Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tapilasi bir araba

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

ehue,kaportaya dikkat!aç çekim ekibi bolca "barmaklamış"ehueh,rengine hasta oldum,bu renk bi arabam olsa,ööle bi honda mesela,off,bu arada o kızı çekin ordan arabayı göremiom :-p,yada çekmeyin buraya getirin,ehue[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 31 July 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi netsitesi açsak "bu arbayı alcaz,bağışda bulunana istanbula geldiinde tur var!"ingilizce fln,toplarız bence parayı 1-2 yılda,deneyelimmi?........................[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

bu alet ayrı da ben bugün gördüğüm modifiyeli siyah 911 carrera karşısında halen dumurum...
Adam Porsche'yi Peugeot'a çevirmiş ööle dandik bi modifiyeydi ki komediydi araba farlara o kaş olayı war ya onun sticker olanını yapmıştı o derece yani ohannes dedim naaptın sen.[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 01 August 2003 10:18 tarihinde demiş ki:
Kız güzelmiş hakkaten. Arabayla beraber mi veriyorlar?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

haha süper eşnatiyon olarak verirler heralde cnm 70 bin dolar verioz be :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okuldaki bi kıza benzio bu. ( araba değil :p )[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki:
Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!
Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...