rot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sinek yerine eşşek arısı kullansak?daha hızlı gidermi?
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eet görmüştüm bunu. yine acımakla acımamak arasında kaldım[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ahah çok zevkli lan bi işe yararlar işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eheh sadistce ve zekice bir ürün sevdim ama zaten havalar soğudu sinekler yaza kadar uyuşuk bu uçak hazirandan evel kalkmaz :D
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 huahah eve gidip bir an önce denicem kafaya koydum =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
10ur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi en sonda kibriti yaksak ne olur ?? :D
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yazık o sineklere. neden işkenceyi bu kadar çok seven bi yaratığız biz ya.. dalga geçceksiniz biliyorum ama o yaratıklarında yaşamaya hakkı var, bi varlıkları var, hepsinden önemlisi sinir sistemleri var... Harbiden yazık ya :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Keşke yazın açılsaydo, sinek pek yok. Sinek yakalayablirsem yapıcam.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
kickass Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet abi moralim buzuldu ilk defa istediim şu lanet olası pislik sineklerden 2 tane yakalamayı[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 manyak bisi bu ya[signature][hline]Who can explain?
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sahane bunun 747 modelini yapmak lazım 4 tane at sinegi le[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 at sinekleri kocaman yahu bırak korkar insan..[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem
Syn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: ReDDoG, 11 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ya bu sineklreden kuş gribi kaparsak? Ben sana espri yapma demedimmi lan. Sineklerden nefret eden bi şahıs olarak bunu denemessem hiçmi hiç olmaz..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sineklere yazık demişsiniz, afedersiniz ama ben sineklere acımıyorum, evet bir sinek olsam bana bunu yapsalar anlamazdım çünkü okadar aklım olmazdi:) Sıtma bulaştırıyor hem sinekler.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben caniliğim üzerimde olunca, bu konularda hep şey derim; adam olaydı da evrimini adam gibi geçirip beni kibrite o yapıştırsaydı. ahaua ne manyak olurdu di mi? sinekler toplanmış böle kavanozun içinden çıkmış insanları kibrite yapıştırıyolar. ama onlar araba yapıyolar bizden. sonra izliyolar benimkiler daha hızlı koşuyolar fln diye. ps: evrim fln dedim ama, bana pmden evrim fln diyip de gençleri zehirleme diyene kafam girsin peşinen söyleyeyim[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ahmet altanın banyoda sinekle masturbasyon yapma öğretisi varmış bir zamanlar köşe yazısında yazmış.. Sinekler nelere kadir.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ii güzelde bu sinekelri kaç derecede soğutcaz??
beybin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yaa bu uçuyor mu şimdi ??deneyen var mı yaa varsa uçarken fotoraflasın da görelim=)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 denicez yakında.. herşey haızr ama motorları bulamıyoruz :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 güzelmiş denemek lazım[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Mantar, 11 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki: yazık hayvanlara Valla yazın illallah dediğim bi vakitte sinekler üzerinde sprey kolonya+çakmak ile harikalar yaratmıştım.Ne yapayım yani,başka türlü ölmüyorlar ki?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sinek sevmem ama acıdım[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hamamböceinden at arabası tutorialını dört gözle bekliyoruz... Buarada motor olarak arı kullanırsanız çok güzel kamikaze uçağı olur onlardan:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Öne çıkan mesajlar