darklander Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bence hic iyi olmadi bu oyunuda ke ye cevircekler. Ne gusel kendi aramizda takiliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 amaç? anlayamadım da dediğini naıs yani? ne açmak saçma kim öldü kim geldi?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 rofl!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 mmo genel bölümüne baktıysan ordaki başlıkta kedi deneme amaçlı açıldığını söylemiş. ama bence iyi oldu... katılmıyorum pek[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bencede çok ii olmuş yoksa benim oyundan bile haberim olmucaktı. oyun güzele benziyor inş. KO gibi deildir. KOyu sadece 1 ay oynayabilmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 En azından KO dan iyi grafikleri var, kütük yutmuş adamları kontrol etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Benimde korkum bu iste KO dan kacan gelcek oyun KO gibi olcak. hazir olun slm aga, item aga, party pls laflarini duymaya yaratiklara ks yemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Slider, 01 Aralık 2005 18:38 tarihinde demiş ki: bencede çok ii olmuş yoksa benim oyundan bile haberim olmucaktı. oyun güzele benziyor inş. KO gibi deildir. KOyu sadece 1 ay oynayabilmiştim... sen iyi dayanmışsın ben 4 gün sadece. Bende bu konuyu açsam mı açmasam mı diye düşündüm.SWg forumlarından arkadaşlar söyledi bende yükledim bu gün topic açıldı. Üstelik arkadaşın dediği gibi %98'i gereksiz ,hayatlarında online oyun oynamamış insanlarla dolu gene bir o kadar gereksiz oyun olan KO tayfası buraya gelirse harbi çekilmez olur oyun.İnşallah buraya musallat olmazlar adam gibi takılırız yoksa Everquest 2 'ye yallah :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 suzukler gelmesin die biz kendi keyfimizden mi vazgecez :) böyle bir forum ihtiyaçtı[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya tabii ki oyunun gelişimi için güzel olur ama KO oynayanlar gelmez umarım.Zaten onların anlayabileceği bir oyun değil[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ko gibi olacağını zannetmiyorum.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar