Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 e=mc2 :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 einstein shamanmis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nerf einstein dicem de adam haklı Nerf Shamanzzz[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 "Did you hear that Sam rerolled a Shaman" deseymis keske : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sam shaman olduysa knights of the silver hand tarıhe karısmız demektır hehehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 heheh supermiş :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
bejawe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: aquila, 01 Aralık 2005 07:12 tarihinde demiş ki: einstein shamanmis... Koptummmmm ahahah gratz diorum bu espirinden dolayi[signature][hline]onurdolar, 17 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki: arkadaş iyi güzelde benim mesajı niye imza haline getirdin sen ya
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 rank 14 claymore + bugsız reckoning = gg post-modern bilimin bunu kanıtlayıp kanıtlayamayacağını göreceğiz 1.9'dan sonra.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bugsiz reckoning hayal sam. onundeki rerolllara bak sen bence. :)
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 aynştayn noobmuş[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali
Rock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 *esner* Resim hoş. Ama hiç biriniz kale alınacak tipler değilsiniz. Ağlamayı bırakın da oyununuza bakın. *yatmaya gider*[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Claim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 3 canlı bir paladin olarak bir shamana ölmek için aptal olmak gerekir..[signature][hline]Saga continues
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 muhauahuahuhahuahauhau saldırı başladı yarın bu postu görürüm 58959486 replys shaman imba yok değil learn 2 play imba learn2 play WF 43*056893 dmk 2 h kalkan inen Balon + hs dır dır dır dır dır dır ffs...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde!
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben resme koptum ama abicim.. tebrik ediyorum bolleee gırgr ıı ... neyse başlıga donelim... wf + 99921 crit vuruo totemleri var sonracıma heal atıo kurt oluyor.. ucuyor.. sut veriyor.. nerf ... vs..vs..vs..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Rock, 01 Aralık 2005 21:31 tarihinde demiş ki: *esner* Resim hoş. Ama hiç biriniz kale alınacak tipler değilsiniz. Ağlamayı bırakın da oyununuza bakın. *yatmaya gider* Ne dedi bu şimdi?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 `Paticik'te yeniyim, birilerine varligimi gostermem lazim... Hah WOW diye bir sey var. Dur cevap verem bok atam hakaret edem de farkima varsinlar...`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 saat geç oldu.. şaçmaladı... yarın ne dediğini okuyunca editleyemezde ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Öne çıkan mesajlar