Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoziklemek

Muhallebi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bilmem kullandınız mı bu terimi ama ben 4 senelik uo hayatımda çok karşılaştım ve kullandım.

Zoziklemek ne demektir?

Açıkçası bilinmiyor. Herşey için kullanılıyor. Zaten topici açmamın nedeni bu. Bilen varsa gelsin vursun yüzüme diye. Ekşide bile yoktu "zoziklemek" sonra bi arkadaş açtı bununla ilgili bi topic orda galiba. Neyse. Anlamını boşverelim

Nasıl kullanılır?

Anlamı belirli olmadığı için her türlü kullanılıyor valla. Mesela

Ya dur şu paraları bi bankaya zozikliyim (atmak)

Olm şunuda araya zozikle işte (sıkıştır)

haha adam zozik manyağı oldu (kesmişler bunu)

Aklım ermedi habire kullanıyorum, anlamı yok. Varmı bilen.

p.s: saçma topicler günümdeyim[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

Bende duymadım. Sonra azıma dolandı. zozik zozik[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

Benim cs'de Zuzu diye fake nickim vardı. Sonra millet çaldı. fak yu[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 24 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
bende ilk defa duydum ve çok aptalca geldi ha asfasdasd ha zoziklemek gibi bişey. asdfasdsadsad gibi.
dur bankaya safasdasdad
asfasdasdasd(adam ölmüş)
koy lan onu SFDASFASDAS

budur fistan yok dıyosa hatta uo dayok dıyosa yoktur[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları

Sosyal ağlarda paylaş

Demek ki yerel server efsanesiymiş.

Myth --> BUSTED![signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Sosyal ağlarda paylaş

Walla geçen gün kuzen kullandı bu kelimeyi.Ki onun uo ile arası yoktur ve müstehcen bir cümleyi tamamlarken kullandı.
bilmemneyi neresinden zozikledim gibisinden.Bende anlamadım ne anlama geldiğini şimdi daha iyi anladım ama ehauheua.

Anlamı yok heryerde kullanılıyo.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

zoziklemek söylemesi bile rahat bir şey değil.. hiç duymadım? hede hödö bile daha anlamlı geliyor[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...