BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 edik : c/p düzenlemesi :P Evet başlatıyorum :P Carnivale yeni yayın döneminde Cnbc-e de beklediğim dizilerden biri. Gerçekten umutluyum bu diziden ehuueuhe :P CARNIVALE 14 Eylül'den itibaren her Çarşamba 21:00 de. ONLARIN SERÜVENİ İNSANLIĞIN GELECEĞİ OLACAK. Carnivale, ekonomik bunalımın bütün dünyayı huzursuz ettiği 1930 larda bu olağandışı karnaval ve ucubelerinin dengeler üzerindeki oyununu konu alıyor. Toz Kasesinin ortasında seyahat eden karnavalın yeni üyesi Ben Hawkins, Kaliforniya da yaşayan Rahip Justin Crowe la aynı gizemli ve şifreli rüyaları paylaşıyor. Sihrin bu son çağında, kaderleri birleşen bu iki insan, bilinçli ya da bilinçsiz olarak iyilik ve kötülük arasındaki büyük çarpışmaya doğru sürükleniyorlar. Ben Hawkins- Çocukken babası Henry Scudder tarafından terk edilen Ben, aşırı dindar ve ruh sağlığı bozuk annesi Flora Hawkins tarafından yetiştirildi. Henüz küçük yaşlarda doğaüstü iyileştirme güçleri ortaya çıkmaya başladığında, annesi onu şeytanın çocuğu olmakla suçlar. Ben, annesinin ölümünden sonra zorunlu kalarak karnavala katılır. Brother Justin Crowe Genç yaşta ortaya çıkan doğaüstü güçlerini, ölümcül etkilerinden dolayı kullanmama kararı alan Rahip Justin, Papaz Norman Balthus tarafından yetiştirilip dini çalışmalara odaklanmıştı. Justin, gördüğü vahiysel rüyalar ve imgeler yüzünden güçlerini yeniden kullanmaya başlar. Iris Crowe Annelerinin ölümünden sonra Justin e bakan Iris, kardeşinin bastırdığı özel yeteneklerini Tanrı nın isteklerini yerine getirmesi için ona gönderdiğine inanıyor ve Justin in en büyük destekçisi. Samson Edgar Samson ; Leonhardt, cüce kariyerine Coney Adası ;nda 1904 yılında başladı. Daha sonra Carnivale dahil seyahat eden gösterilerde çalışmaya devam etti. Çevik zekalı Samson kısa sürede göstericilikten genel müdürlüğe yükseldi. Clayton Jonesy Jones Samson un sağ kolu, karnaval çalışanlarının başı olan güçlü, sağlam, ama dik kafalı Jonesy mafya tarafından sakat bırakılana kadar beyzbol büyük liginde yıldız atıcıydı.. Sofie Bir zamanlar tanınan bir tarot kartı okuyucusu olan Apollonia Bojakshiya, Sophienin doğumundaki karışıklıklardan dolayı katatonik kalmış ve hareket edememektedir. Bugün annesiyle telepatik bir bağ paylaşan Sophie bu yolla Apollonianın kehanetlerini aktarıyor.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 05 Eylül 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BeIlow tarafından 05 Eylül 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bu akşam başlıyor bakalım nasıl olucak.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Güzele benziyor özel bölümünü(reklam amaçlı) izledim ve dizi için harcanan emek büyük. İyi bir iş yaptıklarınada inanıyorlar.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Dizizinin birkaç hafta içinde açıldığını söylüyor izleyenler. İlk haftalar biraz yavaşmış sanırım :D Merakla bekliyorum. İnşallah bunu'da kaçırıp tekrarını beklemek zorunda kalmam. (yeni sezona alışamadım. Kaçırdık Without A Trace in ilk bölümünü :P[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Saat 21:00 da bugun.. Bekliyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Waşş enteresan bir diziymiş:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Güzell güzell =) İlk bölüm olmasına ragmen sıkılmadım bile..Konu ilginç,karakterler ilginç.Hoş bi diziye başladık.. =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dizi güzel gibi ancak ben ben deki gücü 4400 deki çocuğun gücüne acayip benzettim... olsun o da sağ olsun.. kim kimden arakladı bilemicem... ancak o küçük kıza kötülük etti.. onun ayağını iyileştirdi ancak kızın etrafındaki tüm sebzeler kurudu... aç ama yürüyen bir kız olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yani burdan anlıyorum ki Bir iyilik yaparken bi tarafta başka bi duruma kötü etki bırakıyor Ben deki güç.. bumudur yani ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tekrarını izleyebildim ancak ve güzel bir diziydi. Daha karakter tanıtma ve biraz bizi olaylara alıştırma aşamasındalar, ileride biraz aşinalaşalım baya güzel olacak gibi bir his var içimde. Bu bölüm kısa geldi bana "aa bitti mi lan" gibi bir yorumda bulundum son sahnenin ardından yazılar akarken. Kurulan konsept özellikle güzel. Karnaval değişik tiplemeler falan, her bölüm birinin üzerine gidilse ve o bir şeylerle özdeşleştirilse; ona özel hikaye anlatılsa falan çıkar güzel şeyler. Ayrıca evet galiba iyileştirirken gücü etrafından çekiyor, ama kendinden bir kayıp vermiyor olabilir. Çevresinde insan olsa onları da etkiler mi ama merak konusu bence. Ne kadar bir bilinç var veya eğitilebilirlik.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 çok güzel bi dizi olcak :) hatta dayanamayıp torrent aramaya başladım hemen[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ulan hayatım yollarda geçiyor bunuda kaçırdım :([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: BeIlow, 15 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki: Ulan hayatım yollarda geçiyor bunuda kaçırdım :( Bende :( hafta sonu tekrar vardır umarım[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 babam cumartesi tekrarı vardedi bana sevindirik oldum :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: BeIlow, 15 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: babam cumartesi tekrarı vardedi bana sevindirik oldum :D Öğle vaktine koyarlar onuda unutruus ama hadi bakalım :D Ben Pazar tekrarı olmasını tercih ederdim :)[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu sezon cnbc-e'de kaçırmadan izlemeye çalışacağım. konusu güzel duruyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 İlk bölümünden çok keyif aldım. Umarım diğer bölümlerden de böylesine keyif alabiliriz. Cnbc-e ye bizi bir güzel diziyle daha tanıştırdığı için çok teşekkür ediyoruz :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 An itibariyle kaçıncı bilemicem ama bir sezonu bitmiş biterken aşmış yarmış dizi.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 güzeldi son bölüm Jenerik müziği Wauken's Promenade a giren müziğe aşırı benziyor diye izlemeye başlamıştım.İlginç ve güzel bir dizi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Son iki haftadır kaçırdım. Bugün sonnu gördüm. Gece gidip izlemeye karar verdim gayet enteresan bitti. (Rahip hastahaneden çıktığından beri kaçırıyorum çok şey kaçırdım sanırım :() İnternetten indirip izlemeli bir ara.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 cok yazik boyle guzel bir dizi 2. sezonda son bulacak. tek korkum ki %100 gerceklesecek cogu soruya cevap bulamicaz cunku hbo ani bir kararla bitirmisti diziyi[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya etraftan okuduğum kadarıyla başka bir diziye bütçe ayırmak için bitirdiler bu diziyi normalde toplam 6 sezon olarak düşünülmüş bu dizi,hbo'nun açıklamarı daha komik ama,dizi çok iyi bir şekilde bitti o yüzden ilerletmek istemedik gibilerinden bi açıklama yapılmış bi de 2. sezona ara vermeden hemen başlayacaklar bu da iyi,beklemicez fazla ileride devam edilirse ya da film projesine çevirilirse güzel olur bu sezon bölüm kaçırmadım daha,son bölüm harikaydı cidden bikaç tane de fan sitesi bulunmakta,devamı çekilsin gibilerinden hbo'ya protesto amaçlı ama pek bi umudum yok=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu icinde iblis olan rahip cıktıgında calan muzigin adını bilen var mı?biraz diablo oyununa filan benziyen muzik hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 son bölüm tam bombaydı, çok gzel bir dizi ztn cnbc-e tek izlediğim kanal oldu son 2-3 senedir.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 efsane diziydi , 3. sezon isterim böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar