Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Adımda Kibrit Çöpünden Uçak Yapın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eet görmüştüm bunu. yine acımakla acımamak arasında kaldım[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Mesaj tarihi:
evet abi moralim buzuldu ilk defa istediim şu lanet olası pislik sineklerden 2 tane yakalamayı[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
sahane bunun 747 modelini yapmak lazım 4 tane at sinegi le[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Mesaj tarihi:
said:
ReDDoG, 11 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
ya bu sineklreden kuş gribi kaparsak?

Ben sana espri yapma demedimmi lan.

Sineklerden nefret eden bi şahıs olarak bunu denemessem hiçmi hiç olmaz..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Mesaj tarihi:
sineklere yazık demişsiniz, afedersiniz ama ben sineklere acımıyorum, evet bir sinek olsam bana bunu yapsalar anlamazdım çünkü okadar aklım olmazdi:)
Sıtma bulaştırıyor hem sinekler.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
ben caniliğim üzerimde olunca, bu konularda hep şey derim; adam olaydı da evrimini adam gibi geçirip beni kibrite o yapıştırsaydı. ahaua ne manyak olurdu di mi? sinekler toplanmış böle kavanozun içinden çıkmış insanları kibrite yapıştırıyolar. ama onlar araba yapıyolar bizden. sonra izliyolar benimkiler daha hızlı koşuyolar fln diye.

ps: evrim fln dedim ama, bana pmden evrim fln diyip de gençleri zehirleme diyene kafam girsin peşinen söyleyeyim
[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
ahmet altanın banyoda sinekle masturbasyon yapma öğretisi varmış bir zamanlar köşe yazısında yazmış..
Sinekler nelere kadir.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
yaa bu uçuyor mu şimdi ??deneyen var mı yaa varsa uçarken fotoraflasın da görelim=)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Mesaj tarihi:
denicez yakında.. herşey haızr ama motorları bulamıyoruz :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 11 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
yazık hayvanlara

Valla yazın illallah dediğim bi vakitte sinekler üzerinde sprey kolonya+çakmak ile harikalar yaratmıştım.Ne yapayım yani,başka türlü ölmüyorlar ki?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Hamamböceinden at arabası tutorialını dört gözle bekliyoruz...

Buarada motor olarak arı kullanırsanız çok güzel kamikaze uçağı olur onlardan:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
  • Yeni Oluştur...