Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

caddede adam eksilterek yürümek

forgiver

Öne çıkan mesajlar

dünya üzerinde yürüyen en hızlı insan olma isteğinin doğal bir sonucudur. önünde yürüyen hiçkimse olmamasını isteyen insanların giriştiği efor istiyen bir atraksiyondur. çakı gibi reflekslere, ani frenler için kaymayan ayakkabıya, hiç kimseye çarpmamak için dikkatli gözlere sahip olmayı gerektirir.

geçiş anının verdiği inanılmaz mutluluk duygusu, sarfedilen extra enerjiyi fazlasıyla karşılamakta, önünüzde yürüyen diğer canlıları geçme isteğini daha da kamçılamaktadır.

nfs underground oynayanların adam eksiltmeden önce zevk için draft yaptığı görülür, fazla formula 1 izleyenler; hemen önünüzdeki adamın rüzgarı kesip sürtünmeyi azalttığını düşünür, size doğru gelen bürsürü insana doğru bodoslama ilerleken, aynı istikametteki adamı geçtiğiniz anda bir near miss yapmış havasına kapılırsınız, hızlı hızlı yürürken insanlara çarpmamak için omzunuzu çok esnek kullanmayı öğrenirsiniz. terlersiniz, bazen koşarsınız, bazen de ayağınız tökezler düşme tehlikesi atlatırsınız, içinizde bir ferrari motoru varmış gibi hissedersiniz.

ulaşmak istediğiniz yere vardığınızda; vucudunuzda bir yorgunluk ama içinizde müthiş bir mutluluk vardır. her gün tekrarlarsınız, hergün farklı insanları geçersiniz.

yürümenin esas zevkine varmaktır bir bakıma.
[hline]
başka var mı önünde birisinin yürümesini fobi kabul edip, onu geçmeyi hobi görenler :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Kelimesi kelimesine aynı duyguları paylaşıyormuşuz bu konuda meğer =) Hele ki near miss yapmanın zevki. Omuzunu tam çarpacakken çekmek, karşıdakinin çarptığını sanarak kocaman açılan, sonra son anda şaşkınlığa uğrayan gözleri de var tabi.

internet de çok yavaş[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 25 Kasım 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
Kelimesi kelimesine aynı duyguları paylaşıyormuşuz bu konuda meğer =) Hele ki near miss yapmanın zevki. Omuzunu tam çarpacakken çekmek, karşıdakinin çarptığını sanarak kocaman açılan, sonra son anda şaşkınlığa uğrayan gözleri de var tabi.

internet de çok yavaş

demek ki içten içe bunu düşünen çok kişi var.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 25 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki:

demek ki içten içe bunu düşünen çok kişi var.

Ben çok kişi miyim? Tamam çok kişilikli olabilirim ama yine de 1 kişilik yer kaplıyorum genelde.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 25 Kasım 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
ben eksiltmeye çalışırken başka bi adamda beni eksiltmeye çalışırsa işte o zaman büyük yarış başlar!!!

mauah =) dogru valla[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yolda yürürken omuzlarımı herzaman çeken ben olurum.Omuzlarım çok geniş ama bunun sorun olduğunu zannetmıyorum.

bi kere çekmiicem dedim ve yemediğim laf kalmadı birsürü kıza omuz attım ve bir o kadarda çocuğa

tüm sıfatları edinmişimdir herhalde.
Ayrıca çok hızlı yürümenin dezavantajı hep birilerini kaybediyorsunuz =([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi pazarda yapmayın..
ben bi adamı sinir ediorm
smdi adam bişi alıo
tam yurucek
geciorm onune..
bişi alıo
gene geciorm azim yaptı sonunda..
geçtim ben bunu gene..
koştu arkadan yakaladı..
ben bi daa geçtim..
tam geçerken
celme taktı
nası guluyo pu$t pu$t
ulan dedim..
i have big balls..
bilmiosun ki amca
hava yastıgı gorevi goruyo[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...