Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Adımda Kibrit Çöpünden Uçak Yapın

Pluton

Öne çıkan mesajlar

evet abi moralim buzuldu ilk defa istediim şu lanet olası pislik sineklerden 2 tane yakalamayı[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

sahane bunun 747 modelini yapmak lazım 4 tane at sinegi le[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 11 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
ya bu sineklreden kuş gribi kaparsak?

Ben sana espri yapma demedimmi lan.

Sineklerden nefret eden bi şahıs olarak bunu denemessem hiçmi hiç olmaz..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben caniliğim üzerimde olunca, bu konularda hep şey derim; adam olaydı da evrimini adam gibi geçirip beni kibrite o yapıştırsaydı. ahaua ne manyak olurdu di mi? sinekler toplanmış böle kavanozun içinden çıkmış insanları kibrite yapıştırıyolar. ama onlar araba yapıyolar bizden. sonra izliyolar benimkiler daha hızlı koşuyolar fln diye.

ps: evrim fln dedim ama, bana pmden evrim fln diyip de gençleri zehirleme diyene kafam girsin peşinen söyleyeyim
[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Sosyal ağlarda paylaş

ahmet altanın banyoda sinekle masturbasyon yapma öğretisi varmış bir zamanlar köşe yazısında yazmış..
Sinekler nelere kadir.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 11 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
yazık hayvanlara

Valla yazın illallah dediğim bi vakitte sinekler üzerinde sprey kolonya+çakmak ile harikalar yaratmıştım.Ne yapayım yani,başka türlü ölmüyorlar ki?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...