Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teori: Ruhunu yansıtma !

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Beyler bende şöyle uyduruk kendi bulduğum bir teori yazım : P

Aşırı içki içildiğinde insan ruhu ortaya çıkıyo olabilirmi ? Mesala İyi insanlar (ben iyimiyim acaba : D) çok neşeli daha çok gülen bir insan olurken kötüler ise hırçınlaşıp karısını döven kavga çıkaran bir insan oluyor ..

Teori me bayılacağınaza eminim : P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 30 Kasım 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
İçince insanın ne olacağı belli olmaz. Çok sakin biri çok asabi birine, asabi biri ise kuzuya dönebilir.

E teori me destek verdin aslında. Sus pus oturan adam iyi bir insan mı oluyo. Böyle sus pus sınıflarda olur oturan ama içinde tahmin edemiceğiniz kadar iğrenç düşünceli insan var. Yada asabi bir insan adamdan tanımadan nefret ediyosun ama tanıyınca dünya iyisi bir insan olduğunu anlıyosun.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 30 Kasım 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
ruh muh değil olay, olay sarhoş olunca bilinçaltının yüzeye çıkması, kendini frenleyememek, vs.

Bilinç altı diyosun ama ben berbat bir gün geçirsemde veya güzel bir gün geçirsemde hep neşeli oluyorum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

bilinçaltı dedim, o gün neler yaşadığınla alakası yok. mesela, kompleksli, aksi, ne bileyim, şopşoptiki bir insansındır, ama toplum içinde yadırganmamak için bu kişilik özelliklerini bilinçaltına atmışsındır. ama içince toplum moplum kalmıyo yani. onun gibi. esas seni ortaya çıkartıyor da diyebiliriz.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 30 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
bilinçaltı dedim, o gün neler yaşadığınla alakası yok. mesela, kompleksli, aksi, ne bileyim, şopşoptiki bir insansındır, ama toplum içinde yadırganmamak için bu kişilik özelliklerini bilinçaltına atmışsındır. ama içince toplum moplum kalmıyo yani. onun gibi. esas seni ortaya çıkartıyor da diyebiliriz.

ruhlara ınanmayı olayını ortadan kaldırırsak benimde demek istediğim bu gerçek sen yalan yok. Ruhun demek istediğim gerçek ruhun yani good and evil , black and white , yin and yang olman...[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.

Sosyal ağlarda paylaş

alkolle ilgili yapacagin butun teoriler anlamsiz . neden dersen alkol hic ummadigin bir adama hic beklemeyecegin seyler yaptirabilir . iyi kotu zaten alkolle birlikte ortadan kalkiyor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

İçmeyi bilmekle alakalı bişiy...

Bütün gün neşeli, sevecen dolaşan biri nerde durcağını bilir, aşırıya kaçmaz, tam sınırında alkol almayı keser...

Eh alkol az alınıncada insana neşe verir, zaten melek gibi adam dozunda alkolü alınca iyice sevgi kelebeği moduna girer

Hırçın, asabi, dengesiz, potansiyel psikopat biri bütün gün ota b..a sinirlencek, içmeye bi başladımı "efkarlıyım ulan bugün" diye böğürüp bütün alkolü sünger gibi dikicek, şişeleri devircek...

Eh insanda alkol sınırını aşınca insanlıktan çıkar yani eşşekleşir bayağı bi...Adam zaten sinir bi tip, gıcık, hırçın filan... Bide dozu kaçırınca dengeyi iyice bozcak iyice delirir yani

-Aslında bi deney yapmak lazım asabi insanlarla sakin insanlara eşit dozlarda alkol verip tepki değişikliklerini ölçelim:P

[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 30 Kasım 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...