veriom ve de fire basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sanırım ilerde yeni iki ırk olcak (yani olmalı) bütün filmleri izliyorum ve roma,hindistan ve çin var hepsinde de sanırım haritayla birlikte o ırklar da açılacak........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu oyunu kim onerdi ve bu başlığı kim actı yaa. kesecem uleeeyn. geitirn bana kesecem onu. giremiyom yaaa lanet olası oyuna. küfretcem şimdi banlancam die korkuom. kodumunu oyunu yaa.[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bak abi ben 3 gündür oyuna giremiodum bugün girdim brz oyun bence mükemmel ve çok zevkli brz sabredin yeter bu hafta içinde server açılcak hoş böle giderse 5 server da yetmez ama olsun % miz artcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feradot Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ayıp olmuyormu kardeşim nasıl konusuyorsun, oyna yada oynama gir yada girme ??????? sen oyun oynayamıon die bize nie laf atıyorsun[signature][hline]Roseon:65lvl soldier reset,69lvlsoldier reset,122lvlchampion reset,nick:Squallnew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar