Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tapilasi bir araba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehue,kaportaya dikkat!aç çekim ekibi bolca "barmaklamış"ehueh,rengine hasta oldum,bu renk bi arabam olsa,ööle bi honda mesela,off,bu arada o kızı çekin ordan arabayı göremiom :-p,yada çekmeyin buraya getirin,ehue[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 31 July 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm,domuz kumbaramı kırsam.............3 milyon tl'si çıkar,geriside gelir heralde[hline]less talk,more glock!
Mesaj tarihi:
bi netsitesi açsak "bu arbayı alcaz,bağışda bulunana istanbula geldiinde tur var!"ingilizce fln,toplarız bence parayı 1-2 yılda,deneyelimmi?........................[hline]less talk,more glock!
Mesaj tarihi:
bu alet ayrı da ben bugün gördüğüm modifiyeli siyah 911 carrera karşısında halen dumurum...
Adam Porsche'yi Peugeot'a çevirmiş ööle dandik bi modifiyeydi ki komediydi araba farlara o kaş olayı war ya onun sticker olanını yapmıştı o derece yani ohannes dedim naaptın sen.[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 01 August 2003 10:18 tarihinde demiş ki:
Kız güzelmiş hakkaten. Arabayla beraber mi veriyorlar?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

haha süper eşnatiyon olarak verirler heralde cnm 70 bin dolar verioz be :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
bizim okuldaki bi kıza benzio bu. ( araba değil :p )[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki:
Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!
Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Mesaj tarihi:
70k$ a ben sadece hatunu almayada razıyım walla araba gidi hatun mübarek
yirim onu ben[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
ben manyak mıyım?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi ben anlamadım arabamı modifiyeli kız mı??[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz
Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz
Aglasak dünyada tek bir kul duymaz
Bize bizlerden baskası dost olmaz......
ErÖr
Mesaj tarihi:
walla onu bunu bilmem kızın adını unuttumda Fast & Furious daki Vin'in kız arkadaşı hepciğine 5 basar :)[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
Suki bu kiz.
Biz Praw'la bu kiz ekrana ciktiktan sonrasini pek hatirlamiyoruz(Ne yazikki ilk sahnede cikiyor :))...
Arabalar cok guzel ama yinede en guzeli Challanger.Araba "boguruyor".[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

• Yeni Oluştur...