Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

söylediklerimize dikkat edelim

Siena

Öne çıkan mesajlar

Paticiğe üye olduğumdan beri dikkat ediyorum da bayanlara karşı bir antipati var. Yok kızlar şöyle,yok kızlar böyle, hepsini yok etmeli, yok gerzekler...Bunun gibi daha birçok şey söyleniyor oysaki paticikteki bayanlar dikkat ediyorlar erkekler hakkında konuşurlarken.Ayrıca bu forumlar sadece erkeklere açık değil,bayanlarda görüşlerini paylaşıyorlar.Söylenen bazı kelimeler çok seviyesiz kaçıyor.Yalnız şunu söyliyim çok güzel,kibar konuşan arkadaşlarda var,sözüm onlara değil.Ama bu konu artık beni üzmeye başladı,neden mi,çünkü bizim yaşımızdaki gençlerin daha farklı düşünmeleri,davranmaları ve sözlerine dikkat etmeleri gerekir.Bu benim naçizane fikrim,katılanda olur katılmayan da...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten genel konuşmadım hatta belirttim güzel konuşan arkadaşlar var diye,zaten herkes üstüne alınmasın,üstüne alması gereken kişiler alsın diye öyle yazdım.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siena, 01 Aralık 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
Paticiğe üye olduğumdan beri dikkat ediyorum da bayanlara karşı bir antipati var. ..

Bakın eğer bu cümleyi public bi forum ortamında kurarsanız tüm erkekleri zan altında bırakırsınz.Bazı iyi arkadaşlar var herkes kötü değil derseniz 3/5 kişiye iyi demiş olursunuz.

söylediklerimize dikkat edelim. dimi[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yaratilişdan degil bendeki..

Bende bir antipati var. Okuzlugumden olabilir. Daha cok boyle farkli bir nefret. Ama bunu konusmalarima yansitmişmiyimdir bilmem.. Haa ama kimseye de sen hayvansin demedim canim..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

Kısmen haklısın aslında...

Yani bazı konularda kızlar hakkaten öcü gibi gösteriliyo:D
Psikolojik diyelim olaya:P Yani tamam bazı espriler komik oluyo ama zamanla baymaya başlıyolar o tip espriler[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bakmayın hemcinslerimizin laflarına onlar sizi sevdikleri için böyle yapıyorlar.Bir nevi sevginin dışa vurumu diyelim :) Ya da şöyle bir şey olabilir o gün günü kötü geçen birisi gelir cak cuk cuk cak konuşur o da sizin yazdıklarınıza denk gelir siz de size karşıyız sanarsınız.

Yoksa biz erkekler meleğizdir...Ha kanatlarımız yok o ayrı konu.

Bence herkesin söylediklerini takmaya gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

O gay oluyor canim : )[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

siena haklı aslında tmm genelleme yapmaması gerekırdı ama buradaki erkekler gercektende kızları rencıde edıcek cok fazla soz sarfedıyorlar.Biraz empati yapmak lazım onları da anlayabılmemız ıcın.Sürekli onların kotu yonlerınden bahsedılıyor.Hıcmı ıyı yonlerı yok???Varsa neden bahsedılmıyor??
Belkı soylenenlerlerın bazıları ınsanları sadece guldurmek ıcın koyu nıyet olmadan soylenıyor fakat bunun onları ne kadar ıncıttıgını bır kez olsun dusunuyormusunuz??
Fazla acımasız davranıldıgı dusuncesındeyım.Bunlar benım dusuncelerım tabıı...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar genelleme yapmış gibi gözüktüyse yazım kusura bakmayın ama ben daha sonra yazdım üzerine alınması gerekenler alınsın diye. Kızlardan zamanında bir takım olumsuzluklar görmüş olabilirsiniz,ama bu yalnızca bir cinse özgü değil o zman kızlarda çıksınlar erkekleri kale almayın,takmayın,ztn duygularımızla oynuyor hepsi diye yakınsınlar.Bu karşılıklı laf çatışmasına döner ve konu çözümlenemeden uzar gider. Ben sadece bir cinse karşı bu kadar yüklenilmesini yadırgamıştım, halbuki herkes kardeş kardeş güzel ve karşı tarafı rencide etmeden konuşabilir.Ama yine söylüyorum genelleme yapmıyorum sadece kişiselde yorumları okuduğumda bazı kişilerin yazılarını gördüm ve bunun üzerine yazdım. Ayrıca beni kimse feminist falan sanmasın:-), ben herkesin eşit olduğu düşüncelerden yanayım[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Sosyal ağlarda paylaş

yahu canlarim, cigerlerim, tanimadiginiz bir insanin hakkinizda, yada hakkinizda oldugunu dusundugunuz, sozleri sarfetmesi, yazmasi, ya da public ortamda sunmasi.. Her ne kadar yanlis olsa da , sizin onu kaale alip, dinlemek, uzerinde dusunmek, bunu dert etmek de bir o kadar yanlistir kanimca.. Nitekim burasi bir internet ortami, herkes klavye'de delikanli.. Kurcalamamak gerek, gulup gecmek gerek, yazanla didişmemek gerek, içimizden bi zevzek diyip atlamak gerek..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oysaki paticikteki bayanlar dikkat ediyorlar erkekler hakkında konuşurlarken.

twistedemo hic dikkat etmiyor bnm hakkımda konu$urken mesela?bende erkegım o kız.senın dedıgınle bır uyu$mazlık var sankı?

p.s:gerci eline gecirse bir ka$ık suda bogar eminim eheh.[signature][hline]death øwnz lìfe
Sosyal ağlarda paylaş

Ayar verme amacıyla koymadım oraya onu, herhangi birinin mesajından rahatsız oluyorsanız kendiniz uğraşmayın , basın o butona, yazın açıklamayı da, çözülsün sorununuz.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası bende rahatsız oluyorum onları okurken ama ne bilyim ya..onlar öle düşünüosa düşünsün..beni ilgilendirmiyo..neyse sustum..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Paticiğe üye olduğumdan beri dikkat ediyorum da bayanlara karşı bir antipati var. Yok kızlar şöyle,yok kızlar böyle, hepsini yok etmeli, yok gerzekler...Bunun gibi daha birçok şey söyleniyor oysaki paticikteki bayanlar dikkat ediyorlar erkekler hakkında konuşurlarken.Ayrıca bu forumlar sadece erkeklere açık değil,bayanlarda görüşlerini paylaşıyorlar.Söylenen bazı kelimeler çok seviyesiz kaçıyor.Yalnız şunu söyliyim çok güzel,kibar konuşan arkadaşlarda var,sözüm onlara değil.Ama bu konu artık beni üzmeye başladı,neden mi,çünkü bizim yaşımızdaki gençlerin daha farklı düşünmeleri,davranmaları ve sözlerine dikkat etmeleri gerekir.Bu benim naçizane fikrim,katılanda olur katılmayan da...

butün genellemeler yanlıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Klavye başındayken atıp tutmak kolay kızlar öyle kızlar böyle diye... Millet te kolaya kaçıo:D

Yani olayı cinsiyetler savaşı boyutuna getircekler yakında, paticik filan kalmıycak 2 ye bölüncek pembe patiler mavi patiler diye, karmaşa çıkçak millet anarşik olcak, kaos dünyaya hakim olcak filan işte(abarttım:P)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

şeytandır kızlar şeytan sakın yaklaşmayın tehlikeli maddedirler her türü de ayrı sorundur , dostların aralarına girmeleri , kaprisleri gibi sayısız zararları vardır biz gençler olarak bayanlara kızmakta onları sürekli eleştirmekte çok haklıyız[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...