LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bende geçen okula gittim , bizim bölümdeki arkadaşlar sıkılmış , kalorifere zıplıyorlar durdukları yerden yuh dedim nasıl oluyor imkanı yok , sonra bir baktım herkes yapıyo bende deneyim dedim , bende çıktım :D Süperdi demek ki insanın sınırları yokmuş dedim. Sonra isminin Parkour olduğunu öğrendim, süper bir spor bu yahu, hem kafanı rahatlatıyor hem bedeni zinde tutuyor hem önyargılarını yıktırıyor.. Benim gibi ilgilenenler elemanlar da buldum.. Dasaa veya öbür arkadaş hala buralarda mısınız ? Buluşup görüşsek denesek baksak ? Uplıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yıllar geçsede hala ilgiliyim XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bakalım ben buraya post attığımda 74 kilo yağsız ve atletik bir vücuda sahiptim, araya sakatlık girince yağ bağladım :P , şimdi yine baklava derdine düştüm heralde 2-3 aya hoplama zıplama aksiyonlarına hazır hale gelir bünyem. Yalnız daha önce hiç apartmandan atlamışlığım yok, en fazla ilk okuldayken komşunun bahçesinden bizim bahçeye atladığımı hatırlarım 3-4 metre falandı o da, alt yapı var yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 said: Dasaa veya öbür arkadaş hala buralarda mısınız ? ben buradayım da yüksek lisans yapmaya çalışıyorum.. matlab ödevlerimi yaparsanız yardımcı olurum her halükarda! şaka bi yana popo sıkışınca yapılmıyor. uzun süredir yapamıyorum ne yazık ki edit: ha ben 60-65kg yağsızım hâlâ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 eğer ilgilenecek arkadaslar yeterli olursa birlikte itü de bir kulup kurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 itü ye de gerek yok, yeterli bilgisi olan bir arkadasla düzenli çalışmaya geçtim, ciddi ve düzenli gelmek isteyen olursa benimle irtibata geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 küçüklüğümden beri yapmayı çok istediğim bir hareket var. şu durduğun yerde zıplayıp geriye doğru ters takla atma hareketi. sırf onun için jimnastik salonlarında atletizm kasmak gerekiyorsa onu da yaparım. parkour çok eğlenceli bir şeye benziyor. bunu bilseydim beden derslerinde basketbol oynayacağıma atletizm kasardım :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=294246374292 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 0.58 den başlayarak ne güzel üstündekileri ni çıkarıyor. Keşke herkeş bunu yapsa. Şu olaya bende acaip hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oha cidden eğlenceli bişiye benziyorda çaylak videoları yokmu bizde deniyelim bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 lö mö fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar