Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yeni ırk gelmesın allıance a gelırsede sole daha yaratıcı bısey gelsın draenei ler ortama ve allıance ın sekıl olayına pek gıtmıyor[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 viktor ona bakarsan elflerde bize uymuyo ama yane geliyoalr dreanai mdiir neyse onnar orclara cok kıl o yuzden gelebvilir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 allie lara vin diesel gelmiyor mu?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hayır şahin k gelcekmiş :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 09 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki: sacma geldi bana hic duyulmamıs bi ırkı oyuna katmak.gerci gnomelarda pek duyulmamıstı warcraftta ama pek gercekci gelmedi bu bana. Gnome duyulmamıssa goblinide duymadın herhalde =) Humanların helokopterlerini tarzı seylerini onlar kullanıolar ya =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ikiside göbekli ikiside yesil ikiside iğrenç.. nasıl bi kıllıktır ? tipinden anlasıldıgı kadarıyla muhtemel questleri : "git bana 30 tane insan gözü, 10 tane gnome ayağı, 8 tane elf kulagı ve birazda cüce kılı getir, sana iksir yapcam.. bakma oyle sasırmıs gibi, hersey alliance icin" reward : female orc mask[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eyvah değil mail totya plate giysek iflah olamz be.. yandık allielar gay bizi de zorla gay yapacaklar![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Drenailer orclarla aynı bineklere yani kurtlara biniyodu birde bunların kullandıkları kodo beast benzeri salamenderlar var bunlardan biri olur büyük ihtimal bu arad ally gayse horde trans :p[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi su ana kadar en ozendigim sey su NE sehşrlerinden cıplak danseden elflerdi oda olcak artık bizde tamamdir abi gerisi yalan yane ama bence blood elfin male charı acılmasın sırf female olsun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hem daha guzel blood elfler night elflerden...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Nightelflere felan gay deniliyor, ama nightelf druidleri 2 sefer legionu geri puskurttu bunu unutmamak lazım :) Allianceın sekil onemi felan yok, lordareon lu humanlar zamanında onem vermiş olabilir ama herkesin bildigi gibi alliance ve horde zamanında barısıp legiona karsı savastılar ve druidlere zaman kazandırdılar. Draneiler orclardan nefret ediyolar! Illidan komutasındaki naga ve Kael komutasındaki bloodelflerle beraber outlandsde demonlara karsı savastılar bu dogru, ama bu demek degildirki alliance a katılamazlar. Nasıl orclar humanlar nightelfler bi ara dost olup barısmıslarsa, draneilerde alliance a girebilir bunda bi sakınca yok. Bloodelfler biraz abartı guclu gozukuyor spell konusunda, buna karsılık alliance a gelicek racein stealther kokenli olması mantıklı. Casterın düşmanı stealtherdır...[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 daranei tigondan daha gercekci...[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 farkındaysanız alliance portaldan girip değişik dünyaları keşif edecek.yani oralarda değişik ırklara rastlaması normal.bence %90 değişik bir ırk gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 dranei gelir büyük ihtimal hiç bişi olmasa pandaren gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 arkadşalar yeni gelecek ırk panda :D[signature][hline]||EGmerchants[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 abi panderen gelicegine gelmesin. bi ırk eksik olmayı tercih ederim alliance da bloodelf de eger immune magic racial ability gelirse will of forsaken gibi 5 sn immune magic sıyırırız ztn[signature][hline]Illumaria - Pain Train (Hunter) Megilindir - SEVEN (Warrior) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Half-Elf veya 2-3metrelik uzun ve kaslı brave ırkı olabilir bence..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: raider, 10 Kasım 2005 09:13 tarihinde demiş ki: farkındaysanız alliance portaldan girip değişik dünyaları keşif edecek.yani oralarda değişik ırklara rastlaması normal.bence %90 değişik bir ırk gelecek. Alliance'ın geçeceği o dış dünya orcların homeland'i olan gezegen. Outlands dediğin yer ORCların dünyası. Oradan orctan başka bişi keşfedip geri gelmezler ki orası zaten burning legion tarafından zaptedildi. Alliance'a bencede melee kökenli bir ırk gelmesi muhtemel. MErakla bekliyorum Alliance'a gelecek olan ırk'ı.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 O kaplan adamlar gelirse hunterlar tame edebilmeli onları hehe. Veya fear olabilmeliler scarebeastten hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 pandayı alliance a hala yakıştıramıyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 blood elflerde sux hehe su anda sekıllerı ıyı hoşta ılerde mutasyon gecırebılır onlarda[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bloodelf mage açcam female saol blizz bide NE lerin epic binekleri hoşuma gidiyodu bizimkiler ne olacak acaba[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 BElerin classları belli mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 daha değil sanırsam ama magete olabilirler muhtemelen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 spellbreaker gelir inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar