Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Le Parkour (FreeRun)

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Bende geçen okula gittim , bizim bölümdeki arkadaşlar sıkılmış , kalorifere zıplıyorlar durdukları yerden yuh dedim nasıl oluyor imkanı yok , sonra bir baktım herkes yapıyo bende deneyim dedim , bende çıktım :D Süperdi demek ki insanın sınırları yokmuş dedim.

Sonra isminin Parkour olduğunu öğrendim, süper bir spor bu yahu, hem kafanı rahatlatıyor hem bedeni zinde tutuyor hem önyargılarını yıktırıyor.. Benim gibi ilgilenenler elemanlar da buldum..

Dasaa veya öbür arkadaş hala buralarda mısınız ? Buluşup görüşsek denesek baksak ? Uplıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakalım ben buraya post attığımda 74 kilo yağsız ve atletik bir vücuda sahiptim, araya sakatlık girince yağ bağladım :P , şimdi yine baklava derdine düştüm heralde 2-3 aya hoplama zıplama aksiyonlarına hazır hale gelir bünyem. Yalnız daha önce hiç apartmandan atlamışlığım yok, en fazla ilk okuldayken komşunun bahçesinden bizim bahçeye atladığımı hatırlarım 3-4 metre falandı o da, alt yapı var yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dasaa veya öbür arkadaş hala buralarda mısınız ?

ben buradayım da yüksek lisans yapmaya çalışıyorum.. matlab ödevlerimi yaparsanız yardımcı olurum her halükarda!
şaka bi yana popo sıkışınca yapılmıyor. uzun süredir yapamıyorum ne yazık ki

edit: ha ben 60-65kg yağsızım hâlâ :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
küçüklüğümden beri yapmayı çok istediğim bir hareket var. şu durduğun yerde zıplayıp geriye doğru ters takla atma hareketi.
sırf onun için jimnastik salonlarında atletizm kasmak gerekiyorsa onu da yaparım.
parkour çok eğlenceli bir şeye benziyor.
bunu bilseydim beden derslerinde basketbol oynayacağıma atletizm kasardım :D

http://www.facebook.com/video/video.php?v=294246374292
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...