-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sam'e hep crit atiyorlar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: -Wissy, 01 Aralık 2005 02:52 tarihinde demiş ki: Sam'e hep crit atiyorlar. elemental mastery var birincisi, hadi diyelim yoksa da yukarıda profilini verdiğim şaman gibi ekipmanlı ve talentlı birindeki spell crit miktarını bir hesap edin zahmet olmazsa.. haa, her şaman bir lightning + earth shock atmadı benim senaryoma göre. acemi bu şamanlar. hepsi lightning + earth shock bassın bakalım kim ayakta kalıyor.. (purge ile staminaları resistleri kaldırdılar onu da saymadım) ee ne oldu plate? hani süperdi hev suit gibi radyasyondan, kızılötesinden filan koruyordu?[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paladin ; -Blizzard neden böle saçma bir class yaratmış ? -İnsanlar neden bunu bile bile paladin acarlar ? -Daha da ilginci , neden daha sonra ağlarlar ? Bu üçünün cevabını istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yahu madem bu kadar nefret ediyosun niye oynuyosun hala. oyunun sinirini bozdugu belli, niye bos yere ayda 15 dolar oduyosun ki. eglenmiyosan birak. bide rank 13 yapmissin. halinden memnun olan birsuru paladin taniyorum onlarin basi kel mi? herkes forum troll u degil, alliance guildinde (hem horde hem alliance guildi var guildimizin :)) paladinler cok gucsuz uhuuu diye aglamiyor. madem begenmiyorsun oynama kimse bisi kaybetmez, sen canini sikmamis olursun, biz de 50 sayfa drama okumamis oluruz :) (yazilinca dayanamayip okuyorum hehe)[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Sam, 01 Aralık 2005 02:25 tarihinde demiş ki: ...ha bu arada, 4 earthfury şaman = 4 x 1200 earth shock = 1 lawbringerlı ölü paladin. ha ne oldu diyelim paladinler ultra healledi birbirini, sonuçta paladinler gene yenemez, şamanlar kaçar en fazla olur... Sam allah akıl fikir versin sana.. Artık mantıgıda geçtim 3 yaşındaki çocugun yapmayacagı kıyaslamalara girmişsin.. Çok mu biliyorsun ozaman bana hesaplasana crit şansını laf salatası yapacagına ? Şunu hala anlamıyorsun ki EARTH SHOCK 'un critini sadece itemlerden alıyorsun talentta sadece Lightning'lere %10 Crit rate alıyorsun yani en baba adam bile üstünde %10 spell crit varsa %11 shock %21 lightning critlere ulaşıyor Elem-Resto ise Sana 4 tane omfgzor imba shaman Earth Shock ile hepsi critleme ihtimali %10 x %10 x %10 x %10 yani 0,0001 ihtimalle 4 shaman sana 1200 ES critleyecek Sana 4 tane shaman 2.5sec li chain atarsa %21 x %21 x %21 x %21 = 0.001944 ihtimalle 4 ü birden chain i critleyecektir.. Bol keseden yazıp mantıksızca ve acizce savunma yapacagına biraz olasılık hesapla.. 4 shaman 1200 critlese 1 kişi kesin ölüyor diyene kadar "lan acaba hepsinin birden critleme şansı ne kadarki yazıyorum ben" diye sor bi kendine.. O hala arkasına saklandıgın earthfury setinin özelliklerine verdigi stat lara fln bir bak istersen % kaç spell crit veriyor ona göre konuş.. Şunu hala anlamıyorsun ki Blizzard Shamanı CASTER olarak tasarlamamış yani spell crit bazlı bi shaman yapmak melee shamandan çok daha zor.. Çünkü spell crit shaman yapacaksan gideceksin DM'ye orda kasacaksın baya sonra Earthfury Eldiven ve Chestini alacaksın da oyle spell crit olacaksın.. Ha olursun ama üstündeki itemların kalitesi çok yüksek olmadıgı için +Heal ve Stat bakımından daha düşük kalacaksın yani spell crite gidiyorsan bu tür şeylerden kısman gerekiyor ama bunu hala anlamadın galiba sen.. Bozuk Plak RP'sine devam et çok eglenceli oluyor..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Sam, 01 Aralık 2005 04:00 tarihinde demiş ki: elemental mastery var birincisi it's fine, learn 2 read..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 EM varsa NS yok. ayrica EM 5 dk cooldownda, sizin shieldlarla ayni, hemde 16 tane diil 1 tane var. troll[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bence druid ac paladinide warrioruda agaca sarma skilli sayesinde(skillin ismi aklıma gelmedi enchanting roots gibi bişidi ama :) ) kesersin[signature][hline]En karanlık gölgeyi,en parlak ışık düşürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Sam, 01 Aralık 2005 15:53 tarihinde demiş ki: said: Sam, 01 Aralık 2005 04:00 tarihinde demiş ki: elemental mastery var birincisi it's fine, learn 2 read.. it's fine, cry more n00b learn 2 play..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: CapriceXante, 01 Aralık 2005 20:17 tarihinde demiş ki: said: Sam, 01 Aralık 2005 15:53 tarihinde demiş ki: said: Sam, 01 Aralık 2005 04:00 tarihinde demiş ki: elemental mastery var birincisi it's fine, learn 2 read.. it's fine, cry more n00b learn 2 play.. Stfu u n00b go talk you fuckin' language elsewhere[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Darker, 01 Aralık 2005 20:09 tarihinde demiş ki: bence druid ac paladinide warrioruda agaca sarma skilli sayesinde(skillin ismi aklıma gelmedi enchanting roots gibi bişidi ama :) ) kesersin hehe ne gerek var ole şeylere?Zaten entangle okadar işlevli diil en çok pet durdurmaya yarıyor adamın sana sen casterkan 2-3kere vurmasına mal oluyor natures Grasp.2 vuruşta leather ı yarılar.Deneme bile[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya valla size şöyle diyim dırt pırt zırt o bu yalan Sam cim sen paladini böyle oldugunu böyle olucagnını biliyodun ne diye açtın abi. açıcaktın baba gibi bi warrrior şimdi pat yerine sam i izliycektik insane crit diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yok. Sam zirlardi Mage'ler bizi dovuyor, Shadow Priest kalbimi kiriyor diye.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
immortally Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bence bir warrior olarak pala tavsiye ederim ama blizz ally nufusu fazla oldugundan ally lerin özellikle palaların özelliklerini kısabilir charın olmesını ıstemıyorsan ve basin sıkısınca kacmak istiyorsan pala degisilmez yok ben asarım keserim ve kesilirim kacmam diyorsan warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 paladinle biraz oynadım bi lvl 12 yaptım eglenceli geldi.. geleni geçeni healledim buffladım birde bufflanınca cok guzel... yerinde bir class olucak.. bakın soyluyorum burada eger 2. bir char kasmak istersem paladin olucak.. azcıkta sup class ile oynayım.[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bence sam warrior olsa "warriorlar cok gucsuz healimiz yok ne bu rezalet diger her classin healing buyusu var bizim yok savaslardan kacamiyorum ÜVEEEEEEEEEEE" diye aglardi[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sam warrior olsa yakinacagi tek sey geliyor aklima bu paladinler heallemiyor lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers [Bu mesaj Popeye tarafından 02 Aralık 2005 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar