Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 3 CD var elşimde full install diyince 2.cdyi istiyor ama bir turlu okumuyor CDyi. Cdde bir problem yok. herhangi birinizin başına bu sorun geldimi? Veya nasıl kurulur bu oyun delircem ya 50kez kurmaya çalışıyorum kilitleniyor. CDyi kopyaladım amagene aynı sorun oluyor yeni CDde de. Full degil normal install yapınca play CDyi istiyor biraz sonra ama ondada karakter taratım ekranından sonra kilitleniyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 öhü, bir link var mı acep? evil has survived expansion filan mıdır? anlamamışemdir, konuyla alakasız olarak atlamışemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Kurmayı başardım ama CDsiz oynamak için ne yapmam lazım. CD sapıttı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 virtual cd tadında bişiler kullanman lazım. cdnin içeriğini harddiske atıo virtual cd drive olarak tanıtıyosun...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Programın adı virtual CD mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Evet ama indirdiğin yere ve indirdiğin dosyaya dikkat et. Bugüne kadar 4 defa indirdim ve 4'üde virüslü çıktı. Birde pm'ni kontrol et.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 music.mpq idi sanırım onu /diablo2 klasörüne atarsan cdsiz oynarsın. tam hatırlamıyorum gerçi sen garanti olması için tüm .mpq ları at :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Diablo kazandı. 4 saat ugrasıp kuramadım valla delirdim. Her turlu ihtimal denedim ama olmuyor. Char secim ekranından sonra kilitleniyor PC.[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 absolut aradığın image drive olayı dimi?.. nero yapıyodu galiba (yada yannış hatılrıyom)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 gamecopyworld den no-cd crack çek. Onlarda ne yapman gerektiğide yazar[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 crackli exe yi cekeceksin.. music ve video dosyalarını diablo folderına atcaksın ve cd siz oynıcaksın.. expansion istiosan, onların da music ve video dosyalarını koyman gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Pes ettiim. Varsın hayatımda Diablo olmasın :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 aslında büyük bi kayıp diil... aha şindi topik birbirine girecek :-p [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hiç oynamadıysann şimdiye kadar bence oyna. ilk baslanıldıgında cok zevkli geliyor.. aslen sonradan da zevkli ama su son patch mahvetti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Butun cdleri hardiskine bir foldera kopyala ondan sonra setup ı calıstır hddden cd ye gerek kalmadan kurarsın oyunu boylece sormaz cd 2 filan falan diye. Sonrada D2MUSIC.MPQ D2XVIDEO.MPQ dosyalarini diablonun install ettigin yerine kopyala. [Bu mesaj Recall06 tarafından 04 August 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi birazını okudum megagames den no cd crack çek veya bu cd space midir nedir o işe yaramıki acaba ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Diablodan vazgeçtim. Diablo benzeri tavsiye edebileceğiniz ne oyun var?[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 divine divinity var. bazıları baya beğeniyo. bi dene istersen...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Baldur oyna yada. Bi kaç bilmeceden başka Diablodan fazla farkı yok. Bide ilk defa oynayacaksan tek kişi değilde grupla oynaman gerekir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 nox dene[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 nox?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 aaaa eveeet. nox vardıııı... nox denemelisin bence de. diablodan da iyidir (bazı yönleriyle)...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 06 August 2003 06:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 noxun bir açılımı varmı? yani gidip nox varmı diyince anlıcaklar mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 nox cok eski ve yaygın olucagını zannetmiyorum hatta bikac ay önce heves edip kazaa dan indirmistim rahatlıkla 160mb civarıydı yanılmıyorsam.. diablo konusuna gelince cok zevk alabilecegin ve uzun süre seni baglıyabilicek bi oyun onun icin gidip hata veren cd yi degistirmen cok mantıklı olur..tabi senin bilicegin iş bu arada Lord Of Destruction'sız Diablo'ya Diablo demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 nox u bulman zor ama bulursan çok iyi çünkü o oyun baya güzeldir, çok zevklidir gerek hikayesi gerek oynanışı olsun iyidir diablo nun en iyi alternatifidir ama ne diablo nox un yerini tutar ne de nox diablo nun bu arada nox 2 cd lik bi oyun[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar