forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 dünya üzerinde yürüyen en hızlı insan olma isteğinin doğal bir sonucudur. önünde yürüyen hiçkimse olmamasını isteyen insanların giriştiği efor istiyen bir atraksiyondur. çakı gibi reflekslere, ani frenler için kaymayan ayakkabıya, hiç kimseye çarpmamak için dikkatli gözlere sahip olmayı gerektirir. geçiş anının verdiği inanılmaz mutluluk duygusu, sarfedilen extra enerjiyi fazlasıyla karşılamakta, önünüzde yürüyen diğer canlıları geçme isteğini daha da kamçılamaktadır. nfs underground oynayanların adam eksiltmeden önce zevk için draft yaptığı görülür, fazla formula 1 izleyenler; hemen önünüzdeki adamın rüzgarı kesip sürtünmeyi azalttığını düşünür, size doğru gelen bürsürü insana doğru bodoslama ilerleken, aynı istikametteki adamı geçtiğiniz anda bir near miss yapmış havasına kapılırsınız, hızlı hızlı yürürken insanlara çarpmamak için omzunuzu çok esnek kullanmayı öğrenirsiniz. terlersiniz, bazen koşarsınız, bazen de ayağınız tökezler düşme tehlikesi atlatırsınız, içinizde bir ferrari motoru varmış gibi hissedersiniz. ulaşmak istediğiniz yere vardığınızda; vucudunuzda bir yorgunluk ama içinizde müthiş bir mutluluk vardır. her gün tekrarlarsınız, hergün farklı insanları geçersiniz. yürümenin esas zevkine varmaktır bir bakıma. [hline] başka var mı önünde birisinin yürümesini fobi kabul edip, onu geçmeyi hobi görenler :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 tren gibi dizilenler var bide uyuz ediolar[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet bi de bunu yaparken çizgilere basmazsanız ödül veriyolar :-p. harbi zevkli oluo. internette yavaşlık mı var bana mı öyle gelio[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yollar yürümekle aşınmaz evet banada çok yavaş geldi[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet çok zevkli oluyo! sanki yavaş evet![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 korna çalmayı unutmayın, kemerlerinizi baglayın şok hızlı benim ki[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pazarın içinde yapmak çok zevkli.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben pazarları hiç sevmem ama bazen içinden geçmem gerekiyo! çok sinir bozucu bişey! solla solla bitmiyo! :-)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kelimesi kelimesine aynı duyguları paylaşıyormuşuz bu konuda meğer =) Hele ki near miss yapmanın zevki. Omuzunu tam çarpacakken çekmek, karşıdakinin çarptığını sanarak kocaman açılan, sonra son anda şaşkınlığa uğrayan gözleri de var tabi. internet de çok yavaş[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende yaparımda nfs kadar diil lol el altından chatbox[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben eksiltmeye çalışırken başka bi adamda beni eksiltmeye çalışırsa işte o zaman büyük yarış başlar!!![signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ahh birde karşıdakine çarparsın o özür diler korkup muthiş bir duygu =)[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Dynun, 25 Kasım 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Kelimesi kelimesine aynı duyguları paylaşıyormuşuz bu konuda meğer =) Hele ki near miss yapmanın zevki. Omuzunu tam çarpacakken çekmek, karşıdakinin çarptığını sanarak kocaman açılan, sonra son anda şaşkınlığa uğrayan gözleri de var tabi. internet de çok yavaş demek ki içten içe bunu düşünen çok kişi var.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 düşünen ve uygulayan çok kişi var! darg yaptığımız bile oluyo bazen![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: zarek, 25 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki: demek ki içten içe bunu düşünen çok kişi var. Ben çok kişi miyim? Tamam çok kişilikli olabilirim ama yine de 1 kişilik yer kaplıyorum genelde.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende katılıom benide say beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Fistan, 25 Kasım 2005 14:20 tarihinde demiş ki: ben eksiltmeye çalışırken başka bi adamda beni eksiltmeye çalışırsa işte o zaman büyük yarış başlar!!! mauah =) dogru valla[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben varım fena solluyorum bazen[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 İllegal walking :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 we detected illegal walking race in 42. street. :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yolda yürürken omuzlarımı herzaman çeken ben olurum.Omuzlarım çok geniş ama bunun sorun olduğunu zannetmıyorum. bi kere çekmiicem dedim ve yemediğim laf kalmadı birsürü kıza omuz attım ve bir o kadarda çocuğa tüm sıfatları edinmişimdir herhalde. Ayrıca çok hızlı yürümenin dezavantajı hep birilerini kaybediyorsunuz =([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: HymnOfSnuk, 25 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki: pazarın içinde yapmak çok zevkli. harbiden öle.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Acaba hep omuzumu kaçıran benmiyim diye düşünmüyorum değil : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok abi pazarda yapmayın.. ben bi adamı sinir ediorm smdi adam bişi alıo tam yurucek geciorm onune.. bişi alıo gene geciorm azim yaptı sonunda.. geçtim ben bunu gene.. koştu arkadan yakaladı.. ben bi daa geçtim.. tam geçerken celme taktı nası guluyo pu$t pu$t ulan dedim.. i have big balls.. bilmiosun ki amca hava yastıgı gorevi goruyo[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sokakta yürürken bi arkım önümden yürüosa akşam sinir krizlerine kadar gidebilirim.. merdivendede aynı şekil..ben hep yukarda olucam bi arkım benden yüksekte duruosa akşamları sinir krizleri geçiririm..[signature][hline]duman =)) pati metal-rock bar..:) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar