Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

caddede adam eksilterek yürümek

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Zevkli bir olayda psikolojide bunun bir takıntı olduğunu biliyorsunuz değil mi?Takıntı değilse düşünceleri dağatma amaçlı yada konsantrasyonu güçlendirme maksatlıdır.Bunlar değilse o insanın sosyal konumuyla ilgisi vardır..[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

yabancılar çok fena yürüyolar

bodrumda türkleri koşarak geçiyorum near missler mi dersin omuz ataklar mı dersin rahatça ilerliyorum

2 tane süper minili yabancı lolitanın arkasına gelince adım atamıyorum 2 kişi bi şekilde kimseyi geçirmeyecek biçimde yürüyorlar

yabancılar türkiyede temponun çok yüksek olduğunu söylüyor ırktan geliyor galiba yabancılar kendi ülkelerinde de böyle saf gibi yürüyorlar[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın arasında kalmış bu çok küçük ayrıntıyı bu kadar sanki " işte aşk budur " dercesine edebiyatlı ve ilginç hale getirmeye çalışarak anlatmak çok komik geliyo bana sadece bu yazı için sölemedim.

konu olarak ise sıkça yaptığım bişey maalesef çünkü bunu düşünmek zorunda kalmak bana kötü hissettiriyo[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 27 Kasım 2005 02:40 tarihinde demiş ki:
hayatın arasında kalmış bu çok küçük ayrıntıyı bu kadar sanki " işte aşk budur " dercesine edebiyatlı ve ilginç hale getirmeye çalışarak anlatmak çok komik geliyo bana sadece bu yazı için sölemedim.

konu olarak ise sıkça yaptığım bişey maalesef çünkü bunu düşünmek zorunda kalmak bana kötü hissettiriyo

küçük ayrıntılar insanı mutlu eder, zaten duygular değil mi satırlara dökülenler, caddede adam eksilterek yürüyorum lay lay lom yazaıp geçmek değil mi olayı manasız ve duygusuz kılan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

(bkz: sözlük başlığı gibi başlık istemiyoruz patide) :D şaka canım. bu arada tren gibi dizilse keşke herkes. millet sur gibi dizilio. 6 arkadaşlar mesela 6 kişi sığmıyorlar 3 er li 2 sıra yapıyorlar kaldırımı kaplıolar. ama her biri arka arkaya dizilse tek kişilik şerit kaplicaklar :D bir de 2 kişi olup bir sağa bir sola dğru gidenler var ki 8 kişilik yer kaplıyor gibi oluolar :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Muzcu senin dediğini yapanlara yapılacak en müsait şey surların arasına dlan bir top mermisi gibi çarpmak. Sonrada ay özür dileirm falan diceksin :D Dikkat etsene falan derlerse "dizilmişsiniz geçim derken çaprtım diyeceksin. Genelde bir şey diyemiyorlar. (Tabi 2m 100kg lik adamım demiyorlar genelede. Boyutlar küçüldükçe şans azalır :D)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

akşam akşam cok güldüm.

Allah akıl fikir versin hepinize.

Amin.
[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 30 Kasım 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yavaş ve uzun adımlarla yürüyorum bu aralar. Hızlı vasıtaları geçemiyorum haliyle ama, sağda yolcu indirip bindirenleri çok kıvrak omuz hareketleriyle geçiyorum. Sırtımda çanta oluyor genellikle, içinden kulaklığın kabloları falan fışkırıyor. Onlar takılıyor bazen, durup onları çözüyorum. Aslında oda bende farkındayız, beni yavaşlatmak için yapıyor. Sonra bazen sigara millete sürtüyor. ay aman yandım of gibi tepkilere maruz kalıyorsun. Ama zaman kalmadığı için umursamıyorsun. Gidiyosun işte. Zaten acelen varsa koşarsın ne kağnı gibi.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...